çıkan yeri bende tam bilmiyorum , illaki görmüşümdür ama şimdi resmi adı ya ama şey galiba anatamir diye bir yer var tank fabrikası bakım yeri gibi bir yer orası orası . Oraya tramvaya binerek ANATAMİR durağında insen ya da güvenliğe sorsan sana tarif eder. merkezde bir yer zaten bayağı otogarada yakın git gel sıkıntı çekmezsin. burası byükşehir herşey var avmden tut cafe vs izinlerde sıkılmazsın. ulaşım kolay tramvay ve otobüs var hatları zamanla öğrenirsin.
doğru daha fazlada var ama komando değil , komando tugayı talas ilçesinde orası böyle geçmez zatn ilçe olarak talas geçtiği için orası TALAS/KAYSERİ yazardı orası değil yani
oo uzakmış bayağı hadi bakalım. aşağıyada okudumda acemi birliği falan onun karşısında ya da o caddede yanlış hatırlamıyorsam bir tugay ya da alay var yani sadece bakım tesis olarak düşünme
düvenönü diye bir yer var gene tramvayla ulaşabilirsin orada milli savunmanın asker alma şubesi var sanırım ilk etapta oraya gidersin kime sorsan gösterirler. ordan hatta bilgi alırsın. bende çok bilmiyorum kusura bakma benim askerliğe var bayağı biraz karman çorman oldu ama :) ne zaman teslim tarihin
aynen daha hızlı olur hemde vaktin çok olur sıkışmamış olursun . o güne kadar bilgi edinirsin zaten için rahat olsun. allah kolaylık versin şimdiden hayırlı teskerelerin olsun.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kayserili olarak cevap veriyom gayeeeet güzel bi yer iste merkeze yakın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya onda deilim neresi olsugunun önemi yokta kayseri hava indirme var onu biliyorum. Ama burayı bilmiyorum ne oldugunu tank fabrikası diyo internette baska bisey yok
En İyi Cevaplar