@Veraecmel zina yapmışım zaten parayla bundan daha kötüsü olamaz, ama öğrenmek amaçlı neymiş diye merak ettim bu kadar övündükleri şey için ve öğrenmiş oldum, aslında bir şey öğrenme açısından iyi oldu.
Bunu tecrübesi olmaz ki doğası gereği insan bilir ne yapacağını bebek bile dogdugu an anne sütünü biliyor memeyi buluyor emme refleksi ile iç gduu bu bu saatten sorwsina bak bari yapma haramın tadı tatlı gelir alışkanlık olur sonra diyim
@Veraecmel yok bende olmadı bir daha haramın tadı tekrar iradem o konuda sağlam, ben hayatında bir kadınla bile öpüşmemiş insanım, sadece kolkola gezmişimdir en fazla, en azından kendimi gördüm tanıdım
@Veraecmel 500 falan verdim o da güvenilir çıktığı için ya kendim isteyerek gittim şeytana uyumadım, Ben 4 yıl Antalyada yaşadım zinanın en kral olduğu yerde orada yapmadım. Sadece merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kocamı kardeşi ve arkadaşıyla aldatmak hatta bebeğim de kocamın kardeşinden
bıravoooo
Troll olmadığını söyle.. eğer değilse accayip merak ettim
erkeksin sende geldi harun abimiz bi sen eksiktin tam oldu guzel senaryo hayak dunyana bayildim
Oha yalancı
@Ugur655443 he he
Bana yazma kalbimi kırdın
@Ugur655443 uza
Niye yaptın bunu peki neden yani büyük travma yakın kişiler bari yabancı olsaydı etik değil doğru değil ama yakın kişi daha kötü
Hayırlısı olsn takma öyle şeyleri kafaya
@Mustafa123758 olur takmam güldüm gerçekten normal değil
tam benliksin
bacım çocuğu
@beyzanurkilic 😂😂gaza gelmeyin kizim troll bu
Bazen duygularına hakim olamayıp böyle durum olabiliyor kaç yaşında olduki
Günah kavramına inanmıyorum, bu yüzden buna gerçekten bir cevabım yok.
Zina oldu ama merak ettiğim için çokta matah bir şey değilmiş sevdiğin insan olmayınca.
ne anlamadik
Ya merak ettim herkes övüyor cinsel ilişkiye girmeyi girdim ama zevk almadım, çünkü sevdiğim insan değildi fb'di bir gecelik
hmm parayla mi
Evet ama bilerek gittim neymiş bu cinsel ilişki ama sarmadı beni
Sevdigi ile olmalı buibidon da yükselir duygusuz olmaz
@Veraecmel bakalım hayırlısı sevdiğimiz olur mu bilemem
Nasıl yani zina haram zaten bekle sevdiğini evlenince olur
@Veraecmel zina yapmışım zaten parayla bundan daha kötüsü olamaz, ama öğrenmek amaçlı neymiş diye merak ettim bu kadar övündükleri şey için ve öğrenmiş oldum, aslında bir şey öğrenme açısından iyi oldu.
Bunu tecrübesi olmaz ki doğası gereği insan bilir ne yapacağını bebek bile dogdugu an anne sütünü biliyor memeyi buluyor emme refleksi ile iç gduu bu bu saatten sorwsina bak bari yapma haramın tadı tatlı gelir alışkanlık olur sonra diyim
@Veraecmel yok bende olmadı bir daha haramın tadı tekrar iradem o konuda sağlam, ben hayatında bir kadınla bile öpüşmemiş insanım, sadece kolkola gezmişimdir en fazla, en azından kendimi gördüm tanıdım
Kaç para vermiştin merak ettim
İnsan para için bunu nasıl yapıyor anlamış değilim hiç bir para satın alamaz insan değerlidir üzülüyorum ondan merak ettim
@Veraecmel 500 falan verdim o da güvenilir çıktığı için ya kendim isteyerek gittim şeytana uyumadım, Ben 4 yıl Antalyada yaşadım zinanın en kral olduğu yerde orada yapmadım. Sadece merak ettim
Güvenilir ne demek
Antalya da tatil yaptım çok güzel bir yer denizi tertemizdi
@Veraecmel yani herkese gidilmiyor anlamında pis değil sohbeti iyi falan anlamında
Anladım ben antalya da tatile geldim orada garson diyor ki bunu niye getirdin diyor benim için çapkınlık yeriymis ne sinir olmuştum😅
Yinede kendini uzak tutuyorsan helal olsun diyim öyle olmalı
@Veraecmel Antalya tam çapkınların yeri kendimi uzak tutmaya çalışıyorum işte ben kolay seven insanda değilim öyle aşık olan
Günahını burada yazarak niye şahit tutuyorsun bizi.. belki Allah tevbeni kabul etmiştir.. yapmayın şunu.
1 zina
2 zina
3 zina
4 zina
.
.
.
.
.
139 zina
Allah bilir, kendi kafama göre şu diyemem. Bilemiyorum çünkü
Dürüst olursak benimde zina
memlekette zina yaşamamış kız bulmanın iyice azalması fena halde moralimi bozuyor ya
Birilerini ağlatmam, dalga geçmem olabilir
hmm o da bak kotuymus
Çok büyük bir günah yok
zina?
Ne
Yani benim işlediğim öyle bir günah yok demek istedimm
Helal kankam
@Ugur655443 😀
😍
Senin için büyük günahlar nedir mesela
bu iste
Maalesef niye peki, başka günahlar da işlemek istemişde işleyememiş gibi bir soru olmuş 🙂
bilmem snjsjjx
Gel sen beni gazla ben seni gazlayayım cehennemden birer yalı ayarlayalım kendimize 😂
ahahahhaha
😈👹😁
Sürtünme yoluyla ilişki
o da kotu :(
Offfff
@Ugur655443 ne offff
Kötu ama en azından senden hafif gunahı
@Ugur655443 ee napalim
Kızıyorsun demem sana küstum
@Ugur655443 küsss
Tm küstüm
@Ugur655443 iyii