Askerlik muayenesi cagri kagidi gelmis kulotla donla siraya girmeden nasil hallederiz bu isi? Erkeklerinde ozeli olsa keske kizlar gibi askere alinmasalar :( doktor abimleri 8 sene once siraya dizmis ic camasiriyla komutanlar filan varmis hep odada sirayla herkes kilodu indiriyormus
Askerlik muayenesi cagri kagidim gelmis bu sekilde ciplak mi kalacagim?
2.5 aylik askerim neredeyse; böyle bir şey de görmedim duymadım. Bilmem değişiyordur belki gittiğin yere göre ama şunu unutma, bu tip iç çamaşırıyla kalma durumları olağandır askerde; herkes erkek neyi saklıyorsun?
Ben muayene oldum; ceketimi bile çıkartmadım, doktor boyuma ve kiloma baktı muayene işlemimi tamamladı. Askerliğini yapanlara da sordum, askerlik görevi yapılacak yerlerde böyle şeyler var mı diye; yok öyle bir şey dediler. Kasım'da askerim! Eskiden insanları çırılçıplak soyup; muayene edip, aynı hamama sokuyorlarmış... Resmen sapıklık başka da hiç bir şey değil!
Sen bir kadına hafifçe tokat atarsan hapse girersin Ama senin soyunma rezil olman veya askerde insanlık dışı muameleye maruz kalman kimsenin umrunda değildir Yaratılış olarak bile adaletsizlik var Erkek olmak, hayvan olmaktan daha aşağılıktır günümüzde.