"Artık hiç konuşmayacak mısın?" mesajına cevap vermeyen erkek
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ezdirmişsin baya kendini , yanlış bir şey yaptın mı ona? Küs mü?
Ya bir anlik sinirle ilgisiz tavirlarindan dolayı su yazar adil yildirimin ayrilik mesajini attım cevap vermeden engelledi sonra hic cevap vermedi mesajlarima
İyi durum netleşmiş o zaman, sana değer vermeyen birinin oyalamasından kurtulmusşjn daha ne istersin. Üzülme
Uzulmemek elde değil ki insan hic degerim yok muydu diye sorguluyor. Mesaji attim pisman oldum kac kere mesaj attim 2 haftadan beri hicbirine cevap vermedi.
Ya bir kere cevap vermeyince hadi 2yi attın sonrasını niye attın ya
Ne bileyim kendimi suclu hissettim hata yaptim gibime geldi telafi etmek için
Hayır işte sen değer vermiyorsa durum netleşsin diye adım attın, o da değer vermediğini gösterdi, sen ne olursa olsun hayatının baş rolüsün, senin filmin bu, o gider başkası gelir, kendine vermediğin değeri neden ona veresin, bak böyle bilmiş konuştuğuma bakma, zamanında aynı hataları bende yaptım, kuyruğu dik tutmadığında erkekler kıymet bilmiyor, kendine verdiğinden çok karşıdakine değer verirsen o iş orada bitiyor, bak ben de severim Adil Yıldırım’ı, dinlerim , bende onu dinleyip 1 kere görüldü atan adama yazdım mesajı , dedim kendim çabalıyor ve seni zorluyor gibi hissediyorum, benim açımdan çok kırıcı olmaya başladı, sana karşı kötü olumsuz bir duygumda yok, ama sen gerçekten görüşmek istediğinde görüşelim bana da uyarsa ama ben bu şekilde devam edemem dedim, nasıl yani bitiriyor musun diye panik oldu, açıklama yaptı, buluşma sözü aldı , bu ayın sonuna görüşelim dedik, onun olduğu yere gidicem de. Ama gittiğimde de mesaj atmacam. Bakalım geldin mi diye o arayıp soracak mı? Bize bu mesajı arttırdıklarına göre ortada bir sorun var. Değer ilgi göremiyoruz ki bu kıvama geliyoruz. Neden hakettiğimiz ilgiyi istedik diye suçlu hissedip daha da alttan alalım. Ben kendimi tutamam sudan sebepten mesaj atarsam diye numarasını sildim. Kendimi garantiye aldım. Nasıl olsa yazarsa resimden tanırım dedim. 4-5 gün oldu hala nasılsın filan diye mesaj atmadı , o gün olmaz bitmesin diyen adam. O yüzden benim çabamla olacaksa olmasın ya. Sanki bana peri padişahının oğlu. En azından başkasının üstünden değerimizi belirlemeyiz, ilgi göremedikçe canımız sıkılmaz, ben bitti gözüyle bakıyorum.
Iste kendi attigim mesaj bitmesine neden oldu ya ona canım sıkılıyor sessiz kalsaydik keske
Hayır neden , neden birinin yedeği olalım? Ciddi biri böyle bir mesajda peşinden gelirdi zaten. Ki benimki açıklama yaptı o kadar ona rağmen ben tatmin olmadım. Sen üstüne cevap alamamışsın, defalarca da yazmışsın, pişman olman gereken kısım cevap alamadığım halde hırs yapıp yazmaya devam ettiğin kısım, kendini değersizleştirip saplantılı göstermişsin
Hırs veya saplanti değil bu
Tamamen öyle
Sinirlenip ustune gitseydim saydirsaydim hirs ve saplanti olabilirdi. Ben ne hissettiğimi biliyorum
Öyle gözüküyor canım benim karşıdakinin yerinden bakınca, istenmediğini kabullenmek zor , öyle hemen hazmedilecek bir şey değil hakveriyorum sana, ama sen o mesajı attın diye kaybetmedin, senin yüzünden olmadı, zaten değer görmüyordun, görseydin atmazdın o mesajı, attığına göre kararının arkasında dur,
Cevap vermeyerek cevap vermiş zaten
Sanki nefret edermis gibi
belli ucuz biri işte
Hic deger vermemis gibi 🙄
Ya odun onlar ya öküzler hatta şutla gitsin
Konuşmayacak demek ki
Bitirmiş olan erkek.
Sanki nefret edermis gibi cevap bile vermiyor
Nefret bile etmiyor
Nefret eden biri muhtemelen cevap verirdi
Gururumu yerle bir ettim ama yinede yaranamadım
Bir hatanız oldu mu?
Onun tavirlarindan dolayi hatalarim oldu tabi simdi yeni yeni görüyorum. Bir gun ilgili diger gun ilgisiz tavırlarından dolayi üstüne gittim kabul
Bir gün ilgili bir gün ilgisiz olmasından ötürü bundan yani onun bu tavırlarından rahatsız olman normal bu yüzden de üstüne gitmişsin ama
O bunu anladı mi?
Senin hataların onun affetmeyeceği bir durum mu
Araya hiçbir zaman 3. Bir kisi sokmadım. Her kosulda yaninda oldugumu soyledim o da bundan emin oldugunu söylemişti. O beni engellemeden 2 hafta önce evlilik konusmalari yapıyorduk. En son iste ilgisiz tavirlarindan dolayi yazar adil yıldırım ayrilik mesaji attim belki biliyorsundur ondan sonra engelledi beni. Bende sonra pişman oldum attığını kac kere kendimi anlatmaya çalıştım mesaj attım instagramdan da engelledi. Birtek telegram kaldi oradan da mesaj atinca birkac gun sonra okuyor cevap vermiyor 2 haftadan beri konuşmuyor iste benimle
Sizi gerçektenseçmiş olduğuna emin misiniz?
Zaten size bir gün soğuk bir gün sıcak yapan birinin sizi ne kadar sevdiğini söyleyebilirim ki.
Sevmiş *
Madem oyle neden bunu yapar ki bir insan? Sevmediğin insana neden evlilik konusunu acarsın? Ozelini anlatırsın? 2 haftadan beri cok kötüyüm zoruma gidiyor
Bağlamak için olabilir ya da belki ciddi düşünüyordu sizin hatalarınız oldu
Her yerden engelleyeceği kadar ne yapmış olabilirsiniz?
Ya bir sey yapmadim ki sinirlendim tavirlarina su mesaji attim engelledi. (Adil yıldırım mesaji) Dusundumde sen komik bir adamsın. Söylediğin laflarin, hicbir anlami olmadığını fark ettim. Gorunene gore Hepsi senin tarafindan planlanan bir kandirmacaydi Ama zekani bu tur islerde kullanman bayagi eğlenceli geldi bana. Ancak hakkini vermeliyim en komik tarafın kendini cok zeki zannediyor olman. Sen zekisin ve senden başka herkes aptal sana göre. Senin gerçek kapasiteni fark ettiğimde kahkaha attim ve sunu düşündüm. Benim sana vermis olduğum zaman cope gitmis bir zamandi. Oysa senin için bulunmaz bir fırsattı. Boş zamanimi dolduracak senin gibi tipler bulabilirim. Ancak sen benim gibi bir kizi asla bulamazsin.
Bu nasıl mesaj bee
O ne öyle sövüyor ve çok ağır.
Biri sana bunu atsa ne hissederdin?
Sizin bu mesajı atacağınız kadar büyük bir yanlış yaptı mı?
Yani affettikten sonra bunu hakedecek agir bir sey olmadi sanırım. İlgisiz tavırları vardi iste. O kadar pismanim ki nasil attim bunu kendi cumlelerim olsa neyse. Cidden cok mu ağır ya? Ne yapacagim ben ustune gitsem ayri dert gitmesem ayri dert
Cidden o mesaj o kadar ağır ki zekasına laf söylüyor birde komik buluyor
Yani embesil muamelesi yapıyor
Kapasitesine laf söylüyor
Senin gibi tiplerle boş zamanımı doldururum nedir ya
Ben nasıl bir tipim dedirtir adama...
Her bir cümlesi öyle koyuyor ki insana
Hani koysun da tam koysun diye bir mesaj olsa bu işte.
Erkekler zaten tip denmesine cok sinir olurmuş dinledim adil yildirimi dinlemez olsaydim ilk defa bu kadar umursamıyor beni😩
Ya o mesaj kapasiteye laf ediyor ya
Çok ağır bir mesaj
İnsana embesil muamelesi yapıyor
Biri sana atsa ne hissederdin?
Ya evet tabii. Cok kotu seyler hissederdim. Acaba bana mi kızgın ya ama 2 hafta oldu gecmez mi bir insanin kızgınlığı o kadar telafi etmek icin uğraşıyorum
O mesaj çok güçlü ve o mesajı da ancak o mesaj kadar güçlü bir mesaj telafi edebilirdi.
Ki muhtemelen artık öyle bi şansın yok
Sen hatanı anla dersini al...
Dersimi cok iyi aldim.🙄 oyle bir sansin yok deme ya😩😩😩 tavsiye ver lütfen 😩
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!