AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
Bence mutluysan ol tabi de benlik sıkıntı yok ama bunu yazan erkek olsaydı adamın ne sapıklığı kalırdı ne subyanciligi bunu sevmiyorum ben
29 yaşındayım, bugün 27 yaşında bir erkek yaşım büyük diye görüşmeyi sonlandırdı. Diyeceklerim bu kadar.
Yanlis yapmış
canım sen kurtuldun
canım
İyi de o erkek ciddi düşünüyordur ben onu Yapması da yanlış da hatta kabul edilemez bu kadının erkek arkadaşı seks için onunla birlikte
Şey selam
Yalan atma 22 yaşında ki çocuk senle sokağa nasıl çıkacak elinden tutup 😄tabi annesiyim diye tanıştırırsan çevrene sorun olmaz
Aşk bu yaş falan dinlemiyor ama o kişide ne bulduğun önemli..
Yanlış olduğunu o erkek 25 yaşına geldiğinde anlayacaksınız.
Ben de hep kendimden büyüklerle olurdum onlar daha istekli
Niye yanlış olsun ki alan memnun veren memnun :)
Napsın millet sıkıntıdan sarmış buraya
İkiniz de 18 yaşın üzerinde olduğunuz için sorun yok
Ahkam kesmek kolaydır bu hayatı ikiniz tercih edip yaşıyorsunuz. Aklınız başınızda
Yorumlarda siz birbirinizi seviyorsunuz bir şey olmaz falan demişler ama her nekadar sevende mantık olarak çok aptalca mesela evlendin diyelim o senin şuanki yaşında geldiği zaman sen yaslanmış olacaksın
Yani güveniyosan sorun yok onun dışında ikinci planda olursun, zaten yaşıtlarıyla takılıp olgun kadını da ikinci yapıyorlar çok denk geldim..
Ne gibi? Profilin acik olsa yazardim
Yani yaşıtı kızlarla ilgilenir onları sever aşık olur. Yaşı büyük kadınla da takılır. Amacım seni üzmek değil ama elini vicdanına koyarsan sen de hak verirsin ki genç yaşıtlarına gönlünü kaptıracak..
O senin hayatin reşitse bir şey olmaz ama ben kendim küçük biriyle sevgili olmam asla
Kadavra olarak mı kullaniyorsunuz birbirinizi 😂
Yorum yapmaya çekiniyorum, neyi tuhaf bulduysam full hd yaşadığım için :/
Selamın aleyküm geldi yedi bela hüsnün 😅
Yahu bi kere erkekler geç olgunlaşan bir yapıya sahip resmen ona analık ediyorsun
yo niye yanlış olsun ama aradaki yaş farkı biraz fazla gibi..
Hamile kalıp çocuk sahibi ol nikah kıysın sana 😅😂🤣🤣
Nasıl buluyorsunuz ben de böyle bir ilişki istiyorum, duyan gören varsa burdayım
O iş olmaz. Mahalle baskısı seni bitirir. Tersi olsaydı sorun olmazdı ama bu olmaz.
sekste iyi iseniz sorun yok bende severim olgun kadını
Yani biraz fazla yaş farkı, uzun süreli olmaz bence
Vay be ne çok yorum yapılmış hakikaten fb ilişkisi mi
On yıl sonra o adamı doyurabilecek misin aldatabilir
Yaş farkı çok var. Sizi yargılamak bana düşmez ama bence bu sağlıklı bir ilişki değil.
Benim çok gizli arzularımdandır bu, ama sonuçta hastalıklı bir düşünce mk. Sen 22 erkek 38 olsa yine iğrenç bir durum olurdu. Her insan kendi akranlarında takılmalı.
Halinden memnunsun işte kimden utanıcan. Takma kafana.
Bende böyle bi durumdayım hiç bi sakıncası yok yaşım ufak 35 yaşında bi kadınla beraber oluyorum gayet normal artık yaşa filan takılmayın çağ atlayın biraz
İnan madım ama aşk varsa bize mutluluklar dilemek düşer
İki tarafta memnunsa sorun yok. Sadece bedensel ihtiyaçlar mı karşılanıyor
Yani olay seks ise birliktelikteki süre ne olur merak konusu
50 yaşında erkek 23 yaşında kızla evlenince sıkıntı olmuyoda sana gelince mi sıkıntı olacak mahalle baskısını boş ver mutluluğuna odaklan
Bu arkadaşın ile ilişki düzeyinizi nazil FB mi yoksa ciddi mi
Bir kadın kendinden küçük erkekle olabilir ama burada sorun yaş farkının çok olması.
Hangi tarafın yaşça büyük olduğu önemli değil, 16 haş çok fazla.
Bak keyfine ya. Bazı sıkıntıları oluyor ama. İkiniz de mutluysanız devam edin.
Neden yaşıtlarınız değilde böyle bir durumu tercih ettiniz mesela
Niye yanlış yapasin ki yaş sayıdan ibarettir
Evlensen o yaşta çocuğun olacaktı sen çocuğun yaşındakiyle seks yapıyon
Yadırgamak haddimize değil, bırakın herkes istediğiyle olsun der geçerim.
Yoooo olabilir sorun yok ben buyuk kadinlada oldum kucuklede
Ona çocuk gibi bakıyorsan sorun yok evlensen çocuğun o yaşta olurdu
Bence en güzelini yapiyon keyfini çıkar aşkının sevmesinin yaşı ve sınırı yok
Olgun kadın varsa bekliyorum.
aldatmayla bitmesi cok muhtemel bir ilişki türü. Gün gelecek o yanında yaşı yaşına uygun genç birisini arayacak, sende seni koruyup kollayacak büyük her şeyi yaşayıp görmüş bir erkek arayacaksın.
Hakli
Bence yanlış bir şey değil. Benimde kendimden büyüklerle çok ilişkim oldu sorun yok.
Çitir seviyon yani aslında hayat enerjisi verir taze kan ama biraz fazla küçük be amannnn keyfini çıkar 😆😆😆
Ahaha takipp ettim seni 😅
😆😆😆
Yaaz bana 😅
Yaziyomya burdannnnn😄😄😄😄
32 yasinda sevdigim var ama icten icten kabullenemiyorum srn epey bi aşmışsın
Uzuldum , dertlesebiliriz istersen
O yaştaki erkekler hep olgun kadınlardan hoşlanıyor. Çok kez denk geldim, yaş farkı bana göre fazla.
Doyurdum De. Sana tapıyorum. Ayaklarına kapanıyorum. Niye? Bir erkeği mutlu etmişsin. Teşekkürler. Allah sana da erkek evlat versin yaşattığın o mutluluğu yasasin. Ağlattın beni Allah seni güldürsün. Önünde eğiliyorum.
Abla çocuk mu büyütüyon napyon gözünü seveyim 16 yaş nedir
Hayır. Çok doğru yapıyorsun. Çok akıllısın. Seni çok mutlu eder. Özellikle yatakta.
20 iken 34 yasinda biriyleydik 2 sene boyunca bana iyi hissettiriyordu sana da oyledir diye dusunuyorum
Oyle mi?
Yani normal mi diyelim ki eğer seni seviyorsa normal diyelimde farklı amaçlar ile ise yanlış yani yanlış yoldasın kullanılıyor olabilirsin
Yoo yanlış diye bir şey yok mutluysan önemli olan o
Cıldırmış olmalısın nasıl bir şey hissediyorsun çocuk yaştaki birine? Pedofilik geni olabilir sizde
Ben 29 yaşındayım da 24 yaşındaki erkeği olgun bulmuyorum. Aranızda cinsellik var mı? bu beklentileri sebebiyle size rol yapabilecek bir yaştaki erkekle birliktesiniz.
Bu yaş farkı ile yapılan birlikteliklerde kesinlikle travmatik deneyimler var o birlikte olduğun kişinin seni annesi yerine koyduğu anne çocuk çatışması travma deneyimi yaşamış olması yüksek
Fck body olayı Tamamen haz odaklı Ben bu tür ilişkileri sağlıksız buluyorum Resmen çocuk büyütüyosun
yanlis degilde yerinde olsam dikkat ederdim.. para ister mal ister borca sokar yani sirada baska sevgili yapar :) sonra müge anlida görmeyelim seni..
Burada bunu onaylayanlar sizin ileride 22 yaşında erkek evladınız olsa 38 yaşında bi teyzemizle olmasını onaylayacak mısınız? Hemde pis işler yapmak için 😅 siz türkiyede yaşamıyor musunuz ya amerikadan mı yazıyorsunuz şaka mı yorumlar :)
Ohaaa artık bacım 3-5 yaş çok diye düşünürdüm de, sen resmen oğlun yaşında biriyle birliktesin yani ohayı da geçtim çüşşş artık ne dim
Asla normal değil. Nerdeyse annesi yaşında kadınsın, kendi yaşıtlarının köküne kıran mı girdi de 22 yaşında birisiylesin?
Bu ilişkide senin bir adın var sübyancı tatlı tatlı yer yatarsın şimdi ama çevrende bu ilişki duyulduğu Zaman çok farklı anılırsın
yanlış net yani. Erkek büyük olsa olurdu ama kadın büyükse olmaz istediginiz kadar onaylayın olmaaaaazzz