Ondan hoslanirken sevgilisi yoktu. Sonra sevgili yaptı ama hâlâ bana bakıyo. Benim sevgilim olduğunu sandı ve arkadaşı ona biriisni ayarlanmıştı. Öyle sevgili olmuşlardı. Benden hoşlanıyor olabilir mi? Yoksa neden bakıyor olabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hoşlandığı kesin ama sevgilisi var. Herkes kendi yolunda mutlu olsun.
Evet ama benden hoslanirken neden sevgili yaptı o zaman
Ergenlikten seni kıskandırmak ya da sevgilin olduğunu dusundu onunla senin yerini doldurmak istedi.
Bizim konusuklugumuz yok ama sadece bakisiyoduk öyle
Bakissanizda gozler çok şeyi anlatır.
Oeww
Kesinlikle
Çocuğu fena aşık etmişsin.
Aslında ilk başlarda ona bakmiyordum bile. Onu her gördüğümde bana baktığında farkettim
Gözler kalbin aynasıdır
Cebimde nasılsa diye bakıyor olabilir
Ama ben yüz vermedim ki göz göze gelince çeviriyorum hemen
Senin hoşlandığını biliyor mu tatlım
Hayır bilmiyor
Az çok anlar erkekler ama gözünü kaçırmalarından falan belki sevgilisi olmasına rağmen o yüzden bakıyordur hala hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye de bakıyor olabilir
Hoşlandığımi düşünmemesi için ne yapmalıyım
Onun olduğu ortamlarda umursama hiç, bakma, ilgilenme, görme, gizemli kal
Ama neden hoşlandığını düşünmemesini istiyorsun sonuçta bakmak bedava kalede kaleci var diye pes etme
Ben zaten bakmiyorum ki rastgele bir yere bakıyorum bana baktığını görüyorum. Bir de ben sevgilisi var diye bakmak istemiyorum ama yapamıyorum
Valla şöyle diyim knk sana bırak yani gerçekten hoşlanıyorsan bak nolucak zaten bilmiyormuş bildiği halde baksa dursa sana o zaman dicem bir aklı da sende hala ama bilmiyor ya o yüzden bak yani sıkıntı yok yanlış anlamaz kimse
Tamam teşekkür ederimm
Rica ederim konuyu açıp konuşmak istersen yardım etmeye çalışırım biraz hani aklına takıldıysa mesele
Ya konuyu uzun bir şekilde anlatsam olur mu özelden
Tabi ki sen yaz ben müsait olunca döneyim hemenn
Tamamdır istek gönderdim
Xper seviyem mesaj göndermek için yetmiyor
Burdan yaz istersen konuşuruz
Arkadaşlarım ilk başta sana ayarlayalım falan dediler. Bende istemedim. Sonra işte ona bak falan dediler çok kez bende her baktığımda bana baktığını gördüm. Yapı olarak da utangaç bir yapıya sahip olduğum için göz göze gelince hemen gözümü çekiyordum. Ama o zamanlar hoşlanmıyordum. Sonra dediğim gibi ona her baktığımda bana bakıyordu. Bir süre sonra göz göze gelince gülümsemeye başladı. Ben yine karşılık vermedim. Gözümü çektim. Sonra bir olaydan dolayı benim sevgilim olduğunu düşündü ve bu sefer gülmeden sadece yüzüme bakmaya başladı kısa bir süre boyunca. Sonra sevgilisiyle birlikte geldiler yan yana. Bende iksiine baktım. Sonra benim onlara baktığımı farketti ifadesiz bir şekilde yüzüme baktı. Sonra bir ara hiç bakmadı ben ona baktım. Sonra bir kaç gündür bakıyo ifadesiz bir şekilde. Ben sabit bir yerde duruyordum o da kapıya doğru yürüyordu. Kapının yansımasından arkaya doğru baktı. Sevgilisi olmasına rağmen yapıyor bunları. Başka hesaptan tanışmak için yazan kızlara görüldü atıyor.
Bak şöyle bir söz var "Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır." ben bu sözü çıkardım senin durumundan knk çünkü bende böyle bir şey yaşıyorum aklında bulunsun bir düşün, ilgisi var gibi yani seni göz hapsinde tutmaya çalışıyor belli
Yani kendine aşık etmeye çalışıyor?
Aşık ettirmeye değil de daha çok hani gözünün önünde tutuyor ilgini çekmeye çalışıyor bakarak gibi
İlgimi çekince ne olacak. Saçma sapan işler yapıyor o halde
Kuzum ben şöyle düşünündüm şimdi sen az çok bakarak utanarak ne bileyim ufak hareketlerinde hoşlandığını belli etmediğini düşünüyorsun ama erkekler anlıyor bu hareketleri o yüzden çocuk hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye iyice anlamak için seni izliyor olabilir benim fikrim bu ilgini çekince bir tarafı kalkacak çocuğun olacak şey bu
Haklısın galiba. Çok yardımcı oldun
Ortak bir arkadaşınız var mı
ya da onu yakınından tanıdığın biri
Onun arkadaşıyla benim arkadaşım arkadaş
Neden sordun ki
Sana sevgilisi olduğu halde neden bakıp durduğunu sordurma gibi bir şansın var mı
Arkadaşının ağzı sıkı değil bunu ileride onun zararına kullanır. Üzülmesini istemem
Ne gibi zarar yani o sadece neden baktığını soracak senin adına değil senden habersizmiş gibi yapar
Arkadaşı biliyodur belki de bilmiyorum
Neyii
Senin hoşlandığını mı
Bana neden baktığını
İşte sor bence yaa
Ağzını ara veya gizliden
Tamam sorarım belki
Kendin bilirsin ama ben senin yerinden olsam yarın ilk işim çocuğa gider ağzını ararım bak güzel haberler alırsın umarım belki de sevgilisi olup olmadığı bile kesin değil çocuğun sen yanlış anladın veya gördün takılan bir kız da olabilir
Baya baya sevgililer konuşmalarını gördüm
Anladım o zaman sen onun gidip sana böylesine bakmasını sor o arkadaşına ağzı sıkı değilse bile habersizmiş gibi yaptırmaya çalış bence yine kendin bilirsin aklına takılan bir sorun olursa yaz buradan bana dönerim🦋
Tamam teşekkür ederim💞
Rica ederim her zaman🌹
Onlar herkese bakar heycan yapma
Elimde değil 🤠
erKEKse hoslansa ne hoslanmasa ne? ugrasma
Hoslanmiyor
O zaman neden bakıyor olabilir ki
Dikkatini cekyodur