Hoşlandığım çocuk sizce seviyor mu?

biz ayni okuldayiz benden bir yaş büyük ben uzun bir süredir ondan hoşlanıyorum ama hic belli etmiyodum ama bu 2 3 aydır bakmaya başladım başlarda çok utanıyordum hemen gözümü ceviriyodum bana bakinca ama şimdi aştım bunu ve ona daha uzun bakmaya başladım ve oda yapıyor bunu bazen aşırı kısa baksada bugun bizim sınıfta sınava girmişti ve aşırı uzun bakti çıkarken kapıdan arkasını dönüp tekrar bakti hatta bir kerede carpistik ve o gün ben arkama dönük yürüyordum çünkü onu görünce gülmeye başlamıştım yani bir tebessum olmustu oyuzden arkamda ki arkadaslarima bakiyodum o sırada oda yanimdan gecmesi gerekirken gecmedi ve ben kafami bir cevirdim o an carpistik bunlari düşününce çok ümitleniyorum ama bazende aşırı kisa bakiyo gibi geliyo ama okulda ben nobetciyken yine arkasina dönüp dönüp bakiyodu sürekli, hatta o nobetciykende bir form doldurmam gerekiyodu ve ben doldururken o baya dibime kadar girdi ama işte yinede emin değilim belki de bana öyle geldi diyorum çünkü bazen gerçekten hic bakmıyor görse bile direk çeviriyor kafasini gibi geliyor sizce seviyor mu?
Hoşlandığım çocuk sizce seviyor mu?