10 haftadir eşimle ayrı kalıyoruz. Annesigile gitti büyük bir kavgadan sonra. 4 hafta önce hoca ile gittik evliliğimizi kurtarmaya tam alıp goturcem dedim ki bidaha annem babam gidecegimizde ve onlar geleceğinde problem istemiyorum. Dedi ki ayda 1 kere gelirler. Ben dedim sen mi ona karar vereceksen, ayda 1 kere benim arkadaşlarım geliyor, ne demek annem babam çay içmeye ayda 1 kere gelecek. Sen burada kal biraz daha düşün dedim geldim getirmeden. Cünkü ayrılık sebebimiz o, annem babama çok soğuk fazla da muhattap olmak istemiyor. Bende annem babamı seven Sayan birisiyiz onlar ile zaman geçirmeyi de seviyorum. Onunla evlendiğim den beri hep kavgalı oraya gidiyoruz ya da onlar geliyor çünkü istemediği için huzursuzluk çıkarıyor onlara da yansitiyor.
Son 2 haftadir tamam istedikleri gibi gelirler yazıyor felan filan ama benim maaşıma karışmayacaksın diyor. Simdik de bunu çıkarıyor ben yine kabul etmedim. Simdik iki güne bir yazıyor. Bende en son dün dedim hatalarindan anladıysan gelip aliyim seni, ama annem babama düzgün davrancan beni de huzursuzuz etmiceksin. Ama daha cevap vermedi. Normalde verir.
yilbasini kendi ailesiyle gecirmek istiyor herhalde. Cevap veremediğine göre..
1,5 yıldır evliyim. Ne yapacağımı şaşırdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer