çok fena bir kavga ettik sebebide benim ani tepkilerim ve onu fazla darlamam ilk kez yaptığım birşeyde olmadığı için haliyle artık darlama boğma beni dedi ve çok sinirlendi ikimizde birbirmize bağırdık yargısız infaz yaptığım için oldu
dün gece kavga ettik ve benden eminim ki ciddi anlamda soğudu haklı olarak
hatamın farkındayım daha fazla yazıp darlamak istemiyorum aramak istemiyorum onun yazıp aramasını beklemeyi düşünüyorum evet hatalıyım benim adım atmam gerekiyor ama şuanki durumda benden kaçan birinin iki misli üstüne gitmek daha çok iter diye düşünüyorum
ayrılmak istemiyorum kendi hareketlerimi düzeltmek istiyorum onu seviyorum sizce 2-3 gün boyunca beklemeli ve onun bana adın atmasını beklemeli miyim? doğru olan bumu
bana tatlı dille birşeyleri halletmemi sürekli bağırıp çağırıp şikayet etmemi söyledi
şuanki konumda benden soğuyan birine nasıl davranmalıyım? ayrılıcağını düşünmüyorum çünkü dün aksam ben konuyu oraya getirdiğimde istemedi
bana yardım edin ne olur
ve bugün arkadaslarıyla gezeceğini eğer ki onu ararsam elim yağlı olur bak açamam diye birsey söyledi trip attı burada ( arama beni anla işte elim yağlı bahane) bunumu demek istedi yoksa ( aradığında tekrar açamadığımda laf yemek istemiyorum en azından sebebini bilde gelme artık üstüme) demek istedi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer