Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Zina, alkol, vs gibi günahlarım yok da,
Ama illaki günahlarım vardır tabii, sütten çıkma ak kaşık değiliz hiç birimiz.
Mümkün mertebe dikkat etmek lazım tabii, günah olan her şeyin sonu hüsran olacağı için, bizim zarar görmemiz için o günahlar var zaten.02 Yorumla
Soran+1 yılsizin neydi peki spesifik olarak gunahiniz gizlenin isterseniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük günahlar ne ki
0174 Yorumla
Soran+1 yılsana göre kendince büyük sayabileceğin bir günah
Cevap sahibi+1 yılSevgilim varken başkasına unut verdim olur mu
Soran+1 yılaldatma oluyor bence bu sence aldatma olur mu yanlış düşünüyor olabilirim🤔
Cevap sahibi+1 yılAldatma sayılır mı tam emin değilim ama etik olmadığı kesin
Soran+1 yılyani ismine ne dersen de ama dedigin gibi hos bir durum degil gerci erkekler neler neler yapıyor belki o sevgilin seni boynuzladi belki daha da ileri gidip baska kizlarla ileri gitti bilemezsin ki
Cevap sahibi+1 yılİşte ondan dolayı vicdan azabı yaşamıyorum
Soran+1 yılhicbir erkekle ileri gitmemene cok asiri şaşırdım yalan yok yasindan ötürü bunu söylüyorum
Soran+1 yıltabi yas aralığın o yazan yani dogruysa
Cevap sahibi+1 yılİleri gitmedin derlen? Yaş aralığım doğru. Sevgilimle beraber oluyorum tabi ki. Ama sevgilimin benimle beraber olmak istemediği bir süreçte bana çok yakın davranan iş arkadaşımla mesajlaşmam oldu. Ben ilk arkadaş olarak yaklaşıyor sandım ama adam aşkını filan itiraf etti, buluşmak istedi: gitmedim ama telefonda samimi konuşmalarına da artık izin vermedim. Yalvardı resmen buluşmak için ama gitmedim
Soran+1 yılsen ne diyorusn vay beee mesafe koydun ysni sevgilin olmasaydı sans verebilir miydin peki o sahsa
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle evet , ay adam baya yakışıklı ama dedim ona da sevgilime ben bunu yapamam diye
Soran+1 yılkendini zor tutmussun anca nasil oluyor biliyor musun sevgilin afedersin seni aldatir kaba bir tabirle boynuzlar o xaman bu cocugu tek dakika bile düşünmeden kabul ederdin bazen aklına geliyor mu keske kabul etseydim falan diye
Cevap sahibi+1 yılYok keşke kabul etseydim diye aklıma gelmiyor. Arada o imalı gönderi atıyor. Mesela ben buna hep sınırı geçme benimle arkadaşlığında filan derdik. Uygunsuz konuşmasına asla müsade etmezdim. Gece ayın videosunu çekmiş. Tüm gücünle gel, zorla sınırları yazıp paylaşmış. Üstüme alındım ama acaba başka kadına mı yazdı ki dedim. Ben aynı anda iki adamla olacak bir kadın değilim. Üstelik tek gecelik kısa süreli ilişkiler de bana göre değil. Onun da sevdiğinden de emin değilim. Sürekli seviyorum diyip duruyordu ama. Sizce hikayenin bana olma ihtimali var mı? Kafamda mu kurmuşum?
Soran+1 yılkanka yüzde yüz sen bence bana yazcak hali yok ya 😂😂😂 iki erkek olabilir büyük asla şu hayatta konusma derim bazen olur iste birisi gelir o kalbe konar
Soran+1 yılbirisi varken
Cevap sahibi+1 yılYani duygusal anlamda iki kişiye engel olamayabilirsin ama fiziksel birliktelik elimizde, gitmezsin, görüşmezsin , yazmazsın olur biter
Soran+1 yılbence evet duygusal olarak var aklini çelmiş biraz en azından ilgini çekmeyi başarmış senin
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama sonuçta buluşmaya gitmiyorum, görüntülü konuşmak istedi konuşmadım , geçen sesli konuşmak istedi ona bile müsait değilim dedim, kaçıyorum işte Türkçesi
Soran+1 yılolacakları söyleyim mi sana genelikle burada bazen okuyorum o tarz sorular birgün bu asklar bitmeye yüz tutuyor sevgililer bir kavga gürültü ayriliyor bir taraf artik sevgisini yitirmis oluyor sen veya sevgilin farketmez iste ayrıldığın an keske o sana yazan çocuğa sans verseydim diyorsun böyle oluyor genelde
Cevap sahibi+1 yılBu ihtimalin farkındayım, ama sevgilimiz varken bize her yürüyene karşılık vermek mantıklı mı? Gerçi bu ilk yürüyen de değil. Hepsini postalayıp yolladım, bu benim beynimi bulandırdı. Kaptı bilmiyorum. Yüz yüze de tek buluşmadık hi sadece mesajlaşma, telde konuşma o. Yanlız şimdi gidersem anca fackbadi oluruz. İlişkim biter de gidersem gerçek bir ilişki olma ihtimali var. Ben takılmalık kim olursa olsun istemiyorum. Asıl öyle bir şey yaşarsam pişman olur kendimden soğurum
Cevap sahibi+1 yılBenim sorum size ! Başkası ile sevgili olan beraber olan bir kadına bir erkeğin gerçekten aşık olma ihtimali var mı sizce?
Soran+1 yılbiliyor mu senin sevgilinin oldugunu ve dürüstçe soruyorum çekici aurasi olan guxel bir bayan misin
Cevap sahibi+1 yılSevgilim olduğunu biliyor tabi ki, instagramda resimlerimiz var , bilmeyen yok ki
Cevap sahibi+1 yılKendim ile ilgili yorum yapmak istemiyorum
Soran+1 yılhayır sınırlarını geçmek istemem tâbi ozel hayatin senin soruna cevap vermek bunlari sormaliydim gerçekten asik olduğunu anlaman icin farklı bir hesaptan yaz buna kadin hesabından fake bulabilirsen tabi tavırlarından anlaşılır seven erkek başkasıni gözü görmez
Cevap sahibi+1 yılBunu yapmama gerek yok, başkası ile rahatlıkla konuşacağından buluşacağından emin olduğuma göre sevmediğinden de emin olabiliriz o halde. Bana dediği zaten ben hiç kadın bulamadım da o yüzden sana yazıyorum diye düşünmüyorsun demi, bir sürü kadın arkadaşım da var, ama hiç biri ile senle konuştuğum gibi keyif almıyorum ben, senle saatlerce her şey hakkında konuşabilirim , ilk gördüğüm gün bile yıllardır tanıyor gibiydim seni demiş. Seviyorum seni diye ses kaydı atmış. Bende arkadaşlar sever birbirini normal yoksa arkadaş kalmaz ki dedim. Attığı ses kaydını silmiş. Neden sildin dedim abartmışım gibi geldi hem de sevgilin görürse diye sildim dedi. Zor duruma düşme benim yüzümden dedi
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel seviyor rolü yapıyor
Soran+1 yılo zaman ne biliyor musun senle fb olmak istiyor yani sevgi yalan gibi eger tersi gerçekten seviyorsa bile saygi duyar sevgilin var neticede önüne bakar seven erkek bekler yeri gelir sevdiginin mutluluğuyla mutlu olur
Cevap sahibi+1 yılSorumluluk almadan başkasının sevdiği ile takılacak yani beyimiz. Bende böyle olduğunu düşünüyorum. O yüzden gitmemekle de doğru olanı yaptım. 3-5 güne bu kadar bile gelmez aklıma bir şey olmaz.
Soran+1 yılpeki gerçekten sevseydi niyeti fb olmak değilde cani gönülden sevseydi kalbiyle deli gibi hemde sansi olabilir miydi senin karşında
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki. Seviyorum diye çok ısrar edince ben buna yemezler dedim. Biraz çapkın diye duydum. Sen herkesi böyle seviyorum diye kandırıyormuşşsun dedim. Kimi kandırmışım ben kime seviyorum demişim çıksın karşıma dedi. Biri ile bir şeyler yaşadıysam karşılıklı istediğimiz için yaşadık geçtik kimseye seviyorum filan demedim ben dedi. İlk gördüğüm günden beri aynı durumdayım ben , çok sempatiksin, tatlısın, çok iyi bir insansın, gözüne yüzüne bakınca anlıyorum, seviyorum seni bence çok güzelsin sen dedi. Bazen kilo aldım diye üzülüyorsun senin her halin çok güzel şu sınırları kaldır sana söylemem gereken şeyler var filan dedi. İtiraf edecekleri varmış. Daha ne itiraf edecekse. Ben duymak istemiyorum sen duygusal boşluktasın dedim. Değilim dedi. Hep böyleydim sana karşı sen anlamamışsın beni dedi
Soran+1 yılo çocuktan hayir gelmez guzel sözlerle seni etkilemye çalışmış sevmiykr haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek bu kadar fil dökemez demi
Cevap sahibi+1 yılDil
Cevap sahibi+1 yılYani etkilenmedim desem yalan olur anlamışsındır, ama buluşmaya gitmedim. Aradı açmadım. O gün telefonu da yüzüne kapatır gibi kapattım kaçtım resmen
Soran+1 yılkesinlikle uzak dur diyorum ben hissettim vardir orada bir seyler dikkat et bir de sey dicem soruma cevap vermedin gerçekten sevse yüzde yüz kalben seni sevdigini bilsen anlaşan şansı olur muydu Şu an senin karşında
Cevap sahibi+1 yılYani sevmediğini bildiğim için şansı yok, bir kahve bile içmem. Ama sevgilim ile bir ara ayrılma aşamasına geldik, ya o ara bile buluşmadım ben bu la. Oturup evimde ağladım zırladım onla değil başka hiç bir erkekle buluşmadım
Soran+1 yılkeske cevap vermeseymissin hic ya iyi kötü senin dikkatini çekmiş bu cocuk ama aklina girmis hafifte olsa yakışıklı dedin çünkü
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim böyle olacağını ya, eski iş yerinde beraber 2 yıl çalıştık. İlk gerçekten anlamamıştım ben farklı niyetle yaklaştığını, önceden demedi dr h seviyorum filan diye. Kabul etmeyince bana kızdı bir de. O zaman benle neden samimi konuştun biz olduk sandım ben dedi. Resmî olalım o zaman bundan sonra merhabana merhaba dedi
Soran+1 yılkankaaaa kafam karıştı bak simdide ciddi de olabilir
Soran+1 yılayni is yerindesiniz samimiyet var
Soran+1 yılsana is yerinde yanlışını hic gördün mu bu çocuğun
Cevap sahibi+1 yılHayır işte yanıma gelirken hep izin isteyerek gelirdi. Seni rahatsız etmiyorum değil mi diye hep izin isterdi. İlk zamanlar mesaj atarken dr sorardı hep rahatsız etmiyorum seni demi diye. O zaman da biliyordu sevgilim olduğunu
Soran+1 yılkanka yüzde 51 seviyor yüzde 49 fb ayağı bence seviyoda olabilir bak terazi degisti bende seviyor bence yaaa bu kelimeleri kullanıyorsa ama seytanda olabilir sanki değil gibi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum inan, yan yana iken sınırı geçen bir hareketi sözü olmadı hiç. Sadece bir sabah 9 da mesaj attı. Ben kitapçıdayım. Sana hediye alıcam ama hangi tür seviyorsun bilemedim. Hadi sen seç ben alcam kitabı diye. Hediye kabul edemem başka bir erkekten teşekkür ederim ama ince düşüncen için dedim. Kabul etmedim.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi seni tenha bir yere çağırmıyorum, baş başa kalacağımız bir yere davet etmiyorum , kalabalık bit yerde kahveye çağırıyorum. Niye gelmiyorsun ki diye yalvarıp duruyordu yine en son
Soran+1 yılallah allahhhh harbiden kafam karıştı abi seviyor olabilir bence seviyor yaa
Cevap sahibi+1 yılYanlız buluşmak istemezsen bir kız arkadaşınla ya da kız kardeşinle gel, yanlız olmak zorunda değiliz bile dedi bir ara
Soran+1 yılbence inanmican ama sende de cok hafifte olsa bir duygu kırıntısı var ona karşı gibi oyle hissettim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kafam karıştı bir ara, ama dediğim gibi bir kere bile gitmedim. Bir ara bu bir kere gelsen yanıma güzel bir şeylerin başlangıcı olur belki, ne olacak gelsen filan dedi. O gün iyice korktum gitmeye, gitmiyorum hiç bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılO da diyor ben sende karşılığı olmadığını düşünmüyorum diyor , yok bende karşılığı dedim her seferinde
Soran+1 yılpeki kalbin yani icin ne diyor gerçekten onun seni sevdigine inanirsan ne derdi kalbin bir tarafında neden olmasin diyor mu ona karşı
Cevap sahibi+1 yılİçim diyor ki, bu senin duygusal bir insan olduğunu anladı. Seni oradan yakalamaya çalışıyor sakın inanma aldanma diyorum içim
Soran+1 yılsevmiyorsun istemiyorsun onu yani anladım
Soran+1 yılsenin başını agritmadim di mi kanka bir sey daha sorcam varsayalim ki Şu an ki sevgilinden ayrildin hayat bu nelerin getireceği belli olmaz bu söz konusu çocukla sevgili olur muydun ihtimali var mi sansi yani senin karşında
Cevap sahibi+1 yılYani güvenmem lazım, bana sadece cinsel olarak yaklaşmadığından kullanmaya çalışmadığından emin olursam olur belki ama bugün böyle bir ihtimal yok. Serseri gibi geliyor bana. Benzemiyoruz da. Kafa yapımız çok farklı.
Soran+1 yılanladim ama sevgilin cok şanslı bir erkek haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılNiye ki :) o şanslı olduğunun çoğu zaman farkında değil gibi
Soran+1 yılbence deee aynen öyle lafi agzimdan aldin aklimi mi okudun tam onu yazcaktim sen yazmışsın 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSiz neden öyle düşündünüz
Soran+1 yılbir de çılgın bir tarafin olsa yaramazlık yapmak istesen adrenalin heyacan kaçamak bile dusunebilirsin sadece bir kerelik bile o sana yazan çocukla svsirdin gizlisin bende gizliyim böyle bir çılgınlık firsata donusebilir en azından sevgiline bir mesaj gibi olurdu bu ne de olsa yakışıklıymis
Cevap sahibi+1 yılAnlık zevkler için karakterinden ödün verebilecek biri olsam haklısınız. Ama ben olaya öyle bakmıyorum. Bazı şeyler sadece bekaret ya da yakalanıp yakalanmamak da değil benim gözümde. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Enayi isem de bırakın ben enayi kalayım
Cevap sahibi+1 yılCevabımdan hoşlanmadınız sanırım
Soran+1 yılyok be gördüm gördüm yazdığını yazmadım sana bilerek bana sinirlendin diye neyse sonra dışarı cikmistim valla arkadaşlarla buluştuk simdi eve girdim yeni gördüm bu yazdığını ya yok belki dedim heyacan seven çılgın birisindir diye ama cok ihtirasli olur yapman durumunda bu dediğimi
Cevap sahibi+1 yılKarakterli olmayı ihtiraslı olmaya tercih ettim diyelim
Cevap sahibi+1 yılBeni üzen bir nokta var, bu adam bana sürekli rol yapma, senden tek istediğim kendin olman, özgüvenli bir şekilde bana gelmen diyip duruyor. Özgüvensiz değilim ki ben. Özgüvensizlik dediği şeyin karşılığı bende özsaygı. Yani adam bana bırak sende istiyorsun namuslu ayağına yatma diye hakaret ediyor gibi hissediyorum o özgüvenli ol dedikçe
Soran+1 yılmanipüle etmeye çalışıyor ve biraz başarılı olmuşta ilgini cekmis seni sevgilinden ayırmaya çalışıyor sen hayir olmaz dedikçe yüzde kac sevgilin yüzde kac o agir basiyor sende şu an
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle kaldığıma göre yüzdenin bir önemi yok aslında. Manipüle etmeye çalıştığının farkındayım, çünkü hayır ben özgüvenliyim senle buluşabilirim diyip gaza geleyim diye uğraşıyor onun farkındayım
Cevap sahibi+1 yılİçim huzursuz sürekli, gerçekten seven insan huzursuz etmez sevdiğini ben olsam sanırım ilişkisi olan bir kişiyi bu kadar zorlamaz, üstüne gitmezdim
