+1 yılBence sorun yok genç olması avantaj. Sen onu olgunlaştıracaksın mutluysanız sorun yok bende 24 yaşımda evlendim bu yaşlarda erkekler doyumsuz oluyor boş ver hayatını yaşa erkekler 30 yaş küçük bayanlarla ilişkisi oluyor sana ayıp hayır aşka devam hayatı dibine karar yaşa
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakarsın ve çocuğun yok fakat olsaydı o yaşlarda olacak kapasite. Çocuğun yaşında o senin çocuğun. Bilmem farkında mısın? Hoş… bazıları senin gibi bile bile çocuk yaşında yatağına alıyorlar ve hiç tasvip etmediğim şeyler bunlar. Bu aşk değil. İğrençlik. Sapıklık. Bunu yaşayan çok var ve utanmada yok. Ben utanıyorum ya. Ve üstelik anlamadığım şey yorumların yüzde 98i bu duruma onay veriyor, kabul olarak görüyorlar. Normal karşılanıyor. Bende buna hayret ediyorum. Pes!!
03 Yorumla- +1 yıl
Millet bazı şeylere özeniyor o yüzden onay veriyor
Cevap sahibi+1 yılYemişim o özentileri. Hiç mi insanda Allah korkusu yok. Bunun diğer tarafta nasıl hesabını verecekler çok merak ediyorum
- +1 yıl
Amac seks hayatı yaşamak kadın kendinden genç kaslı güçlü bir erkek istiyor yatakta erkekde olgun tecrübeli istiyor ikisi bir birini böyle tamamlıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili değilsiniz Bu yaş farkı ile ancak FB olabilirsiniz. Genç kadınların iş bilmezliğinden oluyor bu durumlar... Daha doğrusu vajinası bulunan karşı hem cins 32 yaşına kadar * got satmaya çalışıp sonra da bir işe yaramadığını anlıyınca aklının başına gelip kadın olmaya soyunması neticesinden doğan problemler bunlar...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun yanında kendini genç hissettiğin için tatlı geliyor dimi. Ama şunu unutma yaşı çok küçük çocukluğuna gelir saçma bir harekette bulunabilir adın çıkar. Onun zaten amacı belli ve eminim ki seninle yaptıklarına arkadaş çevresindede şöyle yaptım böyle ettim diye anlatıyodur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
248Cevap
u +1 yılMutluluklar mesutluklar olsun. Gönül işlerine karışılmaz.
35 Yorumla- +1 yıl
Pek gönül işi değil gibi sanki de..
- +1 yıl
Sen misin kadının sevgilisi
- +1 yıl
Yoo
- +1 yıl
@DeaconnFrost o zaman ne biliyon
- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır neden yanlış olsun.. önemli olan sizin aşık olmanız tabi ki de.. aşıksanız sorun olmaz kimsenin lafına bakmayın.. uyum olması lazım
40 Yorumla
+1 yılBence arada yaş farkı çok fazla
Sen 22 yaşında o 38 yaşında olsada bence olmazdı
İlişkilerde yaş farkı çok fazla olmamalı
22 yaşında ki bir erkek yeteri olgunluğa ulaşmış sayılmaz
Bu ilişkiye ailesi de büyük ihtimalle ilerleyen süreçte izin vermez
Sen yaşlandıkça o genç kalacak
Sen ondan bir kaç yaş büyük olsan sorun olmazdı
Ama mutluysan senin bileceğin bir durum
Ben kendimden 16 yaş küçük biriyle sevgili olamazdım
Azıcık daha büyük olsan annesi yaşında olacakmışsın
Toplumun söylediklerini kulak tıkayacaksan
Ve sevgilinde sorun etmeyip her daim yanında olacaksa benim söyleyecek bir sözüm yok
64 Yorumla- +1 yıl
@Nenrnrb Ben zaten olmayacağını belirttim
- +1 yıl
@Nenrnrb 38 yaşındaki erkek 22 yaşında kızla başa çıkamaz mı yatakta?
+1 yılBence normal neden desen artık erkekler olgun kadın seviyor ve olgun kadınlarla evleniyor bilakis çok mutlu olanlar var, nedeni kadın olgun olunca erkeği daha iyi yön gösteriyor daha iyi yönlendiriyor daha iyi sakinleştiriyor daha iyi yatıştırıyor ya da daha da yardımcı oluyor moral veya manevi destek oluyor çünkü ağır başlı oluyor bu da birinin kavga etmesi diğerinin yatıştırması demek, ben gayet normal buluyorum, zaten kadın ufak olunca daha çok kavga inat geçimsizlik oluyor bence.. Dediğim gibi erkeklerin çoğu olgun kadınlarla ciddi düşünüyor, Bence çok şanslısın
453 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya
- +1 yıl
@conquer bence maymun olduğun için sana kimse bakmıyor şimdi şöyle düşün güzel kardeşim eğer ortada seks varsa büyük küçük farketmez öyle de böyle de o işi yapıyorsun, hem olgunları öyle kafana göre kandırıp yatağa atamazsın o uçaklar ergenler için geçerli güzel kardeşim, demek ki senin aileni çok becermişler böyle kuduruyorsun, eminim ki senden çok midesi bulanan kadın vardır malın oğlu
- +1 yıl
Zaten ortada seks varsa 2 taraf da birbirini kullanmış oluyor tek taraflı değil alan veren mutluysa kimseye söz düşmez
- +1 yıl
Ayrıca ben kaşar sözünü tırnak içinde söyledim yazmayı unutmuşum canımsın o 22 yaşındaki çocuk yarın ondan ayrıldıktan sonra arkadaşlarına bahsedecek Bir tane matureyle s ikişiyordum kaşar efsaneydi falan diye laf edecek egosunu tatmin edecek mal salağın önde gideni sensin embesil
- +1 yıl
@izmirligenc35xx zaten baksana cahil malın biri gelmiş komik yorum yapmış, Belliki beyin idrak edemeyen aptal sexin büyük küçüğü mü var, o kadar ezik insan
- +1 yıl
@İzmirim35izmirim istersen yazabilirsin profilim açık izmirdesin sanırım
- +1 yıl
S**** benim kendimden 12 yaş büyük bir kadınla üstelik evli bir kadınla cinsel ilişki yaşama şansım vardı otelde çalışırken ama yapmadım evli diye erkek kendisinden 18 yaş büyük bir kadınla ancak seks düşünür başka bir şeyi düşünmez feministlik yapıp hayatın gerçeklerini görmezden gelseniz de durum bu Üstelik
- +1 yıl
@conquer anan mı? Onu biliyoruz seks çok iyimiş haga
- +1 yıl
@conquer kaybol git popo şempanze şempanze götğsenden bile güzeldir haha, havlama hoşt köpek
- +1 yıl
@conquer embesil mal seni doğuran o anan ve güzel kardeşim babandır yürü havlama popo haha
- +1 yıl
Konuşmak istedim sadece istemezse yazmaz kimseye zorla bi şey yaptıramayız saygı duyarım tercihine
- +1 yıl
@izmirligenc35xx Ulan k evaş'a bunlar a**** koyayım ya
- +1 yıl
Gerilmeye gerek yok boşverin
- +1 yıl
@conquer ya havlama köpek çocuğu sen anca ayağımın altındaki pislik olursun malın oğlu
- +1 yıl
@conquer yaw he he hayal perest cahil mal
- +1 yıl
Sen evli misin
- +1 yıl
@conquer belliki anneni çok gençler s... Miş bu kadar çok kuduruyorsun ben izmirliyim ve güzelim arayış içinde de değilim, ama annen çok 30 cm yar... k yemiş sende onlardan birisin hahaha
- +1 yıl
@izmirligenc35xx değilim, o köpek kuduruyorsun çünkü ciğere ulaşamıyor hahaha
- +1 yıl
Ben ulaşabilir miyim ki
- +1 yıl
@izmirligenc35xx evli değilim o köpek kuduruyor çünkü ciğere ulaşamıyor haha
- +1 yıl
Bende ulaşamam sanırım
- +1 yıl
@conquer şimdi köpek sana hakaret edince zevk alıyorum dinle it ben yorum yaptım sen niye kudurdun benim yorumuma atladın, demekki bir yerinde batmaların var öyle havla dur itcik
- +1 yıl
@conquer eğer annene 40 cm dik lazımsa zenci buluruz hemde olgun bu kadar yırtma kendini güzel kardeşim haha
- +1 yıl
@izmirligenc35xx ben geriliyorum ki gayet hakaret edince zevk alıyorum yazık kuduruyor zavallı ezik üzüldüm mala belliki yarası var hahaha
- +1 yıl
Gerek yok böyle laflara boşverin benim hayallerde iptal zaten
- +1 yıl
@izmirligenc35xx bırak o köpek havlasın dursun belliki yarası var çok terk edilmiş malın oğlu dangalak 🤣
- +1 yıl
Ben napiyim izmirli hanımefendi
- +1 yıl
@conquer bende diyorum ki malın oğlu madem yaran yok gelip adam gibi yorum yap hayvanoğlu hayvan, doğanın gerçeğini saklayamazsın bi hadi ordan git p**ç
- +1 yıl
Sen ne kadar terbiyesiz bir kadınsın ya adamın annesini neden karıştırıyorsun herkesin annesi sen gibi namussuz değil kendin gibi sanma milleti. O beraber olduğun adam sadece zevkleri ve geçici hevesleri için seninle beraber seni gram sevmiyor ve evet bir gün senden bahsederken aynen o şekilde bahsedecek. Sen sadece onun zevk masasında ki bi malzemesin ne zamanki gerçekten masum ve ahlaklı bi kızla karşılaşacak onu sevecek seni takmayacak bile. Ha sen bi obje olarak hatırlanmaktan gurur duyuyor olacaksan onu bilemem teyzem
- +1 yıl
@Kırmızıkız11 anladım senide çok dikmişler kudurmuşsun, onun gibi ağzı bozuk güzel kardeşim senin gibi değersiz kalitesiz kadınlara yakışır, eğer ona sulanıyorsan özeline yazabilirsin nede olsa o da senin gibi ezik zavallı ucube, kaybol git basit kadın
- +1 yıl
Iyy terbiyesizliğe bak. Allahından bul zevk mezesi
- +1 yıl
@Kırmızıkız11 memnun oldum zevk mezesi bende izmirli, defol kalitesiz hahaha
- +1 yıl
Sizin gözünüzde kaliteli görünseydim kendimi sorgulardım teyze kendime gelemezdim üzüntüden karşındaki pislik çocukta inşallah sizin gibilerle vakit geçirip gelip biz gibileri evliliğe ikna etmeye kalkışmaz söyle senin gibisini bulup evlensin tabi daha gencini
- +1 yıl
Sen bana kurban ol aç köpek
- +1 yıl
Ya ne kadar Kindar biriymişsin sen ya ne oluyor Yani evlilik dışı cinsel ilişki yaşayınca başınız göğe mi eriyor yani ahlak denen bir şey var kadına evlen kocanla yap diyeceğine Bir de güzelleme yapmışsın bir de millete hakaret etmişsin hiç kuldan utanmıyorsunuz Allah'tan da mı korkmuyorsunuz ya
- +1 yıl
Hadi dini geçtim yani kendinden 18 yaş küçük bir çocuğun objesi olmuş bir kadını bir daha ölmeyeyim bari ya
- +1 yıl
Amannn bee, bu benim yorumum bu benim düşüncem burası yorumlara açık platform herkes kendi düşüncesini yazıyor, bu kadar kudurmuş köpeklerin yorumlara atlayıp havlaması bu da ayrı cabası
- +1 yıl
Bu işi aklamaya çalışman çok komik. Olgun kadın yaşı daha kucuk olan erkeği yatistiracak öyle mi? Yaşlar birbrine yakın olunca kavga fazla mi oluyor? Bunun olgun kadinla alakasi yok yaşi kucuk olup kavgada yatistiran bir adet erkekten daha kuçuk kadın da olabilir. Siz eş değil kendinize oğlan çocugu aliyosunuz zira 16 yaş nedir be. Herkes dengine göre.
- +1 yıl
Hiç utanma arlanma kalmamış ki sen de Ar damarın çatlamış resmi bir de ağza alınmayacak küfürler etmişsin haksız yere zinayı övmüşsün 22 yaşında bir çocuğun anası yaşında kadını becermesini de hoş görmüşsün
- +1 yıl
@İzmirim35izmirim Peki canım sence yatakta uyum olur mu bu farkla yani 38 yaşındaki bir kadın 22 yaşındaki erkeğin enerjisine yetişebilir mi yatakta sence?
Soran+1 yılTesekkur ederim takkip ettim seni canım
Yaş farkı epey var ve 22 yaşında bir erkeğin de yeterince olgun olmadığını farz edersek yaş farkı bence çok fazla fakat çocuğu sonuçta tanımıyorum eğer yeteri olgunlukta olduğunu kendi açından düşünüyorsan bence sorun yok önemli olan mutluluğunuz.
50 YorumlaBence ilişkide önemli olan aradaki uyum.. Arada uyum varsa önemli değil yaş farkı.. Eğer sevgilin de sorun etmiyorsa sen de sorun etme.. sevginiz daim olsun 🫶
41 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim takkip ettim seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes çıtır sever ben de çıtır erkek severim ama bu ilişkinin yanlış olduğunu değiştirmiyor tam tersine de karşıyım, kız küçük oğlan da büyük bu da kötü bir şey. Senle kalıcı bir aşk mı yaşayacak sen 10 seneye 48 neredeyse 50 olacaksın o 32 olacak o zaman yanında mı olacak? Zaten erkeklerin tek derdi s*KS olmuş gencini de büyüğünü de yatak için arıyorlar. İlişki de maks 5 yaş olması hem kafa uyuşması hem de cinsellik için daha sağlıklı bir tercih olacaktır. O çocuk sen 50 kendisi 30 yaşındayken diğer kadınlara gözü de kayabilir
10 Yorumla
+1 yılOha oha oha diyorum. Küçük bir erkek deyince 5-6 yaş küçük falan zannettim. Abla sen sapıttın mı cidden? Yaşına uygun adam mı kalmadı da sübyancı gibi çocukla birliktelik yaşıyorsun? Çocuk diyorum bak çocuk , çünkü 22 yaşındaki bir kişi çocuktur. Aklını başına al, doğru düzgün biriyle tanış sapıtmayın arkadaş, aynısını bir erkek yazsa buraya "sübyancı"derler. Seninde gözümde onlardan farkın yok.
35 Yorumla- +1 yıl
22 yaş çocuk değil
- +1 yıl
Maalesef çocuk. 25 yaşından sonra yavaş yavaş olgunlaşmaya başlıyor erkekler
- +1 yıl
Sübyancı 18 yaşından büyük birinin 18 yaşından küçük birine ilgi duyması demek hatta ergenlik cağına bile gelmemiş birine ilgi duymak demek
- +1 yıl
Ayrıca bazı erkekler büyük kadın seviyor milf diyorlar sebebi nedir bilmem ama öyle erkek de az değil sayı olarak
+1 yılYanlış değil. Fıtrata uygun olan budur. Erkeğin büyük olması daha iyiyse neden ortalıkta bu kadar mutsuz var? Erkekler geç olgunlaştığı için kadın büyük olmalı ki kadın erkeğin lideri olup ona yol göstersin. Erkek kendinden yaşça küçük kadını her türlü küçük görür bu yüzden kendinden küçük kadın ister. Erkek büyük olursa cinsellik, sevgi, saygı, sadakat sorunu olur ve oluyor da zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Abla iyimisin oğlun yasindakinde ne buluyorsun sonrada teyzeleri kandırıyoruz kullanıyoruz diye hava basıyorlar bu yaşı küçük ergenler hiç olacak seymi bide soruyorsun ya onun sana sadık kalacağını falan sanma ya da seni sevdiğini sen onun annesi yaşındasın nerdeyse ayıp
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şaşırdın demi cok yoruma. kadın soruları böyle. ilgi cok oluyor. eminimki bakmadan bile soyleyebilirim erkeklerdaha cok yorum yapmıslardır:D bi de erkek profili yap aynı soruyu sor bakalım ne olcak. cok bi cevap gelmicektir.
soruna gelcek olursak bence yanlısmı yanlıs. cok fark var. uyusmak zordur bence. cocukca gelebilir sana. yine karar senin. ask işlerinin dogrusu yok gizli üye. ama toplumda bunu soylemekte zorlancan. bu benim manitam diyemicen:D
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu 22 yaşındaki erkek, zamanı gelince başka biri ile evlenir muhtemelen ve evlendiği kız da onun cinsel yaşanmışlıklarını sorgulamaz zaten sorgulasa da çıkmaza girer çünkü çevre kabullenmiş erkeklerin cinsel hayatının sorgulanmayacığını ama artık kızlar da geçmişi temiz erkekler arayarak ve bu durumu reddederek zorlamalı, onun hayal edebiliyor musun neler yaptığını kadınla... Kabul etmek kolay olur mu görmedin belki ama yaşandı onlar...
08 Yorumla- +1 yıl
Abla işte Zaten Esas mesele o ya Hiçbir Kadın erkeğin geçmişini sorun etmiyor ki az çok kıskansa bile evlilik için engel olarak görmüyor çünkü kadın için önemli olan şey bir erkeğin kendisini evlenilmeye layık birisi olarak görmesi ömrünün sonuna kadar hayatımı onaylayacak olması bir erkek içinse cinsel geçmişi varsa bir kadının kendisiyle evlenecek olması umurunda bile değil geçmişini illaki sorun ediyor Ayrıca kadın vekalet aramıyor erkekte dediğin gibi Az çok kıskanacak olsa bile maddi gelir olarak iyi mi yeterli ölçülerini veya kendisinden iyi mi statü olarak kendisinden iyi mi tercih yani kendisinden uzun boylu mu özgüveni var mı aurası Var mı bir ortamda dikkat çekiyor mu göze geliyor mu bunlara bakıyorlar erkekse en öncelikli olarak bekarete bakıyor kadının çok güzel olması bile önemli değil
- +1 yıl
@conquer güzelliğe de çok bakarlar, aslında biz konuyu saptırdık
- +1 yıl
Abla güzelliğe bakalım ama öncelikli olan bekaret yani erkeklerin en önemli şartı bu Yani mesela kendisi bakir değilse bakire olmayan bir kızla evlenebilir evlenmeyi çok istiyorsa ama öncelikli olan gene bakire olan kızdır ve evlilikte de emin ol Kızken gelmedin ki zaten bana ne istiyorsun sen falan diye laf sokar yani çok var böyle örnek
- +1 yıl
@conquer öyle de sevgililerini evlenmeden yakınlaşmaya zorlayan da erkekler oluyor genelde
- +1 yıl
Ya onlar s**** atma derdinde olan adamlar Afedersin yani ben evleneceğim kızı neden kaybetmeyi isteyeyim ki neden güvenini sarsayım gerekirse dokunmam bile Ayrıca niye yani müstakbel çocuklarımın parasını Anneleri olmayacak kadına harcıyım arabamın yakıtı yemek ye kafeye git sinemaya git Hem para kaybı Hem vakit kaybı şu anda bir kadınla ilişkim var bir aydır falan daha Sadece oturup konuşuyoruz Önümüzdeki ayı evlenme teklifi edeceğim il dışından döndükten sonra bu yazıda evleneceğim Yok daha birbirimizi tanıyalım falan derse de bırakırım direkt
- +1 yıl
@conquer çok uzatmaya gerek yok evlenmek için bence de
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çoğu kişi cinsel tarafından yorum yapmış ama öyle değil. Benimde daha önce kendimden 7 yaş ufak biriyle bi ilişkim oldu ki çok da güzeldi yine öyle istiyorum. Sadece cinsel tarfından bakmayın.
46 Yorumla- +1 yıl
Öyledir, inanırım
Soran+1 yılCinsel tarafi da hic azimsanacak degil tabi o da var ama cinsellik haricide mutluyuz 😅
- +1 yıl
Deneyim alıyordur
Soran+1 yılCinsel fantezilerimiz cok
- +1 yıl
Benim de
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaaaaaaaaaaa çok fazla yaş farkı var. Çocuk seni kullanıyor olabilir dikkat et. Yaşına göre birini bul. 30 diyeceksin sandım bir an 22 nedir? Çocuk kesin anne sevgisi görmemiş o yüzden kendisinden büyük kadınlardan hoşlanıyor. Bu psikolojik bir durum psikolojide adı vardı. Aynısı kadın içinde var.
10 Yorumla
+1 yılSevginize lafım yok ama. Olgunluk konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz merak ettim doğrusu. Çünkü 22 yaşında bir erkeğin sizi tasiyabilecegini tahmin edemiyorum sahsen...
Ama mutluluklar dilerim yine de..
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Olabilir tabi yaş farkı benim için önemli değil aşk olduktan sonra
50 Yorumla
+1 yılYani senin paranı yemiyorsa okey bence ne güzel genç hem sekste de iyidir.
63 Yorumla
Soran+1 yılPara yeme yok ya arada yemek sigara falan ismarliyorum , elbiselerini yikiyorum. seks zaten bizim icin mukemmel aktivite
- +1 yıl
Ya o zaman fb olarak kullan yani seks yap geç ama evlenmek vs için yaşıtın erkek ara bence o çocuktan sana partner olmaz. Hangi şehirdesinix nasıl tanıştın.
- +1 yıl
Benim içinde öyle ama bana yine senin yaşında biri lazım yasitimiz ya da çıtırlar çok nazlı ve dayanamiyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadınlarla toy erkekler,
Olgun erkeklerle de toy kızların cinsellikleri aşırı doyurucu oluyor. Bir de çiftlerden biri evliyse, Onunla yaşanan sekste de füzeler ardı ardına patlıyor ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılBekarim. Diger soylediklerin dogru
- +1 yıl
Ben de en unutulmaz cinselliklerimi 18-25 yaş arasındakilerle yaşadım! Hem kendim hem de Onlar için öyleydi bu durum...
Sen ne hissediyorsun çocuk sana göre oldukça toy olmalı neticede
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu erkekler yapıyor genelde arada bizdende çıksın zararı yok, bağlanma sıkılır
94 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle darlama falan yok rahatiz yani karismiyoruz birbirimize
- +1 yıl
Kafinlarda hep yapiyo ama perde arkasinda
- +1 yıl
Bence normal neden desen artık erkekler olgun kadın seviyor ve olgun kadınlarla evleniyor bilakis çok mutlu olanlar var, nedeni kadın olgun olunca erkeği daha iyi yön gösteriyor daha iyi yönlendiriyor daha iyi sakinleştiriyor daha iyi yatıştırıyor ya da daha da yardımcı oluyor moral veya manevi destek oluyor çünkü ağır başlı oluyor bu da birinin kavga etmesi diğerinin yatıştırması demek, ben gayet normal buluyorum, zaten kadın ufak olunca daha çok kavga inat geçimsizlik oluyor bence.. Dediğim gibi erkeklerin çoğu olgun kadınlarla ciddi düşünüyor, Bence çok şanslısın o da şanslı
Cevap sahibi+1 yılBenim cevap beğenisi rekora doğru gidiyor 🤭
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim hakkımızı yiyorsun abla ben hakkımı helal etmiyorum
98 Yorumla- +1 yıl
Sende baskasinin hakkini ye olgunlarla takil
- +1 yıl
Abla genç çocuğu çıtır çıtır götürüyor çerez gibi 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Deepinloves hiç sorma ya
Soran+1 yılCok kotusunuz neden boyle diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılAbla ne kötüsü 22 yaşındaki çocuk benim yaşıtım erkek kıtlığı mı var da 22 yaşındaki çocukla oluyorsun
- +1 yıl
Insanin yaşı kaç olursa olsun gözü hep taze meyvede
- +1 yıl
Yotum yarim geldi
Yaş kaç olursa olsun insan hep taze meyve yer hic yaşlı erkek kadınin yaşliya baktigini gordunuzmu hep citira bakar
Abla taciz tecavuze karsiyim gerisi senin bilecegin devam bende citir severim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız oldugunun farkındasınız zaten yanı anlık hevesler sadece , ılerde senın olgunlugun ona ıtıcı gelecek yasıtlarına yonelecek o zamana kadar baglanmamaya calıs en azından ben dogru bulmuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Hqklisin ama uyukta evlilik yok seks var fudcibady musali
+1 yılaşkomm nerde mutluysan orada kal boş ver millet arada 35 yaş farkla evleniyorlar.
62 Yorumla
Soran+1 yılHakkaten ya 35 - 40 yas farki olanlar var 😅
+1 yıl
33 Yorumla- +1 yıl
Aaaa kim gelmiş 🤭
- +1 yıl
😱😱
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de reşitsiniz o sebeple mutluysan takılma insanlara
33 Yorumla
Soran+1 yılYinede insanlar kotu bakiyor
+1 yılBir kere oldu sonra rüyama girdi ayrıldık rüyada gerçekte de ayrıldıktan nedensiz uzaklaştı benden birisi akıl vermişti kesin. Şimdi evliyim aynı yaştayız. Bence sorun değil de erkek yaşı önemsiyor galiba. kadın büyük olunca sorun yapıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
@Hoplatır evliyim
40 yaşında bir kadının 20 yaşında bir çocukla ilgilenebilmesi psikolojik olarak araştırılmalı. Kuvvetle muhtemel pedofili hastasısınız
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha önce kendimden 10 yaş bir kadınla sevgili oldum 2 yıl boyunca. Ben 26, o 36'ydı. Ki çoğu zaman ondan daha olgundum ama bir uyumsuzluk oluyordu. Tabii kişiden kişiye göre değişir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik var mı? Ne için birliktesin. Emin ol o çocuk seni sevdiği için senjnle değildir. Ya ekonomi ya da cinsellik. Çünkü şu anda bende birini bulsam hayır demezdim
00 Yorumla Yaş farkı çok fazla, bu yüzden kendinize yaşınıza göre biryle hayat kurmanız daha mantıklı olur.
Şu an bir sorun görünmeyebilir ama ilerde mutlaka sorunlar olacaktır00 Yorumla
+1 yılBende o çocuğun yaşındayken elime böyle bir fırsat geçti ama olmadı sonradan o çocuğun yerinde olmak çok isterdim kendi yasimdakiler çok dayanamiyorlar bana
00 Yorumla
+1 yılMutluysan ve sana ayak uydurabiliyosa sorun yok ama seni nekadar mutlu edebilir onu merak ettim🙂 bende onun yaşlardayken kendimden yaşça büyüklerle birlikte oldum ama uyum yakalayamamıştım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kime göre neye göre yanlış? Duygusal ve mantıksal olarak yetmek zor olabilir fark nedeniyle ama senin beklentin bu yönde değilse sorun olmaz. Ayrıca kime göre yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz ilişkiler yaşayan bir çok tanıdığım oldu, hatta onlara kızardım bir gün terk edileceksiniz ya da aldatılacaksınız derdim nitekim öyle de oldu
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. O memnun sen memnunsan bizede tebrik etmek düşer 🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimmm takipp ettimm 🥰
+1 yılAranızda büyük bir yaş farkı var beraber olduğunuz kişi daha çocuk sayılır benim gözümde bile ama mutluysanız ne denir ki
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok… şu an anlaşıyo olsanız bile ilerde sorunların çıkacağını düşünüyorum ben açıkçası
10 Yorumla
+1 yılKimseye hesap vermek zorunda değilsin o yaşı çoktan geçmişsin zaten seni mutlu eden ne varsa yaşa derim
12 Yorumla- +1 yıl
Aradığım kadın
- +1 yıl
Yazamıyorum xper 3 olman gerek diyor
+1 yıl
Cevap görselde sen mutluysan sorun yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel açıdan takılıyorsan sorun yok da böyle evlilik tarzı beklentilere girme çok gerçekçi değil açıkçası.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yanlış değil tabi neden olsun… benimde zamanımda dizin yaş farkınızdan büyük biriyle birlikteliğim olmuştu
İlişkinin keyfini çıkar
10 Yorumla
+1 yılAşırı fazla ya 16 yaş fark ne o zmn benim evlenecegim çocuk daha bebek onumu bekliyrcem 🤣
20 YorumlaCok fark var arada baya aaaa. Hani 2 3 yas neyse de
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim için fazla bi fark… erkeğin 3-4 yaş büyük olmasından yanayım… saygı duyarım mutluysanız…
21 Yorumla- +1 yıl
burada büyük olan kadın
+1 yılYaşı büyük kadınlar bu durumu hep hoş görmüş ama aynı durumu erkekler yapınca pek hoş görülmüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgönül işlerine karşılmaz ama bunu ilerde anlayacaksın sen 40 gelince o fıkır fıkır olacak kıskançlıklar başlayınca
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dışarıdan bakıldığında evet biraz tuhaf geliyor insana ama sevmeye sevilmeye engel değil elbette. Siz mutlu olduktan sonra kimseye laf düşmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Senin için değilde kaynananın yanına gelince naber devrem derse o zaman küçük çaplı sıkıntılar yaşanabilir 🤨
00 Yorumla
+1 yılAşk varsa yaşı olmaz diye düşünüyorum da sıkıntı da olur bi süre sonra yeteneksiniz birbirinize
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenç erkeklerin dilinden, huyundan, suyundan olgun kadınlar daha iyi anlayabilir. Sorun görmüyorum, oyna, devam. Elaleme de kulak asmayın.
00 Yorumla
+1 yılen doğrusu erkekler zaten erken çöküyor yaşlı gibi kalır yanında sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim takkipp ettim canım seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi ilişki olarak bakarsanız uzun vadede yipratici olur. O yaşta bı adam olgun bakmaz ve genelde olgun kadına bakiş belli. Yanliş anlamayın tabi soylediklerimi. Bizzat 10 yaş küçük biriyle denedim. Sonu değersizlik, kullanılmıştır. hissi...
00 YorumlaBenimde sevdiğim kişi 28 yasindaydi yaş farkımiz var diye olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum adina 😥
Vallahi o ilişki bir gün bitecek zaten çocuğun seninle evlenecek hali yok boşanmış mısın Çocuğun var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulmuşsun şikayet ediyorsun..
Mutluluğu kıskanıp yaş kosunu ÇEKEMEYİP KARALAYANLAR hep bu ülkede !00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki yaş farkı çok fazla bence. Bir kaç yaş olsa hadi neyse ama ciddi bir yaş farkı var.
00 Yorumla senin rahat olman ne güzel ben 46 yaşında biriyle görüştüm kısa süre, dışarıdayken huzursuz oluyordu tatsiz bi durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok beee yaşıtlarının ufak ufak kaldırma sorunu olur. Hem seni doyurur hem sen ablalık yapmış olursun
00 Yorumlasonu olmayacak bir durum amacın evlilikse yanlış peki utanma nedenin nedir cokta utanılacak birsey degil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. genç erkekler olgun kadından hoşlandığı için sende buna izin verdin ama sonu yok sadece vakit geçirmek 😁
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gönlün çekmiş neden yanlış olsun nedeni belli zaten değil mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymis nedeni
- Devamını Gör (333)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler