Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina benim de
153 Yorumla
Soran+1 yılkimle fb yle mi yoksa sevgilinle mi
Cevap sahibi+1 yılİkisi de
Soran+1 yılfree takildin yani özgür vay bee bence sen tam bir çılgınsin 😅
Cevap sahibi+1 yılBilmem🤭
Cevap sahibi+1 yılAma ikisi aynı zamanda olmadı tabiki
Soran+1 yılfb de aradigin özelliklerle sevgili olacağın erkekteki aradığın nitelikler ayni mi peki uyuşuyor mu yoksa farklı kıstaslar mi isin içine giriyor
Cevap sahibi+1 yılBenzer şeyler ama fbde daha az seçiciy
Soran+1 yılben şöyle düşündüm fb de tipe önem vermezsin bence yakisikli olmasina ozen gostermezsin yüzü güzel olmasada olur cirkin olsa da olur bence fizik devreye girer bir de aletinin ebati boyutu di mi
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen kesinlikle
Soran+1 yılbir sey sorcamda çekiniyorum açıkçası ya neyse zaten gizliyiz direkt sorayim fb mantığıyla Afrikalı simsiyah kapkara saatci bir zenciyle yapmak ister miydin ama seyi cok aşırı büyük oyle farzet
Cevap sahibi+1 yılBilmem olabilirdi samimiyet güven olduktan sonra
Soran+1 yılsen ciddi misin 🙄🙄🙄 fb olur musun afrikali zencilerle vay bee yemin ederim çok cesaretli cok çılgın kızsın valla 😅😅
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın ki🤔
Soran+1 yılsimsiyah kapkaralar igrenmez misin tiksinmez misin
Cevap sahibi+1 yılYok iğrenmem
Soran+1 yılben simsiyahlar kapkaralar kömür renginde zifiri siyahlar diye cnsllik esnasında igrenir miden kalkar yapamazsın zannettim ama seyde var bak adamlarinki ne bileyim cok aşırı büyükmüş kol gibi soba borusu gibi dizlerine kadar sarkiyor falan bence yok istemezsin ya ne bileyim😅
Soran+1 yılama bir sey diyim mi senle tanismak cok ama çok hatta aşırı isterdim 😅 sana yzma ihtimalim var mi
Cevap sahibi+1 yılHahah denemek lazım 🤭🤭
Soran+1 yılolurrrr muuuu cook teşekkür ederimmm kırmadigin icin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılbir tanesin sen yaaa
Cevap sahibi+1 yılYo senin için demedim😅🙈
Soran+1 yılgizliden ciksan olur mu sana yzayim
Soran+1 yılnsil ya denemek lazim dedin anlamadım 🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılZenci için 🤔
Soran+1 yılneeeeeee zenciyle mi yapmak istiyorsun cidden canini çıkartırlar dayanamazsin ölmek mi istiyosun adamlarinki kol gibi soba borusu gibi şaka amaçlı demiştim ben yalnız onu 😅😅😅
Soran+1 yıldellenmee 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılNiye canım onların da cinsellik yaşama hakları var😂
Soran+1 yılsiyah kadinlarla yapsinlar gidip hem Türk kızı ne alakaaa olmaz istemem turk kızlarının onlarin altinda falan 😅 siz bizimsiniz hem bizim onlardan neyimiz eksikkk
Soran+1 yıldurrr aklima bomba bir soru geldi bakalim ne cevap vercen cok aşırı merak ettim 😂 farzetki iki erkek var biri türk yakışıklı cocuk seyi 12 cm diğeri Afrikalı kapkara simsiyah cirkin zapzayif bir zenci seyi 22 cm hangisiyle cnsllik yaşardin dürüst ol 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl22 tabi 😂 12 çok az
Soran+1 yılzenci ama zapzayif dedim cirkin dedim 🙄🙄🙄🙄😳😳😳
Soran+1 yılturk olan yakışıklı ama
Cevap sahibi+1 yılMesela doggy yaptığımızı düşün. Yüzünü görmicem sonuçta
Soran+1 yıldoğru bak o açıdan düşününce yani sunu diyorsun istediği kadar yakışıklı olsun cirkin ama aleti cok büyük bir erkek bana daha çok zevk verir ucurur diyorsun yani 😅😅 o zaman bu şu anlama geliyor zencilerin karşısinda ytak konusunda turk kızlarına karsi turk erkeklerinin sansi yok gibi bir sey bu simdi yaptığım doğru bi tespit mi sence
Soran+1 yılsevgililikte sansimiz onlara göre sizin karşınızda daha cok yüksek ama soz konusu yataga gelince hic yok gibi galiba:(
Soran+1 yılevleneceğin adam cok aşırı sansli evlenecegin adamin ömrünü uzatırsin valla😅
Cevap sahibi+1 yılYok ya o kadar değil. Mesela 15 cm Türk erkeğini tercih ederim 🤗
Soran+1 yılkiyamam sanaa yaaaa iste bu yaaaa türk kadini delikanli kadinsin vesselam türk kadini deyince sular seller durur be 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Soran+1 yılbir soru daha geldi aklima ama sormaktan bu sefer aşırı çekiniyorum 🙈🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılSor gelsin 🤗
Soran+1 yılcok aşırı libidon yükselse tabiri caizse gözün dönse ateşlensen yani 🙈😂😂 2 veya 3 zenciyle yapmak ister miydin grup ya da daha fazla sayıda znciyle
Cevap sahibi+1 yılYok grup sevmiyorum 🤭
Soran+1 yılanladım keske özlden yazsaydin açıkçası senle konusmak isterdim 😅 sevgilin varken sana Instagramdan whatspapytan ya da twitter Facebooktan aleti cok aşırı büyük Afrikalı erkek yazsa kabul eder 1 saat görüşür müydün peki
Cevap sahibi+1 yılYok görüşmem. Sen görüşür müsün beğendiğin biriyle
Soran+1 yıldürüst olacağım delikanlı gibi söyleyeceğim galiba rus bir kiz yazsa yapmak istese benle cinsllik kabul ederdim herhalde sevgilim varken çünkü dayanamazdim cok güzeller ayni sekilde sende erkek versiyonu olarak zencileri düşün seyleri cok aşırı büyük yatakta performanslari çok yüksek diye düşün yine de hayir mi derdin sevgilin varken 🤔
Cevap sahibi+1 yılTabiki hayır derdim. Sevgilim varken sevgilim doyursun, yüksek performans göstersin🤭
Soran+1 yılanladım ama hayatında biri yokken kabul ederdin herhalde hiç düşünmeden anladım sevgilin varken başkası asla diyorsun yaa sey dicem senden bir ricam olacak beni kırmayacagini düşünüyorum seninle dmm den konuşsak olur mu🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kırma nolur
Soran+1 yılolur mu orada mısın
Cevap sahibi+1 yılHayır 🙈
Soran+1 yılburdasinnnnnn gitme bir yereee 🙈🙈🙈
Cevap sahibi+1 yıl🏃🏃🏃
Soran+1 yılgizzz kaçma nere kaçıyon 😂😂😂😂
Soran+1 yılorada misinnn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılzina
044 Yorumla
Soran+1 yılkimle sevgilin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılbaakasi olmadi mi hic fb tarzi falan
Cevap sahibi+1 yılOldu
Soran+1 yılbeni neyi merak ediyorum biliyo musun ya mesela sevgili olduğunuz erkeklerdeki aradığınız özelliklerle fb seçiminde aradığınız o erkekteki özellikler aynı mi ayni degilse hangi aradığınız özellikler farklı
Cevap sahibi+1 yılHemen aşık oluyorum ben ya. Bana sorma hic
Soran+1 yılperformansi iyiyse yelkenler fora diyorsun yani
Soran+1 yılmesela erkek cirkin ve fb ilişkisi yaşayacaksın yatakta cok aşırı iyiyse performansi yuksekse çirkin olmasina rağmen asik olabilir misin ki
Cevap sahibi+1 yılEvet. Ama kolay kirilirimda. Beni düşünmesin pişman ederim
Cevap sahibi+1 yılFB olmam için bile önce gözüme hitap etmesi lazım. Yani görüntü olarak önce hoşuma gitmesi gerekiyor
Soran+1 yılfarzetki gözüne hitap eden birini buldun ilk kez yapacaksınız dediki benim evim bos gel hem kahve iceriz hemde yaparız neyse kahvelerinizi ictiniz ytak odasina gectiniz askim fantezi seviyorum ben gözlerino baglicam neyse bagladi senin gözlerini yaptın onla 1 saat hiç gözlerini acmadan sonra aşkım gözlerini ac dedi bir baktın cirkin bir erkek ama cok zevk almıştın o çocuğa tutulma hoslanma sansin yok mu
Cevap sahibi+1 yılGormemismiydim zaten
Soran+1 yılkız anlamadin sen beni iyi dinlee simdi ahmet var tamam mi bu ahmeti fb olarak istedin ama asik degilsin fb sadece senin icin duygu yok ahmet yakışıklı neyse ahmet diyorki bizde kahve icelim sende tamam diyorsun evine gidiyorsun ahmetin sonra yatak odasına gidiyorsunuz ilk kez ahmetle yapcaksin ahmet diyorki sana benim fantazim var gözlerini baglamak istiyirum senin diyor sende izin veriyorsun gözlerini bağlıyor
Soran+1 yılo an hiçbir seyi gormuyon ya dolaptan biri cikiyor yani farkli bir erkek mehmet olsun bu da mehmet cirkin biri neyse senle yapmaya başlıyor 1 saat yapıyor hiç gözlerini acmiyorsun bağlı gözlerin cok zevk aliyorsun ama gözlerini bir açıyorsun ki tanımadığın cirkin bir erkek mehmet yani mehmeti fb olarak isteme sansin yok mu kendine artık
Cevap sahibi+1 yılBelli olur ya, iyiyse
Soran+1 yılanlamasan yani senle yaparken gözünü açtığında çirkin bir erkek artık senin yeni fb olur mu
Cevap sahibi+1 yılYani duruma bağlı. Olabilirimde. Ben hep cirkinlere takiliyom zaten
Soran+1 yıloha sen ciddi misin hic cirkin sevgilin oldu mu peki dikkat et fb degil cirkin sevgilin oldu mu diye soruyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet çirkin fbmde sevgilimde oldu
Soran+1 yılvay bee tip önemli ama bir bakıyorsun çirkinlerle sevgili ya da fb olmuşsun cok garip ya :/ fb icin seyi büyük tipsiz cirkin erkek mi yoksa yakışıklı ama aleti küçük erkek mi tercihin olurdu 🤔
Cevap sahibi+1 yılOpusmeyi bilsin erkeksi ve cesur olsun
Soran+1 yılsenin icin savassin güçlü olsun sert istiyorsun yani erkekliğini hissetmek istiyorsun maco seviyorsun yani sen anladım
Cevap sahibi+1 yılYani çok maçı değil. Yerine göre
Soran+1 yılanladım bir sey sorcamda cok çekiniyorum utanıyorum yalan yok gizlisin sende bende gizliyim ama ne bileyim cekindim bi😅
Cevap sahibi+1 yılSor hadi
Soran+1 yılfırsat olsa Türkiyede yasayan saatçi aşırı kapkara simsiyah bir zenci erkekle fb ilişkisi yaşamak ister miydin en azından bir kere meraktan denemek ytmak ister miydin afrikali bir erkekle saatciyle
Cevap sahibi+1 yılSaatçi siyahi ne la, tokatlı mi?😂 Hayır derim
Soran+1 yılahahhahaha tokat ne alaka tokatli olsa okeysin yani 😂 hayir demendeki sebep saatci olmaları mi fasfakir gariban takilmalari mi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenci olmasi
Cevap sahibi+1 yılZenci
Soran+1 yılbüyük sevmiyorsun anladım 😅
Cevap sahibi+1 yılÇok kara sevmiyorum
Soran+1 yılheeeee jeton simdi düştü mesele büyük olması değil yani büyük sevmiyorsun zannettim mesele simsiyah kapkara kömür renginde olmaları mesele renkmis yani 😂😂 jeton koseli benim gec düşüyor
Soran+1 yılgözün dönse cok azsaann libidon tavan yapsa yine mi no 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet yine no. Beni düşürüyor
Soran+1 yılseni çözdüm sen sarışın seviyorsun esmer erkekler itici geliyor sana okeyy
Cevap sahibi+1 yılTam tersi aslında esmer tenliler çok hoşuma gidiyor. Ama fazla köyü olması beni düşürüyor.
Soran+1 yıloha sarışın sevmiyor musun vay be kıvanç Tatlıtuğ gerçeği var jsdkjxjs seni simdi çözdüm kahverengi okey Sütlü cikolata tamam ama bitter yani siyahi Afrikalı erkek olmaz diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet. Kıvanç tatlitug gerçeği benim için hiç olmadı. Hiç tarzım değil.
Soran+1 yılkanka beğendiğin hic ünlü var mı türk veya yabanci çekici buldugun benim tam tipim dedign bir ünlü
Cevap sahibi+1 yılPek bilmem ünlüleri, kızılcık şerbetinin Ömer i iyi,
Soran+1 yıladama baktım şimdi Barış kılıç mis adam yakışıklı ama yaşlı yani gelse senle yattmak istese sen yapmazsin çünkü yaşı cok büyük aranızda baya yas farki var
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 3035 le yapmak iyi, tabi tecrübeli ise
Soran+1 yılgünaydın 3035 ne ya 😂😂😂 yani yas bana farketmez yaşlı olursa benim icin olgun olur daha iyi olur mu diyorsun sende galiba yaşlı sevenlerdensin jsjdj
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina ve nude atmak oldu başka da yok zaten 😂
024 Yorumla
Soran+1 yılsevgilinle mi yoksa fb miydi
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle
Soran+1 yıleski herhalde 😅 esko sevgili
- +1 yıl
İyi yapmışsın sevgilin sonuçta başkasıyla yapmıyorsa tabi
Soran+1 yıl@KahveMavim evet ama eski sevgilisi oldu artık onun için
Cevap sahibi+1 yıl@KahveMavim öyle zaten birbirimizi çok seviyorduk ciddi bir ilişkimiz vardı ama sonra yollarımız ayrıldı
Cevap sahibi+1 yıl@soran. Evet bitti eski sevdiğim kişiydi
Soran+1 yılondan sonra baska bir erkekle cnsl Birlikteligin oldu mu hic hayatin boyunca sadece bir erkekle mi oldun cnsl olarak
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadı sadece onunla olmuştu
Soran+1 yılanladım ilerde baska bir erkek karşına cikarsa asik olursan ona sevgili olursaniz onlada zina yapar miydin
Cevap sahibi+1 yılÇok seversem yaparım sanırım
Soran+1 yılssmimi dürüst kızsın vesselam
Soran+1 yılseyi merak ettim farzetki bir erkek var cok aşırı yakışıklı senle istese kabul eder miydin
Cevap sahibi+1 yılHayır asla etmezdim sadece sevdiğim kişi olursa ilişkiye sıcak bakarım aşık olursam
Soran+1 yılduygu sart diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle 👍 içinde duygu barındırmayan her ilişkiye karşıyım çünkü
Soran+1 yılfarzetki sana bir erkek gelip 500 bin dolar verdi bir saat dedi kabul eder misin
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır
Soran+1 yıltamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam
Cevap sahibi+1 yılTomommmmm
Soran+1 yılhoyırrrrrrr
Cevap sahibi+1 yılBu konu neden bu kadar uzadı onu anlamış değilim
Soran+1 yılkimse bilmiyoreee
Cevap sahibi+1 yılTomommm 🤣
+1 yılBenimki de zinadır herhalde
15 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşta mi kanka🙄
- +1 yıl
Kaç yaşında serbest oluyor anlamadım yasak mı
Soran+1 yılyasin cok gencte ondan dedim 19
- +1 yıl
İnsanın en istekli olduğu zamanlar işte kanım hızlı akıyor:)
Soran+1 yılduygusuz cok aşırı yakışıklı bir erkeklede yapabilir misin dikkat et cok aşırı yakışıklı bir erkek
Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Yalan yere yemin etmekti
01 Yorumla
Soran+1 yılyemin ettin yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirini öldürmeyi düşünmek
032 Yorumla
Soran+1 yılteşebbüs yok ama
Soran+1 yılona bakarsan insanlar aklından neler neler geçiriyordur neler düşünüyordur
Cevap sahibi+1 yılElime geçmedi öldürürüdüm
Soran+1 yılo kadar yani gözünü kararttin kinci bir insan misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
Soran+1 yılgizlisin zaten niye öldürmek istedin ki
Cevap sahibi+1 yılBeni kandıran birisi evleneceğiz diye
Soran+1 yılabooo aklimdan geçen sey anladim kesin sevgili oldu seninle sevgili ayagina senle yatti kızlığını aldi seni öylece birakti ayrıldı gitti başka bir kızla evlendi
Cevap sahibi+1 yılYok yatmadım hhhfffdd sahte hesaplarını buldum bir sürü kızı kandırmış orada kendimi salk gibi hissetim
Soran+1 yılheeee lan manyak sjsjksks bende sansim senle yatti oyleyece bırakıp gitti ne bu kin ofke o zaman sjsjks ama anlaşılana göre kendisini sana fena baglamis kesin yakışıklı
Cevap sahibi+1 yılYooo igrenc bir tipi varidi kızların arasında olduğu için ilgi çekiyor
Soran+1 yılsizi kızları ben cozemiyorum nerde arizali tip nerde sovmen fenomen bir lavuk var yanında bitiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılAynnn ama bilmiyordum sonradan öğrendim işte konuşmayı kandırmayı biliyor
Soran+1 yılcenesi düşük kesin güldürdü seni sözleriyle laflariyla cezbetti sende kandin iyi tarafından düşün allahtan yatmamissin nude resim atmamissin
Cevap sahibi+1 yılÇenesi kanalizasyon olmuş öyle nefret duydum ona ırz düşmanı gibi geldi
Soran+1 yılsesli güldüm o nasil benzetme 😀 cok sevmissim belli sevgiyle nefret doğru orantılı ama bence unutman lazim artık onu
Cevap sahibi+1 yılUnuttum onu beş altı yedi yıl oldu nerdeyse
Soran+1 yılguzell yok mu hayatina giren yeni birisi
Cevap sahibi+1 yılYokttttşşiiir
Soran+1 yılondan böyle demek onda takılı kalmissin ne cocuklar var tas gibi filinta gibi deli misin bir tane zibidiye takili kalmissin
Cevap sahibi+1 yılBen asısyalizm oldum okulda sorun olduğu için
Soran+1 yılhmm anladim kac yaşındasin istersen konuşalım senin icin problem değilse olur mu
Cevap sahibi+1 yılBen 6785 yaşındayım
Soran+1 yılhey masallah tam aradigim kan aradığım heyecan sjskkskskx
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaçtır
Soran+1 yılbenimkide 6786 dir
Cevap sahibi+1 yılDemeee
Soran+1 yıldedim bileeee
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşındasın yani
Cevap sahibi+1 yılÖğle mi
Soran+1 yıl32 sen
Cevap sahibi+1 yılbenim yasim 29
+1 yılZina
05 Yorumla
Soran+1 yılkimle 🙄
- +1 yıl
Sevgilimle
Soran+1 yılpisman misin ve Şu an kendisi eski sevgilin mi oluyor
- +1 yıl
Hala sevgilim pişman değilim
Soran+1 yılanladım allah gostermesin tabi olurda bir gün ondan ayrilirsan baska bir zamanda baska bir erkekle taniisp asik olursan o yeni tanistigin erkeklede zina yapar miydin
Dedikodu ki olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha ilerisi?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"benimki" birleşik
11 Yorumla
Soran+1 yılözür dilerim 🙏 peki sizinki ne?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar