Güncellemeler
+1 yıl
Görüşmek buluşmak istiyor ama hiçbir hareket yok seviyor desem seven insan sevgili olurdu bu zamana kadar hoşlanıyorum diyor hoşlanmak yeterli değil. Sarılmıyoruz bile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için uzaktan geldi uzun zamandır tanışıyoruz ve en az 6 7 defa görüştük ama en ufak temasta da bulunmuyor sarılmıyor görüşmek için yalvaran da kendisi senden hoşlanıyorum dedi en son ben de hoşlansan da olmaz artık bizden dedim. Buluşmak da istemiyorum artık sarılmadıpım öpmediğim adamı napayım yine buluşmak istedi istemedim sanki buluşsak bi şey ypcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cidden bazi kizlar da beyin bi gidiyo bi geliyo ösmsjdsk neyse bi şey demicem
neden sarilmiyosun felan de ya da kendin sarilmaya çaliş
Sevgili olmak istemiyor zamana bırakalım diyor slak mısın nasıl söyleyeyşm hoşlanıyorum diyor her hafta buluşmak istiyor ama hiçbir şey yapmıyor arkadaş gibi görüşüypruz mesajlaşırken hoşlanıyroum diyor bu
utaniyordur belki sevdiğinden hissetmiyor musun garip geldi ne biliyim
Sevse sevgili olurdu sorumluluk almamak için sevgili de olmuyor
Ben de sg dedim en son hala hoşlanıyorum ciddi konuşalım falan diyor boş boş yalan dolan
Yani bence uzun geceleriniz olmalı neden böyle yapıyor acaba
Yapsa suç yapmasa suc
Ne alaka sarılmakta ne var sarılmayacaksa neden saatlerce yol geliyor sevgili de olmuyor askerlik arkadaşı mıyız
Haklisin nerden nereye geliyor
Uzak baya2 3 saat sadece görmek için geliyor geri dönüyor ee bu ne
Seninkaybetmek istemiyor
Evet de sevgili de olmuyor benimle zamana bırakalım diyor sonra ciddi konuşalım diyor sonra tekrar fikri değişiyor defol git dedim en son napabilirim
Bak kaç yasinda o sen kaç yasindasin
Verecek misin bebeğem 😏
Ne vermesi ruh hastası mısın sarılmakla ne alaka asker arkadaşı gibiyiz diyorum sarılmadığım birini napyım ilerisini zaten ben de istemem de sarılıp öpmek isterim hiçbirini yapmıyor ben mi yapıcam
Eline erkek eli değmeyen bir kız bulursam hemen evlenecem. Şimdikiler illa dokunturtma derdinde
Normal cocuk sorun yook
Nasıl normal tokalaşıyoruz sadece tokalaşmak için mi geliyor o kadar yoldan sadece sarılmak istiyorum o da yok
Sarıl sen utanıyodur
E çok mesafeli nasıl sarılayım bana elini uzatıyor tokalaşmak için ben mi sarılıcam sevgili olmayı da kabul etmiyor niye sarılayım
E niye geliyo o kadar yolu sevgili olmucaksa madem
Ne bilim ben de anlamadım sadece beğeniyor beni bu kadar hoşlanıyorum diyor kaç yaşında adam bi de çocuk da değil
Halla halla onun kafada var biraz galiba
Sizi anlamak çok zor
Neden
İlk kez mi bulustunuz
Hayır abi soruyu okusana
Soryy ben ilk kez sandım haklısın
Aynen öyle
Ben anlamadım askerlik arkadaşı mıyız buluşmak için yalvarıyor gelince ne öpüyor ne sarılıyor tokalaşıyoruz normal mi yani
Ben de bu hafta görüşmeye gitmedim sarılmadıpım temas etmediğim insanı napayım
İyi yaptın
Amacin cinsellikmi
Benim değil ama sarılmadıpım birini de napayım arkadaş gibiyiz niye görüşeyim ki
Seviyomusun
Evet
Nerede yaşiyon