Aşk İlişkileri Ne hissediyorsun sokağından kapısından geçince veya ona bakınca baka kalınca? benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin kişinin kapısından geçince ne hissediyorsun veya ona bakınca:))** ☺️🙈gram akıllanmicam:)) Ne hissediyorsun sokağından kapısından geçince veya ona bakınca baka kalınca? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Dünya üzerinde yaşamış yaşayan ve yaşayacak olan hiç bir kız hiç bir şekilde aşık olamaz 1 3 Yorumla benimioo6 +1 yıl Diyorsun Yorumla Ardayanlız +1 yıl Kesinlikle Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl ha ha haaaa @ardayanlizepey yalnız kalmışa benziyorsun. Bu kadar emin konuşan insanların elinden yaşam hakkı alınmalı diyorum. Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır görmüyorum ama tanıştığımız yerin önünden sürekli geçiyorum. Garip bir his tarif edemiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende de var akillanmama durumu.flortu severim ama sizin kadar sapsik asik moduna giremiyorum asla 🙈 keske girebilsem 0 7 Yorumla benimioo6 +1 yıl keşkeler yok mu ah ah ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saglik olsun deyip hayata devam etmeli :) Yorumla benimioo6 +1 yıl Edelim ay:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil geciyor geceniz :) Yorumla benimioo6 +1 yıl iyi diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevindim :) Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden akillanmicagini dudundun 0 38 Yorumla benimioo6 +1 yıl onu mu sadece tuttun ahajaka Yorumla Freedown54 +1 yıl Nerenden tutsaydim Yorumla benimioo6 +1 yıl lütfen bassss git işine Yorumla Freedown54 +1 yıl Hastamiisn olum sen Yorumla benimioo6 +1 yıl yazma!! Yorumla benimioo6 +1 yıl Kelime dar ağacın çok klişe Yorumla benimioo6 +1 yıl Hasta 🤢 mısın balablaaaaaaaaaa Yorumla Freedown54 +1 yıl Nediyon yaa teyze Yorumla benimioo6 +1 yıl Abimmmm Yorumla Freedown54 +1 yıl Amca mı deseydim Yorumla benimioo6 +1 yıl sinir ediyon Yorumla Freedown54 +1 yıl Neden teyze amca neysen sakın ol tansiyonun filan çıkacak hdhdhjsjsjjsjdj Yorumla benimioo6 +1 yıl malsın kabul et Yorumla benimioo6 +1 yıl Sjskajajakalaaaaaa Yorumla Freedown54 +1 yıl Sende teyzesin bunu kabul et Yorumla benimioo6 +1 yıl he dedem öyleyim 🤣😉 Yorumla Freedown54 +1 yıl Afferim şimdi yaşlı gibi git örgü filan or nene Yorumla benimioo6 +1 yıl sana örmicem orası kesin haha 😂 Yorumla benimioo6 +1 yıl Kıskanmaaaa:) Yorumla Freedown54 +1 yıl Neyini kıskanayım Yorumla benimioo6 +1 yıl Ayyy başladı yine vır vır böceği Yorumla benimioo6 +1 yıl millet <<<<< aramızda bir >> deli varrrrrr duymadık demeyin 🤣🤣🤣 Yorumla Freedown54 +1 yıl Ana teyze alzaymer oldu Yorumla benimioo6 +1 yıl türkçeye gel :)) Yorumla benimioo6 +1 yıl Baya genişmiş lugatın:)) Yorumla benimioo6 +1 yıl Maşallah 🧿:) Yorumla Freedown54 +1 yıl Türkçe anlamayan sensin teyze yakın gözlüğünü mu takmayı unuttunn Yorumla benimioo6 +1 yıl dedeciğim işini biliyooo😂 Yorumla Freedown54 +1 yıl Valla dedeye sormak lazim Yorumla benimioo6 +1 yıl ben zaten biliyom;) Yorumla benimioo6 +1 yıl dedem üzülme ama😉 Yorumla Freedown54 +1 yıl Ne BİLİYON Yorumla benimioo6 +1 yıl Seni dedişkoo😝 Yorumla benimioo6 +1 yıl Ben çıkıyom Yorumla Freedown54 +1 yıl Cik banan3 Yorumla benimioo6 +1 yıl 3333<3 Yorumla benimioo6 +1 yıl O nasıl oluyordu:) neysem kendine mukayet ol emi:))🥹 Yorumla Freedown54 +1 yıl Kalp mi yapmaya çalıştın teyzse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kapısına sıçasım geliyor 2 9 Yorumla benimioo6 +1 yıl 🤣 ahajaka:)) bak 👀 bunu tuttum:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahahahah Yorumla benimioo6 +1 yıl Kafa iyi çalışıyo:)) gece gece iyi güldüm 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl napıyım kız tam malını bulmuşum onca erkekten Yorumla benimioo6 +1 yıl aynn canım kim tutar seni ama sıçmadan gelme haha 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamamm hahahahaah Yorumla benimioo6 +1 yıl Çak 👊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl <3 Yorumla benimioo6 +1 yıl 🙈🥰❤️ Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yükseliyorum tabiki de 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olsa içeri girerim 0 0 Yorumla
Sinem141834 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Neler neler 😊 0 6 Yorumla benimioo6 +1 yıl Neler kafamda deli 😛 sorular canlanıyo (: Yorumla Sinem141834 +1 yıl Gel knslm ay Yorumla benimioo6 +1 yıl Ay 😣:) canım bu gece istemiyo 😂 kızım mal mısın ne özeli Yorumla Sinem141834 +1 yıl Gel kiz iste Yorumla benimioo6 +1 yıl Nolursun eleşme ahajkakal:) Yorumla Sinem141834 +1 yıl Geellll ayyy Yorumla
redmondburda Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl yaş kaç senin 0 3 Yorumla benimioo6 +1 yıl Ruhen mi? redmondburda +1 yıl yok benimioo6 +1 yıl anladım da sanane haha 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dünya üzerinde yaşamış yaşayan ve yaşayacak olan hiç bir kız hiç bir şekilde aşık olamaz
Diyorsun
Kesinlikle
ha ha haaaa @ardayanliz
epey yalnız kalmışa benziyorsun. Bu kadar emin konuşan insanların elinden yaşam hakkı alınmalı diyorum.
Uzun zamandır görmüyorum ama tanıştığımız yerin önünden sürekli geçiyorum. Garip bir his tarif edemiyorum.
Bende de var akillanmama durumu.
flortu severim ama sizin kadar sapsik asik moduna giremiyorum asla 🙈 keske girebilsem
keşkeler yok mu ah ah ☹️
Saglik olsun deyip hayata devam etmeli :)
Edelim ay:)
Bence de :)
Nasil geciyor geceniz :)
iyi diyelim
Sevindim :)
Neden akillanmicagini dudundun
onu mu sadece tuttun ahajaka
Nerenden tutsaydim
lütfen bassss git işine
Hastamiisn olum sen
yazma!!
Kelime dar ağacın çok klişe