Hoşlandığım çocuk beni seviyor mu sizce?

Yaklaşık 3 ay önce dersaneye başladım ilk gün bi çocukla tanıştık yakın olduk sonra ama arkadaş olarak bize başka kişilerde katıldı bir grubumuz var neyse bu çocuk bana başta dostum kardeşim muhabbeti yapmıştı ama zaman geçtikçe bana olan bakışları tavrı değişti son nokta 14 Şubat oldu o gün güzel bi şekilde hazırlanmıştım dersaneye gittim neyse sürekli benimle ilgileniyor gıcık gıcık hareketlerde bulunuyor beni sinir etmeye çalışıyor aklı sıra öncedende böyle hareketleri vardı ama 14 şubatta acayip arttı başka insanlarada benden bahsediyor benim başka kişilerle muhabbetime giriyor beni etkileyen nokta yaklaşık 2-3 dakika boyunca gözlerimin içine bakması dalıp gitmesi uyardım en son ve bana sonra dedi ki seviyorsan söyle bence dedi masum bi bakışla bende diğer arkadaşımın sevgilisi vardı o söyledi filan dedim bi şey demedim o gün yine aynı şekilde devam etti sizce durum nedir ben anlayamıyorum dışa dönük konuşkan biri uzun süredirde hayatında biri yokmuş bu konularda iyi olmadığını düşünüyorum o yüzden mi söylemiyor yoksa arkadaşı olarak mı görüyor anlayamıyorum
Hoşlandığım çocuk beni seviyor mu sizce?