Cevap sahibi+1 yılEn yakın kız arkadaşlarımla bile paylaşamadığım bir konu bu aslında. Kimseye anlatamadım, beni suçlamalarından korktum sanırım, bir de ortak tanıdık da çok. Sizinle konuşmak iyi geldi bana. Teşekkür ederim
Soran+1 yılsen gitmezdin ama o öyle düşünmüyor şansını zorluyor kendince evet sevgilinle birliktesin ama engelde atmiyorsun ona orasida ayri bir muamma
Soran+1 yılbiraz riskli bir de sey var bak sevgilini taniyor mu gidip sonra ötmesin ona
Soran+1 yılben senin sevgilinle yazistim falan diye
Cevap sahibi+1 yılİşte reelden birine söylediğimde bu tepkiyi verip beni suçlayacak
Cevap sahibi+1 yılAslında ben onu bir kaç kez takipten çıktım, bir kaç kere de o beni çıktı. Sonra bir şekilde geri konuşmaya başladık. Ama 5-6 kere böyle koptuk sadece birinde ben adım attım, diğerlerinde hep o başlattı tekrar iletişimi
Cevap sahibi+1 yılYok ya sevgilimi tanımıyor, bir ara ben bunun bana yürüdüğünü bilmediğim sıra bunları tanıştırmak istedim, o da istedi tanışalım diye , sevgilim aman napcam dedi, diğer arkadaşlarımla tanıştı bunla tanışmak istemedi. Tipinden dolayı biraz kıskandı sevgilim adamı. Normalde evde hayvan olmasına karşıydı sevgilim. O adam hayvanları seviyor diye bana üç tane kedi bile aldı eve. Mamaları kumları herşeyleri ile ilgileniyor filan
Cevap sahibi+1 yılSevgilim onun bana mesaj attığını arkadaş olarak mesajlaştığımızı buluşma isteklerini filan biliyor aslında ama seviyorum dediğini demedim
Soran+1 yılabooooo bana bak sen acilen o cocukla arani kes cok acilll
Soran+1 yılacil hemde engelle her yerden
Soran+1 yılvalla bak
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dediniz
Cevap sahibi+1 yılEngellemezsem ne yapacak da? Bir şey yaptığı yok, duruyor öyle
Soran+1 yılsen bence kendini kandiriyorsun umut vermis oluyorsun ona engellersen tamameb senden umudunu keser sevgilinin degerini bil cok efendi cocukmus Şu an anladim niye biliyon mu bak biliyormuş konuştuğunuzu ses çıkarmamis baskasi olsa valla ikinizide öldürür farketmis susmus bilmemezlikten gelmis hatta bur defasında sen mesaj atmissin ilk ona yukarda dedin
Soran+1 yılbir de o çocuk cok mu yakışıklı sevgilim fakan kiskandi diyon
Cevap sahibi+1 yılBen size günahımın Umut vermek olduğunu ilk mesajda yazdım zaten farkındaysanız. Evet o adam çok üst düzey yakışıklı. 1.90 boy fizik desen zeus gibi. Yüz desen baya iyi. Diksiyon ses tonu her şey on numara. Emin olun çoğu kadın düşünmeden gider. Ben sevgilimden saklı zaten bir şey yapmam. Ama sevgilim de kıskanma damarı onu tercih etmem ile ilgili var. Yoksa benim beğenilmem başkasının bana ilgi duymasından filan rahatsız olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılBana daha önce başka bir adam da aşkını itiraf etti, onu biliyor bir şey yapmadı. Geçen sene biri saplantılı aşık oldu , kollarına jiletle adımı filan kazdı, savcılık oldu olay, sevgilim ona da tepki vermedi. Bu arkadaşım olan bile o saplantılı olan çocuğu dövdürmek istedi, sevgilim zerre bir şey yapmadı. Sizce garip olan ben miyim sadece? Ben duruyorsam beni zorla tutan yok, kendim gitmek istemediğim için gitmiyorum. Yoksa sizin içinizde sevgilinize dair olabilecek kıskançlık damarı benim yanımdaki adam da pek de yok
Soran+1 yılkıskançlık eşittir sevmek degil Şu an o medyada gundem olan şiddet olaylarınin yüzde 90 inin altinda bu kıskançlık denen haset duygu yatiyor kiskanmiyorsa beni sevmiyodur algisi hatali medeni bir insanmis bence sevgilin kayitsiz kalmak degil bu tam aksine sana zaten ben güveniyorum anlamina geliyor bu kaldi ki senin bu durumunda yapman gereken de guvenini bosa çıkartmaman yoksa sevgilinden ve onun sana karşı olan sevgisinden bence zerre suphe duyma derim
Soran+1 yılyerinde olsam tek saniye beklemem o çocuğu engellerim o eskiden ayni iş yerinde olduğunuz çocuğu
Cevap sahibi+1 yılEvet bana güvenir, sen bir şey yapmazsın zaten yapsan da çok safsın direk çaktırırsın der, bazen kıskanmadığı için beni sevmediğini ima edenler oluyor, o zaman kafam çok karışıyor. Özellikle bu adam ben olsam seni korurdum nasıl biri gelip senin adını jiletle koluna yazar , nasıl korumaz seni, nasıl o çocuğun karşısına çıkmaz filan dedi. Onun dışında başka erkek arkadaşlarım da dedi biraz garip diye. Biraz kafam karıştı o zaman açıkçası, korkak mı beni mi sevmiyor diye
Cevap sahibi+1 yılSevgilime karşı beni kışkırtmaya çalışıyor diye mi?
Cevap sahibi+1 yılEngellediğimde gidip sevgilime yalan yanlış bir şey demez mi sizce
Cevap sahibi+1 yılO saplantılı çocuk ile ilgili tepki vermemesi sizce garip değil mi?
Soran+1 yılkusura bakma sen bunlari yazarskn ben cikmistim şimdi girdim tekrar siteye yeni gördüm bu yazdiklarini
Soran+1 yılkiskirtmaya çalışıyor evet legal bir sey mi sence bu sevgilin var biliyor ayırmaya çalışıyor sizi sen dışardan bir gözle bak olaya sevgilisi olan birini ayırmaya çalışmak nasil bir sey
Soran+1 yılve ötmez bir sey demez sevgiline dersede rahatsız etti sürekli dersin
Soran+1 yılo yazdı de ki o yazmis zaten ve sen terslemissin hep dogru olani yapmışsın o jilet olayina gelince sevgilin çok aşırı tepki vermemis biraz bu durumu sevgilinin mizacına bagla korkak ne demek bir insan sevgilisine böyle der mi :/ bence sevsen böyle demezsen
Soran+1 yıldemezsin
Cevap sahibi+1 yılBir insanla sevgili olmak bütün kusurlarını yok saymak değildir, o bir korkak , o jiletçi çocuk iş yerine iki bıçakla geldi, kendi boğazını önümde kesmekle beni tehdit etti, evimin etrafında dolanıp durdu, bir kere karşısına çıkıp senin yaptığın ne demedi. Olaya savcılık girdi , rapor alıp 2 ay işe gitmedim. Ciddi bir olay vardı ve hayatımdaki erkek beni fiziksel olarak koruyamadı, yüzüne demedim ama korkak bence. Onun babası bile dedi dövelim dövdğrelim diye, psikolog arkadaşım bile dedi dayak yese akıllanır diye, ama hayatımdaki adam tepki vermedi. Size normal mi geliyor. Ona bir kadın musallat olsa ben bu kadar sakin kalır mıydım emin değilim
Soran+1 yılpsikolog arkadaşın bosuna okumus bir de psikolog mu olmus ülkedeki egitim sistemi bitmis demek bu dayak yese akillanir demek ne demek siddeti meşrulaştırmak demek siddete karsi degil misin yazıklar olsun cidden sonra haberlere çıkıyor karısını dövdü o onu darp etti babasida aynisini dediyse hem psikolog hemde sevgilinin babası kötü insanlar haberin olsun
Soran+1 yılbence sen sevgilini sevmiyorsun bahane arıyorsun cidden bak çünkü o çocuğu çok ovdun zeus gibi dedin reddederek kadın yok onu dedin
Cevap sahibi+1 yılEvet takılmalık bakan kadınlardan onu reddedecek kimseyi tanımıyorum. Ama ben olaya takılmalık bakmıyorum. Sizce iyi insan olduğu için mi sevgilim fiziksel olarak olaya dahil olmadı? Bu arada ben eleştiren herkese onu savundum. Aklınıza onu yerdim , insanların içinde küçük düşürdüm olarak gelmesin. Herkese fiziksel olarak dahil olmasını ben istemedim, haklı iken neden haksız okumam düşelim, kanun var intizam var filan dedim. Ama Bence siz çok iyi niyetli temiz bakan bir insansınız. Bana dediği cümle ne biliyor musunuz sevgilimin? Karşısına çıksam ben onu dövemem, dayak yerim. Bunu dedi bana.
Cevap sahibi+1 yılBen olaylara sadece objektif bakıyorum. Sevgilinin ona göre artıları hiç bir kötü alışkanlığının olmaması, sağda solda saçma ortamlarda gezmemesi. Eğitim düzeyi olarak aynılar. Ama sevgilim maddi olarak ondan çok daha iyi durumda. Ama sevgilim bir korkak.
Soran+1 yılayrilmak mi istiyorsun?
Soran+1 yılcümlenin başında ama kullanıyorsun ama kelimesini kurmasan daha iyi olmaz mıydıydi ama bence siz çok iyi niyetli temiz bakan bir insansınız. cumlesini kuruyorsun doğru olan bu değil mi? ve ne yani sevgilinin sana onu döverim demesi mi hosuna gidecekti? Allah rızası icin diyorum siddetin her türlüsüne karşı olun
Cevap sahibi+1 yılNe ilgisi var ki? Doğruyu gördüm söyledim diye mi!
Soran+1 yılseven insan sevgilisine bu cümleyi kurmaz o yüzden ayrıl diyorum
Soran+1 yılve elin adamı için benim sevgilim onu kıskandı cok yakışıklı diyorsun olmazZz valla ayrıl bence
Cevap sahibi+1 yılSeven sevdiğini korur mu peki?
Soran+1 yılozldn yzar mısın gizliiden cik istersen vallahi bildirim gelmiyor
Soran+1 yılsonradan tekrardan gizlen
Soran+1 yılya da sorumu beğen
Cevap sahibi+1 yılHahahah benim durum tespitlerim niye sizi rahatsız etti ki! Ben sadece objektifim. O hayvanları seviyor diye bana hayvan aldı, bisiklet sürüyor diye bisiklet aldı. Siz bence olaya farklı bakıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSöylediğiniz olasılıklardan birini seçmem gerektiğini nereden çıkardınız? Bildirim gelmiyorsa konuşmayız olur biter. Ayrılmayı düşünmüyorum. Ayrılırsam da bana sevgilim varken yürüyen birine ciddi anlamda şans verecek değilim. Zaten ciddi olmayan hiç bir durumun içinde de beni bulamazsınız
Soran+1 yılseven sevdigini korur ama döverek degil rahatsız neden etsin senide onuda hayatim boyunca hic görmedim tanimam anlattığın kadarıyla yorum yaptım kötülüğünü seninde onunda düşünmem sevgilisiniz sevgilinin sana hatasıni gördün mü hayır di mi kaldi ki haklısın hata yapmış doğru o zibidi serseri sana yazilan cocugun o ayni is yerinde çalışma çocuğun hareketlerini hayvan bisiklet vs alarak tekrarlayip senin gözüne girmeye çalışmış yaptigi tek yanlış bu objektif oluyorum yoksa ben çocuğun avukatı değilim maksat ayrilmayin hem jilet ceken hemde sana o yazilan ayni is yerinde çalıştığın çocuğun senin sevgilinin oldugundan haberi yok mu asil onlara bu tavri sergilemen gerekiyor engellemen gerekiyor hemen o çocuğu
Soran+1 yılbir de şöyle bir sey var bence en doğrusu karşına sevgilini al konus tek tek bunları
Soran+1 yılanca çözüme öyle kavusur yoksa icine atarsan hem sana hem iliskinize zarar verir kaldi ki sen iyi kizsin bence tek bir noktada hatan var o çocuğa bir kere mesaj atmissin sen ilk msji sana defalarca atmis mesaj cevap verememeliydin hatta direkt engellemeliydin
Cevap sahibi+1 yılO jiletçi çocuk psikiyatri kliniğine sevk edildi, hastahanede yattı. Ondan kurtuldum gibi diye umut ediyorum. Arkadaşım değil yaşıtım değil, benden küçük platonik biri. Bu adama gelince normal arkadaşlarım da var erkek. Sevgilimle tanıştılar. Beraber gezdik tozduk. Bunu da sevgilim olduğunu bildiği için arkadaşça yaklaşıyor diye düşündüm. Bana ilk mesaj atıp iş yerinde yanıma geldiğinde de hep dedim. Sınırı aşmadığın mesafene dikkat ettiğin sürece sorun olmaz ama sınıra dikkat et diye. O yüzden bana mesaj atıp arkadaş olmaya çalışınca bu şartı kabul ederek cinsiyetsiz bir arkadaşlık için diğer arkadaşlarım gibi adım atıyor diye düşündüm. Direk yürüyen yavşayanları hep uzaklaştırdım ki ben. Ama bunda basiretim bağlandı sanırım. Bir de olur ya duygusal boşlukta olup sevgilinizden duymak istediklerinizi duyamayıp, almak istediğiniz ilgiyi ve cinselliği alamayıp, ayrılmak da istemediğiniz yanlız hissettiğiniz bir duygusal boşluk. Ona yenilip mesajlarına cevap verdim sanırım.
Soran+1 yılvay beee sakın ola :( aman aman herkeste oluyor duygusal bosluk bende de aynı valla bak anlayis gösterdim simdi sana empati kuruyorum simdi benim sevgilim olsa cok aşırı güzel bir kiz bana yazsa iltifat etse valla sirazem kayar benimde ara sira onu düşünmeye başlarim. ama bir yandan da kötü olurum ihanet etmis olcam senin ki varya şu an kötü bir durum valla bak hafif hafif çelmis aklini :/
Soran+1 yılbir de sey dicem sevgilin sana ilgi göstermiyor mu arada güzel sözler söylemiyor mu bir de cinsllik demissin işte bu isteklerini ziyadesiyle karsilamiyor mu
Soran+1 yılbu kadar erkek sana yazılıyorsa bence sen aşırı güzel bir bayansin
Cevap sahibi+1 yılHayır işte benden kaç ay ayrı yattı, yaklaşmadı, öpmedi bile , kaç kere ağladım, ayrılmak istedikçe ayrılmak da istemedi. Bir ara terk ettim 2-4 hafta filan. Allahım o ara bu nasıl iltifatlara boğuyor beni, seviyorum diyor, sadece kahve içicez gel diye yalvarıyor. O ayrı olduğumuz ve sevgilimin beni takmadığı süreçte tamam dedim buluşalım geliyorum ben. Saati yeri filan ayarladık. 1 saat kala buluşmaya ben ağlama krizi geçirdim. Yok dedim ben gelmicem. Biliyorum biz geri barışcaz. Senle görüştüğümü saklamak istemem yalan söylemek istemem. E görüştüm desem de ne alaka der yanlış anlar ben gelmicem dedim. O gün dedi işte bana sen özgüvensizsin, seni tenhaya mı çağırdım, baş başa mı kalalım dedim. Bir kahve içip dertleşelim dedim sadece. Belki çok güzel bir şeylerin başlangıcı olacaktı, ama sen gelmedin bile dedi. Bak dedim ben ağlama krizi geçirdim yüzüm gözüm şiş, olsun kalk süslen gel ne olacak dedi. Gitmedim ama. Ben iradesiz olduğumu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBayan değil kadın. Hayır ben ona da objektif bakayım. Ben çok güzel değilim. Normal bir kadınım. Sadece kendime güvenirim o kadar. Biraz egoistim, bir de erkeklerden korkmadan restleşirim, lafımı çok çeken biri değilim
Soran+1 yılnet bir soru soracağım zaten gizlisin bende gizliyim rahat ol pisman misin peki gitmedigine Şu an yani suanki aklin olsa gider miydin
Cevap sahibi+1 yılEvime çok yakın bir pastahaneye çağırmıştı beni. Gitsem şu ankinden farklı olacağından eminim. Ama nasıl bir yol olurdu ondan emin değilim
Soran+1 yılburcun ne
Cevap sahibi+1 yılBurç saçmalıklara inanmam
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir tane bile kız arkadaşıma anlatmadım bu size anlattıklarımı
Soran+1 yılsuankinden farkli bir yol olacağından eminim derken anlamadim ne demek yani 🤔
Cevap sahibi+1 yılO arkadaşıma defol git bir daha görüşmeyelim diyebilirdim , ya da sevgilime bitti tamamen diyebilirdim , ya da belki de şu anki ile aynı olurdu bilemiyorum
Soran+1 yılyemin ederim yvsamicam foto istemicem en azından fake Instagram ac sesli konusalim ismi soyismi herseyi salla ordan konuşalım valla bak bildirim gelmiyor ve sayfayi yenileyince bir dunya aşağı inmek zorunda kaliyorum😅
Soran+1 yılhala jeton dusmedi benim suanki ile ayni ne
Cevap sahibi+1 yılBeni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın. Bu size son yazışımdı
Soran+1 yılyemin ederim ki yeni gördüm yazdığını Bu arada bir tane bile kız arkadaşıma anlatmadım bu size anlattıklarımı tamam kanka yaz böyle burdan konuşalım seni kırmayacagim özür dilerim israrci oldugum icin
Soran+1 yılhala anlamadım ama orayı belki de hala suanli ile ayni olurdu dedin
Soran+1 yılvallahi anlamadım
Soran+1 yılkiz arkadaşlarina aynen anlatma sakin yarın öbür gün aralarından biriyle kusersin kavgali olursun gider sevgiline öterler agizlari durmaz
Soran+1 yılbir erkek sevdigini nasil opmez onla nasil yakinlasmaz be :( bulussan varya cocuk seni kendine asik edecekti haberin olsun
Soran+1 yılsen biliyorum inat ettin yazmayacaksin ama ben yazayim sen oku
Soran+1 yılsimdi ben sabaha kadar yazsam cevap vermeyecek misin 🙄🤔
Soran+1 yılo ayni eski is yerinde olduğun çocuk gidip o jiletli çocuğu dovseydi senden korusaydi dahada çok gözüne girer miydi yani hoşuna gider miydi peki bu durum
Soran+1 yılkız inat etme yaz işte beee :(
Soran+1 yılözür dilerim tekrardan :(
Soran+1 yılsen bilirsin tabi ne zaman istersen ben burdayım istedigin zaman yaz hesabim kapanmadigi sorumun kaldırılmadigi sürece
Cevap sahibi+1 yılBirincisi iletişimi burdan başka yere taşımak istemiyorum, ikincisi hiç bir kız arkadaşıma anlatmadım anlatmam, üçüncüsü o arkadaşım bana zaten defalarca teklif etti merak etme ben başımı belaya sokmam tanıdıklarım var , kadını rahat bırak derler döverler, bir daha cesaret edemez seni rahatsız etmeye dedi, aslında direk ben gitmek istiyorum olaya ama sevgilin var, seni zor duruma sokmuş olucam dedi, yani yapması değil ama gücünü hissettirmesi güzel bence, yoksa benim yüzümden birinin fiziksel acı çekmesinden mutluluk duyacak değilim.
Cevap sahibi+1 yılYani sonuçta ayrıydık, sevgilim o ara bana seni sevmiyorum dedi, ben terkettim, diğer adam seviyorum dedi, duygusal biri olsam madem sevmiyorsun sevene gidiyorum diyebilirdim ama demedim sonuçta. Yok ya gitsem umut vermiş olacaktım asıl, gitmediğim iyi oldu
Cevap sahibi+1 yılZaten bana artık hiç yazmıyor, instada takip ediyorum bakıyor ama asla beğeni ya da mesaj atmıyor, iletişime geçmiyor, geçen iki hikaye beğendi sadece. Başka da reaksiyona girmiyor
Soran+1 yılooooooo yazmışsın Şu an cok sevindim beeee yazmayacaksin Zanettim kesin daha yazmaz dedim kendi icimden
Soran+1 yılgüc seni çekiyor hosuna gider yani erkekte di mi o koruma güdüsü
Soran+1 yılanladım reaksiyonu birakti kacan kovalanir hesabi senin aklina dank etti acaba daha niye yazmıyor ugrasmiyor gibilerinden benle
Soran+1 yılama bak belki itiraf edemiyorsun ama ibre bence 80 sevgilinde yüzde 20 o çocukta o çocuğa karsi hic bir sey hissetmiyorum dersen bence beni değil kendinide kandırmış olursun
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder ki. Sonuçta ben onu reddettim. Beni aradı bir gün. Seni seviyorum dedi. Normalde mesajda ses kaydında diyordu ama direk canlı söyleyince tuhaf oldum ben duraksadım. Cevap veremedim. Sana itiraf etmem gereken şeyler var şu sınırları kaldırsan olmaz mı dedi. Bende ben senin ne itiraf edeceğini anladım duymak istemiyorum dedim. Duygusal boşluktasın sen, ondan sana öyle geliyor , Allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın dedim. Ne diyeceğimi dinlemedin bile bu derece mi kaçıyorsun benden dedi. Evet dedim. Ben seni kendimi yok sayarım sevgilimi yok sayamam, ona bunu yapamam, benden beklediğin iletişimi senle geliştiremem dedim. Ama dinle diyeceklerimi dedi, anladım ama senin söyleyeceklerinin karşılığı yok bende dedim, ben öyle düşünmüyorum karşılığı olduğundan çok eminim dedi. Zeus gibi adamsın, bulursun başkasını , reddedilmiş hissedip üzülme ama ben buyum, yapamam sana karşılık veremem dedim. O olaydan sonra biz uzun süre konuşmadık.
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum çok ilgiliydi, çok güzel sözler iltifatlar , ama gerçekten sevdiğini sanmıyorum ben, profesyonel sevgiliydi bence. O kadar çok seviyorum dedi ama sevdiğine inanmıyorum ben. Bir erkek başkasına ait olan bir kadını nasıl sevsin ki? İçi nasıl çeksin? Ya da benim algım kapalı
Cevap sahibi+1 yılSence ben onun peşine düşeyim diye mi yazmıyor?
Soran+1 yılkaçan kovalanir
Soran+1 yılŞu an sen icinden acaba daha niye yazmiyor niye aramiyor niye bir sey yapmiyor diye düşünüyorsun di mi
Soran+1 yılgerçekten sevdiğine kanaat getirmiş olsaydın yani emin olsaydim soylediklerinin her birinde ona karşı olan duyguların olumlu sekilde az olsa değişir miydi
Cevap sahibi+1 yılEvet düşünüyorum, neden bir tane bile mesaj yok diye.
Cevap sahibi+1 yılAmacı bu muydu zaten
Cevap sahibi+1 yılDeğişebilirdi sanırım, tanımıyorum sizi neden yalan söyleyim. Her anlamda ilişkimde ihmal edildiğim bir süreçteydim
Soran+1 yılamacı oydu Şu an uzak duruyor senden yani seni bosluga düşürdü kovalayan duruma artik o değil sen düşcen merak ettiriyor yani kendini artık noldu bu çocuğa da beni aramiyor mesaj atmiyor diye kaçan kovalanir taktigi
Soran+1 yılHer anlamda ilişkimde ihmal edildiğim bir süreçteydim yazmışsın suanda di mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır şu anda değil. Onun itiraf edip peşime düştüğü sıralardı o. Anladım o zaman ben ona tepki vermedikçe, arayıp sormadığım peşine düşmediğim sürece taktiği elinde patlayacak
Soran+1 yılkesinlikle öyle dediğin gibi en iyi yanıt kayıtsız kalmaktir
Soran+1 yılbenim merak ettiğim su sadece onla Şu an sevgili olsam keske dedigin zamanlar oluyor mu bu sevgilinle birlikte olduğunuz vakitler
Soran+1 yılŞu an nasil olurdu onla sevgili olmak tarzında
Cevap sahibi+1 yılSigara alkol kullanıyor, koku hassasiyetim var. 2. günden başlardık kavgaya , mutlu olacağımı sanmıyorum onunla. Ben entellektüel insanım, onun aklı fikri bence bedenlerde. Olmazdık biz onla, beynimi bulandırdı ama 1 hafta bile sevgili kalamazdık, ben kendimi çok iyi tanıyorum. Yapamam öyle beyin kasları vücut kaslarından daha zayıf adamla
Soran+1 yılaltını cizerek söylüyorum o kus olduğunuz dönem icin değil zamanlamaya dikkat et şuanda Şu an icin bu soruyu soruyorum
Soran+1 yılvayyy beğendim bu cevabı
Soran+1 yılsevgilin cok aşırı şanslı bir erkek
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle iyiyken niye gelsin ki aklıma? Kavga edince geliyor sadece
Soran+1 yılo zaman içinde intikam duygusu var ona ders vereyim tarzinda
Cevap sahibi+1 yılYooo hiç öyle intikam alınacak bir durumda da değilim
Soran+1 yılalacak demen daha doğru olur şuanda degil ama en ufak bir hatasinda sevgilinin faturayı kesersin gibime geliyor onun gözünün yasina bakmazsin gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılSizinle sohbetin bu sefer gerçekten sonuna geldik
Kızlar Ne Diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBabama çok ağır konuştuğum günler vardı
06 Yorumla
Soran+1 yılküfür falan mi
- +1 yıl
Gibi
Soran+1 yılhadi ya kötüymüş
Soran+1 yılolsun pişman olduysan bence sorun yok
- +1 yıl
Evet pişman oldum
Soran+1 yılanladim istersen gizlen
Günahalrima sahip tutmam
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım gizlenebilirsin tabi o şekilde söylemen daha rahat olur anonim yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı sigara içmek
03 Yorumla
Soran+1 yılgunah mi bu 🤔
Cevap sahibi+1 yılKendine eziyet edersen günah tabi
Soran+1 yıliciriyolar ya senin sucun yokki hayat üstümüze geliyor be kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bunu söylip sahit mi tutam
03 Yorumla
Soran+1 yılanonimsin yani gizlisin
Cevap sahibi+1 yılShhaja asko yone de
Soran+1 yılnee sjsjkd
zina
03 Yorumla
Soran+1 yılkimle
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude
020 Yorumla
Soran+1 yılsevgiline mi :(
Cevap sahibi+1 yılBi kaç kişiye
Soran+1 yılanladım biri bana sormus bende sana sorayim evlenecegim erkege bunu söyleyecek misin
Cevap sahibi+1 yılHayır söyleyemem ama tövbe ettim daha da kimseye atmicam
Soran+1 yılniye ama saklarsan ihanet olmaz mi bu
Soran+1 yılben soylicem yattigimi
Cevap sahibi+1 yılE sonuçta bakireyim kimseyle yatmadım etmedim sadece ergenliğimde nude attım ve bundan pişmanım niye söyleyip hayatımıza bi küşkü salayım ki ben kendimi biliyorum akıllandım
Soran+1 yılsen mesela evlenecegin erkeğin herseyini öğrenmek istemsz misin geçmişini
Cevap sahibi+1 yılİsterim ama ben söylemeye çekinirim
Soran+1 yılheee di mi sorsan yanlis anlasilirsin halbuki bu senin hakkın seyi dicem peki farzetki bi çocuğa asik oldun sevgili oldunuz bir yerden bir sey duydun bu cocuk geçmişinde bir kızla yatmis yine de senden önce gecmisinde tabi sevgili olmaya devam eder misin onla evlenir misin
Cevap sahibi+1 yılYatmışsa etmem ama o da nude tarzı bi şey attıysa kabul ederim ama bakir olmayan erkek istemiyorum ben
Soran+1 yılsana da hak vermiyor değilim bazen öyle oluyor ki bekariz canımix cok istiyor foto atiliyor tatmin olmak icin insanın gözü dönüyor bence kabul edilebilir bir sey tolerans gosterilebilir dedigin gibi insanin elinde olmuyor ki di mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bakire olmasaydım kabul etmese de ona hak verirdim
Soran+1 yılopussmuse eger biriyle kabul eder miydin sadece opusmus ama
Cevap sahibi+1 yılHayır birine şehvet duymuşsa etmem onla evlensin banane
Soran+1 yılhic umrumda bile olmaz diyorsun o erkek vay bee gizlisin bir sey sorcam çekiniyorum yine de hic hayatin boyunca evet keşke imkanım olsa da ileri gidip birşeyler yasasam yaatsam dedigin bir erkek oldu mu
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç olmadı sadece seksting yaptım nude attım ki sonra kendimden tiksindim daha da yapmıyorum 1 yıldır
Soran+1 yılbende yaptım yattim bazen tiksiniyorum ama o an o duygulari yasayinca normal geliyor anlık yani büyük konusmamak lazım zaman geliyor tekrar yapıyor insan
Soran+1 yılsey dicem utanıyorum brnimle sksting yapma şansın var mi foto atma sakin bende atmicam hiç
Cevap sahibi+1 yılDGDHSHSGSH
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat