AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
Çocuğa bir kova sana da süt lazımdı onuniçin sıkıntı yok devam edin çocuk sana hergün fua ediyordur Allah seni başımdan eksik etmesin diye
Valla 23 yaşındayım, güzel yüzlü güzel vücutlu bakımlı bir kadın olsa 35 yaşlarında olmasa çok takılmazdım yani
Yagg bence sevmenin yasi felan yoktur Ben yaslara takilmiyorum eger Sen O cocugu cok sevdiysen bi problemi yok
Bence yanlış düşünüyorsun benim sevgilim benden 3 yaş büyük ama çok çocuksu bir kafa yapisina sahip yani seninki senden olgun davranıyor ve anlasiyorsanuz hiçbir problem yok
Ben 20 yaşında olarak böyle bir ilişkinin hayalini kuruyorum. Bana daha cazip geliyo.
Aşkın yaşı olmaz bu arada senin gibi olgun kadınlar banada denk gelse
Milflerden hoşlanıyorum
çok yanlış bayanlar erken yıpranır aranızda çok fazla yaş farkı var bence olmaz
Ama atladığın bir nokta var
Erkek her zaman büyük olmalıdır şimdi değilse bile ilerde çok sorun olur canın yanar söyliyim o seni gerçekten sevse bile kavgalar da olgun davranmaz
Senin olgunluk seviyende olduğunu düşünmüyorum hayat becerisi tecrübesi vs. Ama gönül bu karışılmaz. Mutluluklar diyelim.
👍
Afedersiniz size bir lafım yok ama alttaki insanlara diyorum benimde benden 10 yas buyuk sevgilim vardı da böyle tepki görmedim herkes bana har gür etti küfür etti nasıl bir toplumdayiz çok tuhaf
Sen erken pes etmissin benim de benden 15 kucuk 20 yas buyuk birlikte oldugum bayanlar oldu sorun yok
Bana sorsaydin ben devam derdim
Bilmiyorum. Heyecan verici. Kimse karışamaz bence. Şu an tersini isterim mesela ama senin yaşına gelince senin gibi olabilirim 😂
Evet sen Bi istismarcısın tam tersi olunca öyle diyoruz çünkü yani erkek için
Yas olarak genc gosteriyorsan bisey olmaz benim kiz arkadasim 41 yasinda koreli kendisi ama benden genc gozukuyor 😄😄 onemli olan kafa yapisi uyuyorsa gerisi gelir
Bende kendimden büyük bir kadınla birlikteyim utanacak bise yok bence
Kimilerine göre yanlış ya da doğru asıl sen rahatmısın bunu kendine sen sormalısın?
Utanma zevkli oluyorsa gerisi boş, yaş sadecee rakamdır
evlilik ise sorun değil ama sırf cinsellik ise sorun kardeşim
iyi s.. kiyorsa sorun yok. belliki sende isteklisin
Çok değer verdiğim abimin güzel bir sözü var hayat boş pompala coş bak keyfine kimin ne dediği önemli değil senin ne düşündüğün önemli yaşa hayatını kalbinle değil beyninle karar ver.
Şahsen senin yaiındaki biri istemem çıtır isterdim
Mutlu isen kimse eleştiremez gayet iyi ya genç erkek kızı mutlu eder hoş hissettirir
bence ideal ilişki budur bu konuyla ilgili teorilerim de var hiç aldırış etme kimseye 😉
Ne gibi teori?
yazayım istiyorsan
Tamam yaz
tkibe aldım
Bence önemli olan bi uyum yakalayıp mutlu olmanız..
Mutlu günlerin tadını çıkartın.
Anlat nasıııı gidiyo anlat bi arkadaş soruyo asghk
güzel olacağını düşünüyorum skdjkalwkskkss
@melissimsek07 bi arkadaş soruyo di mi melis
Nasil gittigini o kadar merak etti ki arkadasim denemek istiyormus
Gayet iyi Şu an , sık sık birlikteyiz zaten cogunlukla benim evimde kaliyor
O ne ya besleme sünepe gibi
Cok kiricisin
Gerçekler bari ayaklarının üzerinde duran biri olsaymış yarın senin paranı alır genç kızlara gider
Hayalim..
@nemesis777 kimin olsa ister diyeceğim ama genelde pasif heterolarda oluyo
Oyle degilim aslinda
Evinde kalmasam da olur
Siz ne konusuyorsunuz
Nemesis reklamını yapıyo ne var nasiplendin çocuk
Pek nasiplenemedik ya
Abla sen de baya guzelmissin kole ariyon mu 😂😂
@loserminiboy var bende köle minikcim
Abla beni de alsana noluurrr ya inanilmaz loserim eglenirsin benle lutfeeeennnnnnn taakip ettim senii bi keezzz yazzzz 🥹
Abla ileri loserim ciddiyim bak cok eglenirsin 😅😅
aynen ya kıramadım şimdi sorduda😄
Neyi
Bende Tam Tersi Ben 21 Yaşındayım Olgun Erkekleri Seviyorum Olgun Derken Benden 10 Yaş Büyük Misal
Kızlar normalde kendinden büyük kişilerle sevgili oluyor benimde 15 yaşında sevgilim vardı hep öyle ya
İyi iyi yaşasın akıllı kadınlar. Çok doğru yapıyorsun yasa hayatını o kadar insan yasiyor senin suçun ne.
Bende kendimden küçük biriyle Sevgili oldum çok dalga geçtiler ama aramızda fazla yaş farkı yoktu eğer sevgilin senden Cook genç gözüküyorsa iliskiniz pedofoli ve igrenc gözükür büyük gösteriyorsa sıkıntı yok
@conquer kadınlara sadece seks objesi olrak bakmaya devam et öküz. Sanki sekste sadece erkek tatmin oluyor. Yazık seni doğuran annene
Ben seks objesi olarak bakmıyorum canımsın yazık seni doğrayan anneymiş Annem beş vakit namazında hiçbir erkekle de göz olmamış bir kadın işte senin gibi Beyinsiz ergenlerin anlayamadığı şey kadının ve erkeğin doğalarının bir olduğunu zannetmen kadınlar duygusal varlıklar seksi aşk olmadan yaşamaları çok zor kadın cinsel ilişki yaşadıktan sonra bağlanıyor ama erkek de öyle bir durum olmuyor çoğu zaman ve kadın erkek ilişkilerinde cinsel ilişki yaşanıp da ayrıldıktan sonra kadın kendini kullanılmış hissediyor dünya kadar Bu siteden bile soru bulursun kullanıp attı diye Bunu söyleyen kaç tane erkek var
Bunu kaç tane söyleyen erkek olabilir bu yine de o kadının kaşar olup olmadığını ispatlamaz. Başkalarıyla yatan erkekler onla mı yatmış oluyor? Bana ergen diyen sana itfhafen düşünce yapısı ve beyin gelişimi daha önemli diyor doktorlar
Lan ne beyin doktoru feministlikten beyniniz yanmış be
Ben sana diyorum ki bir kadınla cinsel ilişki yaşadıktan sonra Bu kadın beni kullanıp attı diyen kaç tane erkek vardır
Feministler erkek ve kadın eşitliğini savunur ben onu mu savunuyorum? Harbi kafasızsın uza
Hayır feministikler kadın ve erkek eşitliğini savunmuyorlar feministler erkeklerin a**** canımsın tek yapması gerekeni kadınların saltanatını sürdürmesi onların hizmetinde çalışan insanlar olması gerektiğini düşünüyorlar
Anandır senin kafasız canımsın bak bir de tutmuşsun beni etiketlemişsin ulan beyinsiz inşaatlarda çalışanlar erkekler maden ocaklarında çalışanlar erkekler askerlik yapanlar erkekler yüksek gerilim hatlarında fırtınaya karşı çalışanlar erkekler bilim üretenler erkekler sanat üretenler erkekler Gemi batarken filikalara binmeyip okyanusun dibinin boylayanlar da erkekler Ama her ne hikmetse bütün kainat kadınların istekleri üzerine kurulmalı bütün gezegenler kadınların ekseni etrafında dönmeli
ya feministlikten o kadar uzağım ki bilmiyorumuşm ona rağmen nasıl çıldırmışsın. Üstte ne zaman kadın sefa sürsün dedim çok sıkıntılısın
Bir defa Her şeyden önce kadınlar kendisini seks objesi gibi gösteriyorlar don ve sütyenle dışarı çıkarak senin bana en başta karşı çıkman bile yanlış d angalak
Sensin dangalak 2 saattir sana her kadın aynı değil diyorum sadece. Herkesi aynı kefeye koyup yollayan Sensin. Öyle çıkıp gezsin falan da demedim. RUH HASTASU
Her kadın aynı değildir diyorum ben de zaten Benim annem gibi dünya kadar kadın var benim bütün kuzenlerim de öyle
Yorumum Gönderilmemiş bak arkadaşım git yaşatın biriyle evlen ondan sonra Ne yaşayacaksan yaşa genç erkeklerin tecrübe kazanması için bir demek durumunda olma demiyorsun da gelmişsin dedi bana laf atıyorsun yok bilmem kadınları seks objesi gibi görüyormuşum bu kadın şu anda seks objesi değil de ne? Sen şimdi diyeceksin ki erkekte bu durumda Ama bir yorumda Birisi demiş kız erkeğe ben seni cinsel obje olarak görsen ne hissedersin diye erkek de burunla gurur duyarım demiş erkekle kadın farklıdır işte sizin küçük beyinleriniz almıyor bunu kadında bekaret arayan adama Siz de değilsiniz diyorsunuz ama evleneceğimiz erkekler bekaret kriteri ilk 10 bile girmiyor erkekte ilk sırada Farklıyız yani anlayın artık
Nasıl bir takıntılı insansın sen. Cevap vermiyorum 12 saatte bir rahatsız ediyor sapık
abla cocuk milf sevdalisi oldugu icin devam ediyordue seninle veya mal varligin falan varsa sen seviyo musun onu gercekten
Neden yanlis olsun sen seviyosan sen 30 o 15 16 fslsn olsa ki oyle yapan yvsaklards var tamam itan ama ikinizde olgun insansiniz cocuk degilsiniz
Cinsellik olarak bir problem olmaz hatta ikiniz de yoğun bir keyif alırsınız da, bence sen evlilik hayellerine girme be abla
Etik açıdan yanlış bir şey yok ama 'toksik bir ilişk" mi diyorlar artık her neyse öyle bir durum olur. Kendimden biliyorum
Aklı başında bir kadın ya da erkek bu kadar yaş varken flört etmez
Faliba flört değil de fucckkbuddy
Mutluyuz Şu an
Benim de yaşıtlarım ilgimi çekmiyor
Takip ettim seni
Peki
Yaazzsana bana
Nasıl mutluysan öyle yaşa
Tesekkurler canım
ben 26 yaşındayım 21 yaşındaki bi çocuktan hoşlandığım için bile çok ayıplandım, dalga geçildim. Sizinki 16 yıl size neler derler bi de bence de yaş farkı cok fazla
Sevgili misin şu an o kişiyle
@Hoplatır hayır beni reddetti jdfjnkj
Büyüksün diye mi red etti
@Hoplatır bence beğenmedi beni ondan reddetti sevdigim konustugum biiri var dedi
Olabilir
Beğenmedi derken 🤔 kendini güzel bulmuyo musun
@Hoplatır nası döner
Ne bilim
@Hoplatır güzel degilim
Bence sonuç olarak zararlı sen çıkarsın davul bile dengi dengine
Ben de genelde kendimden büyük kadınları tercih ediyorum, ayıp olacak biley yok bunda.
Uçurum değil bence iyiymiş
Absürt bir durum yok.
Tesekkurler 😌
Rica ederim mutluluklar dilerim
Yanlış yapıyorsun tabi bide soruyor ya. Bizim hakkimizi yiyorsun haberin var mi ablacim
Senin için bir mahsuru yoksa gerisini boş ver Oda senden faydalanmak için değilse sorun olmaz
Bence aşkın yaşı yok ama bence maksimum bir kız ile erkeğin arasında 3 veya 4 yaş olmalı
Utanilacak durum yok bence tadını çıkar ve mutlu ol
Benimde bir sevgilim var dııı 4 yaş büyük güzel di ilişkimiz ama millet yüzünden bozuldu
Bence aşkın yaşı olmaz, benim kendi düşüncem yani ben 19 yaşındayım nişanlım 27
Nasıl tanışıp onay verdin
@King_Leonidas görücü usulü sevdim 1 senedir nisanliyiz🥰
Normal bence detayları anlatacam yaz bence senle ciddi düşünmüyor
Belli bir süre sonra yanlış olabilir aranızdaki fark bariz belli olabilir vs.
Kendinden 16 yaş küçük çocuğa nasıl o gözle bakabildin esas sorun bu bence
Yaş farkı olmaz aşkta varsa sen yaşlarda ben bile manita olurum
alan veren memnunsa oyna devam ne diyelim mutluluklar :D
Uhaa kadın kesin zengindir dmjgjfjg
Seviyorsanız yanlış değildir.~☆
Bencede
İyi yapıyorsun kız. Çıtırcı kadınlar hep önde 💅🏻
Delisin 😅😅
Çocuğun yaşında utanman yokmu senin
Adam milfçi çıktı rıza baba
Zengin misin yoksa Seda Sayan mı?
Hic biri
Çok saçma 🤷🏻♀️
Ne oldugumu anlatamam takip ettim yaaz
Tamam 🫡
🤣😃🤣😃🤣😃
Amacın Evlilik değil de seks ise normal ama Evlilik olmayabilir yani daha çok genç seninle evlenmeyebilir.
Normalse beni niye bulmuyor böyle kadınlar
Buna Ömer'i koymaları tam olmuş. 😆😆
Ömer?