- Yılbaşı gecesi kavga etmiştik. Sakinleştiysen konuşalım mı dedim. Konuşacak bir şey yok dedi. Ayrılmaya mı çalışıyor?

Erkek arkadaşınla aranızda ne geçtiği belli değil. Kızgın gibi görünüyor. Konuşmak istemediğini de söylemiş. Kendi halinde bırakıp, sinirinin geçmesini beklemek yerine ayrılığa kadar işi getirmişsin. Verdiği tepki de onu anlamadığını gösteriyor.
ilişki bitmiş zaten yerinde olsam numarasını falan komple silerim bir daha yazdığında konuşmam ve şu anda da ben konuşmuyorum dedim bir daha da asla konuşmayız zaten
Ya s***** et koy g***** tekmeyi gitsin ya etrafta erkek mi yok her yer erkek ki artık kadınların zaten erkeğe ihtiyaç duyduğu da yok Kendi ayaklarının üstünde duruyorlar çok şükür
Benim anladığım kavga ettiğiniz meseleyle ilgili bir açıklama konuşma gereği olmadığı. Şimdi sana yazacak modda olmadığı, ama ayrılma niyetinde olduğunu çıkaramadım.
Cevap
43Cevap
Ayrılmaya cesareti toplarsa ayrılacak gibi duruyor. Bi bıkmışlık, bezmişlik sezdim.
Evet evet. Benim sabrım kalmadı. Artık alttan alamıyorum. Sürekli sabır isteyen bir ilişki. Kendimden vermem gerekiyor sürekli. Bilmiyorum hayırlısı olsun artık ne diyim
Tek taraflı olmaz zaten biraz da o çabalasın, istesin, gelsin. Sen de bir daha sorma, ilişki iki kişiyle yaşanıyor biraz varlığını göstersin.
Çok haklısın. Artık yapamıyorum zaten. Yukarıdaki gibi soğuk bir şekilde ilk defa yazabildim mesela. Bilmiyorum benim bile sabrımın sonu varmış. Ben çabaladım yeterince, dediğin gibi canı nasıl isterse öyle yapsın. Benim çabalayacak psikolojim kalmadı çünkü
Evet ayrılmaya çalışıyor
yahu sen ne gevezesin adam diyecegimi dedim su anda da yasadiklarimizi sindirmeye calisiyorum ustume gelme ki tekrar yasadiklarimiz aklima gelmesin.. yat uyu
iliski rutine binmis olan bu.. ve sen cidden laf anlamayan bi kadinsin..
Bitirmeye çalışıyor ama vicdan yaptığı için açıkça söyleyemiyor. Böyle mırın kırın eden, asla delikanlı olamayan erkekler ne kadar zavallı ve ezik ya
Yok yok öyle birisi değil. Evet beni çok üzdü. 3 yıldır neler yaşadım onun yüzünden ama isteği konusunda hep net oldu. 2 kere ayrılık yaşadık. Birisini ben diğerini o bitirdi. Hiç kıvırmadı, cart diye bitirdi. Ağzında gevelemez ve pembe bile olsa yalan söylemez. Kıyafet konusunda bile
Erkek trip mi atar ya 😀 evlerden uzak aman amaaannn.
onu beklemeden sen ayrılsan daha mantıklı çekilmez anam bu, iki kelimeyi birleştirip cevap bile veremeyen birinden ne sevgilisi olacak 😒
İsmail grup vitaminin söylediği gibi İsmail tuhaf bir çocuk şarkıyı dinle ismaili anlarsın 😂
Niye illa ki birilerine sorup fikir almak ya da onaylatmak gereği duyuyorsunuz inan hiç anlamıyorum o kadar net ki.. ayrıca bir erkek gözüyle sana olanı söyleyeyim bunun g. tü kalkmış ve kafada seni garantilemiş ayrılacak ama vicdan da yapıyor gibi.
Direkt yazabilen bi insanın bu özeli burada paylaşmasını yakıştıramadım.
Diyaloga bakarak da, kendinden daha fazla ödün verme derim. Yine diyaloğa bakarak, zaten şu ana kadar haddinden fazla vermişsin.
Bence kendiside kararsız lafı dolandiryor. Iliskiyi gercekten bitirmek istemeyen biri « ne sacmalyon » tarzi bisey yazar en azından…
Onun 🤦🏻♂️ bu hareketi o anlama geliyor
O emojiler ne ya? Allah için iki kelime yazmak zor mu?
Nöbette, özel harekatta çalışıyor. Normalde telefon yasak bi yerde. Hızlı olmaya çalışıyor. Çalışırken biz hep böyleyiz. Emojilerden anlamaya çalışıyorum 🤦🏼♀️
Sinirliyken. konusmak istemez erkekler bazen. Bir süre bekle gözlemle bakalım özleyip arayacak mı. Çaba yoksa üstüne duşme sende.
E yeterince açık değil mi bacım? Erkeklerin ayrılırken bu kadar çalışıyor kafası, biraz kıtlar malum.
Ayrılmaya çalışmıyor evlilik teklifi etmek için giriş cümlesi arıyor ama bulamıyor sen böyle düşün 😂😂
kandırma cocugu
@KuşĶonmazHayrįýe888 çocuksa aşkı barbi bebeği olsun değilse zaten kanmaz 😃
Başka birisine yürüyor olabilir hafiften. İşi bağlarsa sana yol verir, bağlayamazsa kafamı dinledim barışalım ayakları yapar :D
Tecrübe mi konuşuyor 🤣🤣
Öyle görünüyor. Bence hiç yazma uzaklaş. Yakınlaşırsa sen uzaklaştıkça yakınlaşabilir.
Yok yok yazmayacağım. Vallahi 3 yıllık ilişkimde bir kavgamızda ilk defa net konuşabildim. Ayrılırsa diye korkar alttan alırdım hemen
Kendisi bilir ne yapıyım ya, artık yoruldum ben. İnsan olmaya çalıştım 3 yıldır. Yalnızdım ona rağmen sadıktım. Bir daha çok bulur benim gibisini. Çok da akıllı gerçi, bırakmaz beni. Ayrılık süreci yaşadık, kendisini kimsenin katlanmadığını gördü.
Önemli bişey yok demek istedi unut gitsin gibisinden
Sms ten yazışmıştık bir de. Uykum var demiştim. Anlamıyorsun git uyu demeye mi getirmiş yani
Şuna bak lan adam resmen trip atıyor yazik erkekleri ne hale getirdiniz lan
Valla yaşadıklarımı bilsen bana nasıl katlanıyosun diye şaşar kalırdın. İlk kez bir kavgamızde ben alttan alamıyorum. Çünkü sevmediğimi bile bile küfür etti. Gurur yapıyorum
Allah Allah ne alaka ya? Sürekli ben mi yazıp duracağım? Bir kere de hatasını anlayıp, o yazsın. Gurur yaparım tabi ki, sevmiyorum. Ne o öyle ben tiktok kızı mıyım benimle küfürlü falan konuşacak? Sınırımı anlaması gerekir. Kusura bakma da bunun sevgiyle ilgisi yok, saygıyla ilgisi var
Çok gerginim, anlayamamışım pardon 🙈
Bilmiyorum ya seviyorum. Ve çok çabaladım. Beklediğim küçücük şeylerdi. Bunlar bile olmayınca artık haksızlığa uğradığımı anlamak zoruma gidiyor. Ama haklısın kendimi bu kadar yıpratmaya gerek yok. Bitecekse bitecek. Son anda bari gurur yapabildim en azından. Yoksa daha devam ederdi böyle. Ben gönlünü alırdım ederdim. O da yazardı uğraşmadan barışırdık. Buna alışık
Tek değilmişim en azından. Hep bizden gidiyor. Sonrasında anlıyoruz ama geç oluyor. İlk defa bu kadar güvenli yazdım. O da şokta. Normalde kavga harici böyle konuşamam ben. Giderse diye korkarım çünkü. Ama içimde bişey var, korkmuyorum. Bitirecekse bitirecek. Yapacak bişey yok
Evet evet kesinlikle bu. Hatta bugün onsuz daha mutlu olurum sanki dedim. Hiç olmazsa derdim olmayacak gibi. Sonrasında geldi bu güven. Cidden çok doğru geç oldu ama oldu şükür
Asker kendisi. Yanımda hiç yok ki. Yılbaşında aradım yeni yılını kutlamak için. İşim var yazdı. Arkadaşlarım evde eşlerine sarılırken yeni yılı kutlarken, bana işim var yazdı. O an işim var yerine yeni yılımı kutlasa bir problem yoktu. Bende zincirler orada koptu artık. Beyaz kan hücrelerimde sıkıntı görüldü. İlik nakli falan yapılacak diye konuşuldu. Test yaptırmaya gittiğimde anlattım. O zaman bile yanımda yoktu düşün. İlik nakli ya. Sonradan sonuçlar yanlış yapılmış Allah'tan sağlıklıymışım ama yazdığım halde o mesajımı bile görmedi. Hala haberi yok. Ben bu kadar yalnızım bu ilişki içinde
Bilmiyorum niye böyle oluyor ama yanlış insanlar işte. Bu arada kendisinden hiçbir hediye de almadım. Dünya böyle ya, dengine denk gelirsen ne âlâ, ama gelemezsen böyle kırılıp gidiyorsun. Sende inşallah dengin insanlarla karşılaşırsın 😕
Öyle deme ya. Annem hep bu dünyada herkesin bir yarım elması var, eninde sonunda tamamlanacaklan der 🙂
İşte burada da sana bişey diyemem. Çünkü bu ilişki biterse bende bundan sonra böyle kalabilir miyim bilmiyorum. İnsanın içindeki iyi duyguları öldürüyorlar
Üzüldüm ya sen daha çok gençsin. Birisi çıkabilir karşına. Ama böyle düşünceli insanlar gerçekten hep çok yaralı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsanın o kadar yaradan sonra acıyacak yeri kalmıyor. Daha ne yaşayabilirim ki moduna giriyor insan
Hayırlı olsun, kafan yoğun olur bir süre oyalar bu seni. Sonrasını düşünme boş ver, yoluna neler çıkacak bakalım
Bunun için kalbi değil mantığı kullanmak gerekiyor. O zaman güçlü olabiliyorsun. İnsan korkularını belli edince kolay vazgeçilir oluyor. Ne yazık ki korkak insanlar sevilmiyor. İnsanlar hep onlarsız olunacağını hissetmeli. Öyle değer veriyorlar. Yapabilirsen yol bu, yapamazsan da kalbine göre birini bulana kadar devam edeceksin
Öyle baksana elden bişey gelmiyor. Onca emeğe şu mesajlar. İnsanlar böyle. En azından salabilmişsin ona dua et. Benim gibi 28 yaşında, 3 yıllık ilişkide anlasaydın ne yapacaktın 🤦🏼♀️
İnan bende bilmiyorum. Bilsem kendim bunun içinden çıkabilirdim 🤦🏼♀️
Evden çalışıyorum astroloğum evet evet yapıyorum spor
Evet
Koç erkekleri aşk insanları. Sevdiğiniz zaman ölümüne sevip, çok kıskanç oluyorsunuz. 2 türlü koç erkeği var. Çapkın ve sevdiği insana bağlı. Ama felaket zekisiniz. Aldatsanız bile çok zor ortaya çıkar. Genelde bir kere aşık olursunuz. Onu da atlatmak sizin için çok zor olur. İyi bir eş ve aile babası olurlar. Çalışkan ve koruyucu kollayıcılar çünkü
Uyum burçla olmuyor açıkçası ya. İlişkiyi buna göre yapma yani. Toprak grubu kadınlar netliği sever mesela, hava grubu kadınlar macerayı, ateş grubu kadınlar itaat edilmesini isterler, su grubu kadınlar nahiftir, kibar olanı severler
Rica ederim bana da iyi geldi teşekkür ederim iyi geceler
Tamamdır, ben olanları yazarım sana. Cidden çok teşekkür ederim, yalnız değilim gibi hissettim 🥺
Çok sağol cidden, ben yazarım buraya:)
Tamam denicem. Biraz daha güçlü hissediyorum, sende iyi ol görüşürüz
sana kırgın olabilir ayrılmak isteyen ayrılırdı
Hep ben alttan alırdım. Çok büyütmem, gurur yapmam yani yazarım ama bu sefer sevmediğimi bile bile küfür etti. Bende o yüzden gurur yapıyorum. Normalde ertesi güne hemen yazardım, kusura bakma derdim. Bu sefer yapamıyorum, küfür etmesi ağırıma gitti
alttan alan hep sensen yanlış yapmışsın hep iyilik sonradan yapmayınca şoka girdi hiç bir zaman kimseyi alttan almayacaksın değmez çünkü
O kadar önemsemiyordum yani. Ama haklı olabilirsin. Benimde bir gururum var. Nerede duracağını bilmeli. Küfür ne demek ya? Her şeye tamam da. Bitirmek istiyorsa da kabulleneceğim. Yapacağım bir şey yok. İlk defa bu kadar gurur yapıyorum çünkü. Öncekiler gibi yazarsam kendime saygım kalmayacak gibi hissediyorum
ama aşkta gururun yeri yoktur. çok seviyorsan gurur yapıyorsan sende onu sevmiyorsun demektir
Küfür benim kırmızı çizgim. Asla birbirimize etmeyiz. Bunu çok iyi biliyor. Ben küfür eden bir babayla büyüdüm. Küfür mevzusu benim için bambaşka. Sevmeseydim yanında işim ne? Bu mesajdan sonra engellerdim giderdi
Ayrılmak istemiyo ama biraz kafasını dinlemesi lazım bence. bi süre uzak durursan iyi olur
"Şu an" olarak düzeltir misin onu bi? Söyle düzgün yazsın.
Yorumlarına baktim da. Seni bu kadar yoruyor ise bir ilişki. Bırak gitsin...
Ayrılmaya değil senin ayrılmak istemeni sağlamaya çalışıyor.
Daha ne kadar açık olayım mesajından önce ne dediğine bağlı. Istemıyorsa zorlama
Bence senden ayrilsin. Ben olsam bi sus mk falan derdim kibar cocukmus.
Çok zorluyosun adamı ya bence bitirmek isteyen sensin
Kardo zaman versen bile sonrasında kötüye gitme ihtimali yüksek
sal gitsin gitmeyi kafaya koymus değmez bu saattensonra
İletişim kurmak istemediğini belli ediyor. Ayrılacak gibi de duruyor ama emin değil gibi de..
Ayrılmaya çalıştığını düşündürmedi, zamana bırakmak istiyordur biraz
Üstüne gitme gelirse senindir gelmezse senin olmamıştır.
Konuyu kapatıp yokmus gıbı davranmaya çalışıyor bence ayrılmaya çalışmıyor
Beni oyalamak yerine istediğin nedir bilmek istiyorum diyebilirsin 😁
Muhtemelen ayrılacak gibi. Ama trip de olabilir. Bu erkekler zor ya.
Ayrılacak olsa direkt ayrılalım derdi. Sinirlidir hala o konuda o an konuşmak istemiyordur.
Seni iyi kalpli biri olarak görüyor ve kırmak istemiyor bir anda konuşmamak istediğini bu yüzden söyleyemiyor bence böyle hissettiğim kadarıyla birde yolunda gitmeyen bazı maddi manevi işleri olabilir aklı karısıkta olabilir
Bu çocuktan hayır gelmez sal bunu
Bence senin, neden onun anlatmak istediği şeyi bir türlü anlayamadığını düşünüyor 😅 neden onu yanlış anlıyorsun?
Sanki evet ayrilmak istiyor ama sana topu atiyor gibi :(
Ay yok onu da yapmaz. Beni bir kere cart diye bir terketti. İnan ki hiç düşünmedi. Çok cesur, kafasına estiğini yapan birisi. Ayrılmayı istese, konuşmayı istemese boynunu koparacağız deseler o boynunu kestirir. Öyle inat ki. Ben ilk defa gurur yapıyorum kavgamızda. Alttan almıyorum. Bana ayar vermeye çalışıyor
hayır sen kenarda bi bekle başka kız bulursam ayrılcam demek oluyor.
Sanmıyorum. Bence kalpler kırılmadan daha sakin bir zamanda konuşmanız en iyisi diye sohbeti sonlandırmak istedi.
Bu tarz yazan erkeğin hic üstüne gitmiceksin çünkü bi yerleri kalkmış bekle inmesini sen yazdıkça kalkcak sessizce ayrılıyorsa da baksın işine biseyler senin çabanla olmasın boş ver
Şu an konuaursak birbirimizi kirariz doyo sonra konusalil diyor
Canım çooktan bi başkası bulunmuş vatana millete hayırlı olsun
Hala trıplı ama kıyamıyorda tamamen bıtırmeye
Bende öyle anladım sonradan düşününce. Yoksa hiç korkusu yoktur hemen bitirir o. Nettir yani bayağı bu konuda
Yok şimdi konuşsam sert olur yumuşatırım demiş
Bende öyle hissettim ya. Ayrılmak istese yazmaz gibi. Direkt olmadığını söyler ayrılırdı
İlk defa gurur yapıyorum. Benim içinde bir ilk vallahi. Normalde kavgadan sonra hemen şirinlik yapar, arayı düzeltirdim. İlk defa yapamıyorum
o ayrılmadan sen ayrıl bence
Sen bunun g*tünü çok kaldırmışsn
Aradığım yorum
Evet öyle duruyor, bıkmış gibi yazışmış.
Ne bu regl mi olmuş
İlişkiniz bitmiş gibi duruyor
Trip atan erkekten olmaz!
Toksik ilişki
Hayır konuyu kapat diyor
ayrıl yoluna bak boşuna zaman kaybı
İlişkiden soğumuş artık
😢 geçmişler olsun
Hissiyatlarin çok önemli
Canınj sıkmışsın ne konuda kavga ettiniz
ayrılmış zaten
Aman erkek mi yok