Sürekli güzel miyim çirkin miyim diye soruyordum sonunda düşüne düşüne cevabı buldum. O kadar insanın dalga geçmesi falan durduk yere yapmadıkları için demek ki habeş maymunuyum ki böyle oluyor. Guzel insan olsaydım ne aşk ne arkadaşlık ilişkilerinde dalga geçilirdim. Zaten çirkin olduğumu kabullendim. Ozellikle bakım yap diyenler güzellik algısına uyan tipler büyük ihtimalle. Asla bu çöp dünyaya uyum sağlamayacagim umarım giderim de zorba insanların iğrenç laflarını duymam.
Asla 1. sinif insan muamelesi görmeyeceğim aşk işlerinde yarabandı, arkadaş işlerinde sadece kullanılan tip olacağım. Kucuklugum bu halimi görse üzülürdü belki ama böyle olmak zorunda. Keske diyorum çocuk kalsaydım en azından dış görünüş yüzünden kırıcı laflar yemiyordum benim yapmadığım şeyin lafını yiyorum gidin Allah a diyin yani bir değişik bu insanlar
Asla 1. sinif insan muamelesi görmeyeceğim aşk işlerinde yarabandı, arkadaş işlerinde sadece kullanılan tip olacağım. Kucuklugum bu halimi görse üzülürdü belki ama böyle olmak zorunda. Keske diyorum çocuk kalsaydım en azından dış görünüş yüzünden kırıcı laflar yemiyordum benim yapmadığım şeyin lafını yiyorum gidin Allah a diyin yani bir değişik bu insanlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer