Geçmişten pek bahsetmek istemeyen. hatta geçmiş geleceğe etki eder felan deyip susturan. Eski hayatını bilmek istemiyorum diyen
Ama namaz felan kılıyor hani kendisi de galiba bir şeyler yaşamamış ama
İlişki yasanip yaşamış olması umrumda değil beni gelecek ilgilendirir diyor.
Eski sevgililerinden bahsetmek istemiyor zaten unuttum diyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En dogrusu sana exlerini mi anlatsin isterdin senin gecmisinle ilgili soru sormamasi olayi da eger duyarsa kafaya takar kafada kurar
Evet anlatsın isterdim ben anlattığım için bana senin eski hayatını merak etmiyorum dedi
Zaten yanlışlıkla ağzımdan o özür diliyordu en azından sende özür yok sessizsin hep dedim.
Ona alinmisti
Dikkat et her seyi ayrintili anlatma sonra bi gun cikar asamiyorum o anlattiklarini da diyebilir
Valla anlattım çoğu şeyi. Bilmiyorum yani. Çok değer veriyorum hani ciddi anlamda.
Ama bazen yaptıkları hoşuma gitmiyor.
Her an bırakıp gidebilecek gibi bir hali var. tartisinca özür dilemez pek zar zor özür diler mesela
Seni gecmisinden de vurabilir ve asagilik kompleksi bile olusturabilir ben de her seyimizi bilmeliyiz kafasindaydim ben onun gecmisi hakkinda bir sey bilmiyorum ama o beni bilir ve eximin oldugu sehire gittigimde (uni sehrim) agzima etmisti sana oyle diyim kafada kurmasindan
Haklısın şimdi çünkü ağzımdan kaçırdığım şeyi takmıştı bayagi
Anlatma bacim boş ver gecmisi su an sen varsin o var keyfini cikar hem cok anlatirsan gecmisten neyi unutamadi bu derrrrr
Ay haklısın bebis sagol
Haklı bu arada geçmiş adı üstünde geleceğe karıştırmanın bir manası yok geçmişe bakarak da ilerlenmez zaten
Evet öyle doyor ama çok umursamaz.
Hani her an arkasına bakmadan çekip gidebilecek bir insan
Tartisinca pek özür dilemeyi sevmeyen sessiz kalmayı tercih eden birisi diyeyim
Kaybetme korkusu yok hayatının genelinde bence olursa olur olmazsa olmaz kafasında biraz
Ben kaybetme korkusu olsun istiyorum bana diyor ki önceden insanların üzülmesine kırılmasına takarım ama şimdi yapamıyorum. Felan yaşadıklarımdan dolayı diyor.
Aklımdan çıkıyor birisiyle bir şey olunca basit şekilde diyor
Yaşadıkları değiştirmiş işte
Çok detaya girmeden anlatmasi ve sorması normal ama hiç konusunu açtırmiyorsa sakladığı bisey ler olabilir
Geçmişini neden bilmek istiyorsun ki?
Merak
Bundan hoşlanmayabilirsin. Kafana takılan şeyler olur. Belli ki anlatmak istemiyor boş ver bence.
Evet anlatmak istemediğini ve zaten hatırlamadığını söylüyor hayatımda gördüğüm en gamsız varlık olabilir.
Her an rahatlıkla hayatımdan çıkacak gibi duruyor.
Seviyorum diyor ilgisini belli ediyor çoğu zaman lakin bir özür dilemeye gelince mevzu o kadar zor oluyor ki.
Hep çırpınan ben oluyorum misal
Evet biraz gamsız gibi duruyor. Zor bi durum olmalı. Peşinden koşmamalı tavsiye ederim. Ona onun sana geldiği gibi git. Öpüyorum 💋
Yok peşinden çok koştum artık koşmak istemiyorum yorumun için teşekkür ederim.
Bende öptüm. :)
Ne güzel
Keşke soruyu da cevaplasaydın😅
Ne güzel demek, normal demek gibi işte
Peki..😅
Gayet normaldir bunda bir absürtlük yok
olamaz mı
Hareketli geçmiştir
Anormal