Doğru mu? Ben sevgilimle arkadaş olduğumuz süreçte ona karşı hiçbir duygu beslemedim tamamen dostaneydim erkeklerde de bu durum böyle midir beni arkadaşça mı sevmiştir o süreçte yoksa daha farklı da gurur yapıp söylemek mi istemiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadından arkadaş olmaz kesinlikle
Bir erkek bir kadınla konuşuyor ise ya sevgi vardır ya cinsellik ya da çıkar ilişkisi
Asla arkadaş olamaz
Kendi de sürekli benim sevgilimin arkadaşı olamaz erkek asla arkadaş gözüyle bakmaz diyordu ben ne demek o diye çıkışınca sen benim kardeşimsin diyordu
Kardeş ayağı kanka ayağı popo ayağıdır
Kan bağı olmayıp farklı cinsiyetler birbirlerine kardeş derse hemen çekilmek gerek
Yani benim hiç sevgilim olmamıştı o da biliyordu cinsellik olamaz çünkü temasta sevmediğim için tokalaşmazdır bile. Ama çok yakındık hergün görüşürdük kız çevrem çoktu belki çıkarı olmuştur bunun çıkar ya da sevgi olduğunu nasıl analayabilirim peki
Karseşimsin demiş sana yavşamış işte
4 sene çıkar için arkadaşlık kurulur mu çıkarı sadece kız çevrem olabilir ayrıca içten içe yavaşmışsa bu nasıl bir sevgisidir sence duygusal mı
Çıkarı sen olamaz mısın
Neden sadece çevrene odaklandın
Erkek sana kardeşimsin demiş ve kıskanç olduğunu belirtmiş
Senin yanında da erkek bulundurmak istememiş ee haliyle rakibi olmayınca da seninle sevgili olmuş
Gayet kolay bir yöntem
İlişkide bir kadını kazanmak için belirli belirsiz taktikler vardır
Kadın da benzer durum yapar ama buna gerek duymaz çünkü katalogtaki erkek fazladır
Bilmem ki? Her ihtimali düşündüm. Çıkarı bensem bu duygu ciddi bir duygu mudur genel geçer midir sence nasıl bişidir başkasından hoşlanıp bana anlatmıştı mesela ben daha çok anlatırdım ama
Günümüz ilişki sorunları aşkın ota boka konması ile alakalı
Sevgi de yok sadakat da yok ama insanlar buna aşk diyor
Ya bana aşık olduğunu düşünmüyorum zaten o dönem başka kıza yüksekti
Yüksek olduğu kız senin arkadaş mıydı
Peki onun sevdiği kadın tipi fiziksel yönleri sana uyuyor mu
Hayır onun akrabası
Beni hep beğendiğini söyler ama balık et sever balık eyle zayıf ortasıyım ama arkadaşken sürekli güzel olduğumu vurgulardı o mu ben mi güzelim dediğimde o senin bokun olamaz falan derdi beğenirdi yani
Eskileri değil de şu anki duygu hâli seni seven bir erkek ise devam et bence , takıntılı olursan geçmişe eldekinden de olabilirsin
Kaybetmek filan umrumda değil sadece merak ediyorum Hayır inkar ediyor eğer dediği gibi arkadaşçaysa üzülürüm geldiğimiz bu hale çünkü arkadaşken çok iyiydik aramız aşırı iyiydi
Aynı zamanda şunu anlamaya çalışıyorum beni arkadaşken de seviyorsa o kıza gerçekten yüksek miydi yoksa rol müydü ya da abartı mıydı
Tercihler sonradan değişebilir veya artabilir
His ise baştan belli olur veya sözde arkadaşlık sırasında da ortaya çıkabilir
İhtimaller çoktur
Anladım sağol
Ne demek
Dediğim gibi arkadaşken bir şey hissetmemişse geldiğimiz bu hale çok üzülürüm çünkü arkadaşlığımız mükemmeldi ama eğer zaten arkadaş olarak görmediyse ozaman üzülmem çünkü ozaman mükemmel arkadaşlığın nedenlerinden biri de bana hisleri olur