Dün yengesiyle abisini hastaneye götürdü o arada benle konuşuyordu her şey iyiyken ben onu aradım diye söylediği sözler bitirme sebebim oldu 🥲

Dün yengesiyle abisini hastaneye götürdü o arada benle konuşuyordu her şey iyiyken ben onu aradım diye söylediği sözler bitirme sebebim oldu 🥲

Zaten bitirmeye merakliymiş gibi kendisi ve o telefonun şarjı az olsa dahiii 1 saniyeliğine açardı şarjım az aşkım şu an da konuşamam yazamam haberin olsun veya en kötü açmadı bunu mesaj atarakta soyeyebilirdi ve kestirip atması hiç hoş değil haksiz olan bence o burdaki yorumlara da bakma sen bariz açık ortada her şey saygısız belli ki kendisi laflara bak yani ve yazmam etmem diyen de yazıyor bizzat yaşadım bir ton laf söyleyip kendinden emin tavırlar sergileyip gidenler döner her zaman dönerse biraz sürünsün bırak yani böyle bir kişilikte biriymiş
Burdakiler sen haksızsın diyordu sonunda beni anlayan biri çok teşekkür ederim 💗 evet haklısınız ben mesela ondan ilgi istiyordum telefonu kökten kapatiyordu onu geçtim birazcık vakit isteseydim ondan gelip bana diyordu ki abim yengem bilmem dedesini hep bahane ediyordu bir çikolata aldı Allah'tan 4 defa bunun lafını kuzenime yapmıştı çok garip yazmayacam zaten ona bitirdi her şeyi banada izlemek düşer
Bahaneler bahaneler isteyen herşeyi yapıyor çikolatanın lafını yapan birinden zaten olmaz yani boş bir insan sana layık değil seni önemseyen birinden hiç bişey bekleme yani evet yorumlara baktım çoğu suçlu seni görmüş çok sıkmıssın vs tarzı şeyler senin ve onun bir beklentisi olması normal zaten bir insan sevdiğinden sıkılmaz bu şekilde uzaklaşma gereği duymaz dibine kadar tartışır yine de çekip gitmez
Bitti az önce baktım engele almış beni çok gereksiz yani yaptığı şeyler çocukça ergence böyle bir ilişki olmazdi zaten çoğu kez denedim bi ümit bir şans diye olmadı
Engelleyen erkeğin seviyesi düşüktür o engeli kaldırır zaten Şaşmaz olay
Sevgi bu demek değil di eğer zaten engeli açarsa aldığı çikolataların parasını ibanina atmayı düşünüyorum
Hayır öyle bişey yapma almasaydi ozaman yani ona ısrarla al dememissindir
Demedim zaten kavga ediyorduk gönderiyor du haberim bile olmuyor du
Ozaman boş yapmasın
Cevap
5Cevap
Geri döner mi bilmem, ancak ikinizde de hatalar olduğu baki.
Kısaca anlatmak gerekirse hata bende değildi benim hatam ne tamam affetmekti mesela işten eve geliyordu ya insanın sevgilisi var telefonu kökten kapatiyordu hadi onu geçtim ben onunla zaman geçirmek istesem yengesi abisi ya da dedesi bir şekilde biri bahane oluyordu 😒 hani insan regl olsa sevgilisiyle konuşmak istiyor değil mi ben onu istedim Allah'tan 4 kere bana çikolata gönderdi diye biz ayrılınca bunun lafını kuzenime yapmış 🥲🤦🏻♀️
Askim cok güzel toksik iliskin var hayırlı olsun 😽
Ahahah 😅
Senden kurtulmuş geri dönmez. Ya var ya böyle şeylere denk gelince bu nasıl bi adalet bu nasıl bi dünya diyorum.
geri döner mi bilemem ama ikinizin de hatası var.
Salla gitsin bitti
Allah o çocuğa sabır versin. Küfür etmese iyiymiş ama senden kurtulmuş.
Doğrudur 🙂
Böyle bir ilişki mi olur? Ne biçim laflar bunlar ya. Kendinizi değersizleştirmeyin.
Doğru haklısınız bitti zaten 🥲
Gereksiz kaos cıkarmıssın
Keşke gereksiz olsaydı bardağı taşıran son hamlesi buydu ben sevgilisiyim onunla konuşmak istesem abisiyle yengesini hep bahane ediyordu ya da dedesini ben arayınca kökten telefonu kapatiyordu bitti yani bu sefer bardağı taşırdı abisi yengesi dedesi mutlu etsin onu 🙂🥲
Geri dönerse o küfürü yutarsa bence sen barışma
Zaten barışmam bu sefer cidden bardağı taşırdı onun hayatı yengesi abisi
Yengesine aşık mı
Ne bilim o kadar onlarla ilgileniyor o kadarda küfür ediyor onlara sonra bir şey olsa onların başına abim o benim yengem o benim her ne olursa olsun kanım diyor kanıyla umarım çok iyi şeyler geçirir
Darlamışsan sinir olması normal
İki kere aradım
Ergen ergen şeyler. Hiç şu tripleri çekemem.
Böyle küfür eden biriyle neden
Çocuk hastaneye gitmiş niye arıyorsun ki
Ya yengesi ile abisi için gitmiş zaten o arabadaydı annesi götürmüş bunları önceki mesajlarda çok romantikken aniden iki kere aradım diye yaptığı şey zaten hep yengesi ya da abisi ya da dedesi 😒
Yazar sana yakında
Yani nediyeecegimi bilemiyoruml
Ya yengesi ile abisi için gitmiş zaten o arabadaydı annesi götürmüş bunları önceki mesajlarda çok romantikken aniden iki kere aradım diye yaptığı şey zaten hep yengesi ya da abisi ya da dedesi hani bak bir bayan olarak beni anlarsınız ben regl oldum o gece onunla konuşmak istedim hayır dedi dedem rahatsız yanındayım neyse ayrıldık gidip kuzenime bana aldığı şeylerin lafını yapmıştı yani
Kızım müsait olmaya bilir doğal bişey yani
Ne alaka ya müsait ti zaten bir kere güvenimi kıran bi insandan ne bekleyebilirmki sildim o ve ona ait ne varsa
Döner ya
Umarım şuana kadar tık yok
Abla dönmez tabi şaka yapiyordum
Ayy aman dönmesin
Abla dönmesin başka erkek mi yok triplerine bak şununn
İşte yani
Çok saçma
Değil mi
Ya bir yerde o bir yerde de sen haklısın
Bence ben haklıyım hani merak ettim iki kere aradım güzelce söyleyebilirdi
Ya bir kere ara açmıyorsa işi vardır sonra yazar
Arabadaydı o yengesi ile abisini annesi hastaneye götürmüştü bu ise arabada kalıp bana mesaj attı madem bu kadar öfkeli ya da işi var niye mesaj atıp aradı ben arayıncamı kabahat
Ya madem hastaneye gitmiş neden arıyorsun hadi aradın neden ikinciyi arıyorsun sende
Anlamıyorsunuz galiba çocuk hastaneye sadece yengesini abisini bırakmış kendisi arabadaymis ve bana mesaj attı aradı madem ki böyle o aramasaydi ve ben başına bir şey geldi diye zaten ödüm kopuyordu dün gece hiç bir şekilde uyuyamadım ama ayrılmak en iyisiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?