En azından güzel kızları falan görünce karşılaştırma yapmıyorum. Bende güzel miyim telaşı olmuyor. Aynanin karşısında 30 dakika beklememe gerek kalmıyor. Hic kimse beni güzel olduğuma inandıramaz bu saatten sonra. En iyi yönüde sıkıntılı insanların girme ihtimali azalıyor. En fazla arkadaşım, sevgilim falan olmaz yalnızlığa alıştım. Zamaninda kendi kendimi kurtarmıştım int*hardan. Yani artık alıştım zaten yalnızlığa
Ben de kendimi inanılmaz çirkin buluyorum desem hep Allaha dua ediyorum öbür dünyada güzel oliyim diye her duamda acı çekiyorum bu dünyada çirkinim diye kimse beni sevmedi herkes küçümsedi aşşağıladı kimse değer vermedi yapayalnız kaldım inşallah öbür dünyada tüm erkeklerin bana aşık olacağı bi güzelliğim olur Amin kimse beni küçümseyemez her şey bigün güzel oolucak bizde güzel olucaz emin ol kimse sonsuza kadar kötü bi hayat sürmeyi haketmez kimse sonsuza kadar acı çekmeyi haketmez herkes bigün çok güzel bi hayat yaşicaktır ve eminim bütün çirkinler bigün çok güzel olacaktır eğer Allah anlattıkları gibiyse ve cennet anlattıkları gibiyse bu kesinlikle olucak eminim
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben artık umudumu kaybettim ya dış görünüş konusunda. Sevilecegimi falan da düşünmüyorum artık böyle kabuğuma çekildim iyice
Ben de hiçkimse tarafından sevileceğimi düşünmüyorum biri sevse bile ben çok çirkin olduğum için ve hep kötü şeyler yaşadığım için artık istemiyorum kendime özgüvenimde yok aynaya ne kadar baksamda ben hep o çirkin ben olucam iğrenç bi hayat ve çirkinim diye hep kötü şeyler yaşadım ben bu hayatı mı haketmiştim bu kötü hayatı mı yaşadığım sürece her an her dakika her saniye acı çekiyorum katlanılmaz bi acı tarifi yok ve inan ben de bu aralar çok düşünüyorum intiharı gerçi her zaman düşünüyorum ama bu aralar aşırı düşünüyorum galiba intihar edicem çok kötü iğrenç şeyler yaşadım bu hayatta ve yaşıyorum yaşamaya devam ediyorum hayır hayır ben bu iğrenç hayatı asla haketmedim galiba intihar edicem
Şöyle diyim int*har edenlerin çoğu pişman oluyordur buna emin ol. Bende çirkinim akrabalarım bile laf söyledi zamanında şu an sadece kariyer ve kendime odaklı yaşıyorum Spor yapıyorum , kitap okuyorum, yeni dil öğreniyorum çok katkısı oluyor
Kariyer falan istemiyorum hiçbişey istemiyorum sadece ölmek istiyorum çok ağır şeyler yaşadım ve artık katlanamıyorum bu iğrenç hayatı yaşamaya bu kötü hayatı yaşamaya pişman olmam sorumlusu Allah bana eğer birazcık güzel bi hayat verseydi o zaman ben intihar etmezdim öyle değil mi abim doktor doktor arkadaşı intihar etti 3 hafta önce o gün içinde 2 doktor daha intihar etti Amerika da yılda 1 milyon insan intihar ediyor neden mi Allah hiçbirini görmüyor ve beni de görmüyor bana yardım etmiyor artık kötü şeyler yaşamaya katlanamıyorum sadece ölmek istiyorum kötü şeyler iğrenç şeyler yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum böyle mi olmalıydı ben bu kötü hayata mı layıktım
Dediğim gibi hayat adaletsiz o savaşta ölen çocukların da suçu yok mesela. Onun yaşındaki çocuklar oyuncaklarla oynarken her gün bomba falan görüyorlar. Turkiye çalışan insanlara mobbing uygulayan bir ülke. O yüzden şöyle düşün eğer senin gibi benim gibi iiy insanlar ölürse dış görünüş yüzünden kendilerine küsen kişilere kim ilham kaynağı olacak. Ben bir zamanlar Allah a yakara yakara canımı al diyordum o zamanlar bilmiyordum şu an geçmişime bakınca iyi ki yaşamaya devam etmişim diyorum sonunda istediğim bölümde okuyorum yani cidden bazı şeyler olmayınca olmuyor.2 tane üni bıraktım bu üniversiteye gitmeden önce
Bu arada abimin o arkadaşı çalışma yüzünden intihar etmedi zaten ilaç falan kullanıyodu psikiyatrik 10 yıldır aşıktı falan birine ona bakmıyodu falan o kız öyle yani ve bende bi çocuğa aşığım o ilaçları kullanıyorum şu an ilaçlar da uzun süreli kullanımda intihar istemlerini arttırıyo sanırım 3 yıldır kullanıyorum belki de ondan ama artık gücüm çok tükendi biliyomusun dayanamıyorum yaşadıklarım ağır geliyo acı çekiyorum o çocuk bana hiç iyi şeyler yaşatmadı ünv hazırlıkta yalnız bıraktı bana maymun dedi hep tiksindi benden hep kötü şeyler yaşattı lisede ünv hazırlıkta sınıfımdaki başka kızla İstanbul'a tatillere gidiyodu onlar ünv 1 e geçmişlerdi inanılmaz yakışıklıydı ama beni 3 yıl aynı sınıftaydık yüzüme bile bakmadı bu yüzden psikolojim bozuldu ve başka şeylerden dolayı da ben de ünv okumamaya karar verdim yaşadıklarım beni çok sarstı çünkü psikolojimi çok bozdu doktor olan abim çok inanılmaz yakışıklı bembeyaz ama ben esmer çirkinim güzel değilim her gün her saniye bunu düşünüyorum her an aklımdan çıkmıyo nasıl olur bu diyosun değil mi ben de öyle diyorum ama öyle işte gerçekten öyle Allah öyle istemiş ben esmer ve çirkin olmuşum küçükken kendimi hep güzel sanardım ama büyüyünce anladım ki hiç güzel değilim yaşadıklarımdan sonra ve aynaya bakınca da çirkin olduğumu zaten kendim farkediyorum öyle işte bu aralar yine o çocuğun yaptığı kötü şeyler hep aklıma geliyo ilaç tedavi bitiyo 3 yılın sonunda ama yeniden başlicam doktor olan abim başla ablam dedi sen böyle kötü olunca üzülüyorum İstanbuldaydı psikiyatristim ama Urfada iyi bi psikiyatrist var ona gidecem abimin intihar eden arkadaşı abime önermişti ve kendisi de gidecekti kısmet olmadı kader intihar etti öyle işte
Mesela şu an çok kötüyüm şu an inanılmaz ölmek istiyorum desem yeridir ya bi an önce ilaç tedaviye başlamam lazım ya da bi an önce intihar etmem bence kesinlikle
Kendini bilmez biri için değmez. Bende öyleydim exim yüzünden hastane hastane gezdim 6 ay. Cok kötü zorbaliklar gördüm akrabam dediğim kişiler klostrofobim olduğunu bildikleri halde asansöre kapatmışlardi beni o an daha hala aklıma geliyor be ben çok kötü oluyorum. Basta bir kaç soru sor kendine cidden kendini yıpratmaya değer mi o kişi, hobilerine yönel az da olsa azalıyor. Cidden zor bir şeyin ardından güneş çıkıyor bende senin gibi düşünüyordum bir ara ama cidden o aldığı yaralarla daha güçlü oluyor insan psikolojik olarak sonra
Doğru diyosun kitap okumayı seviyorum teyzemle buluşmayı oturmayı konuşmayı halama gitmeyi halamla oturmayı sohbet etmeyi başka ilaçlar beni mükemmel yapıyo anıları hatırlıyorum evet ama bu bana acı vermiyo duygular sıfıra iniyo hiçbişeyi umursamıyorum ilaçlara sanırım yeniden başlamam lazım bi an önce bu benim için en iyisi umarım tekrar mutlu ilaç kullanırkenki halime geri dönerim umursamaz ve çok mutlu olan halime yeniden bi an önce ilaca başlicam
Senin de aşık olduğun problemlerin varsa ilacı kesinlikle öneririm sanki o kötü anıları başkası yaşamış sen yaşamamış gibi oluyorsun anılar hatırlanıyo evet ama acı kesinlikle vermiyo öneririm canım dostum iyi bi psikiyatriste gidersen mükemmel sonuçlar alıcaksın
Sia ve Demi Lovato falan dinle özellikle Sia nin şu şarkıları özellikle The Greatest, Unstoppable , She wolf, Never Give Up. Demi Lovato nun da This is me Let it go, Ok not be ok, İ love me bu şarkılar bende çok iyi değişimler yaptı
Şarkı önerilerin için çok sağol canım dostum dinlicem ewet kimse için değmez işte sırf bu yüzden ilaçlara yeniden başlicam mutlu hayat dolu kötü anıların acı vermediği bi hayat için insanların gözümde bi karıncadan bile daha küçük ve takmaya değmicek olduğu mutlu ve konforlu bi hayat için ve kötü anıları umursamamak onları yaşatan insanlardan nefret edebilmek için onlar olmadan da çok mutlu konforlu bi hayat yaşamak için kötü anıların acı vermediği bi hayat için😂😂😂👍❤❤🩷🩷🫶🫶🫶🙏🙏🙏
Bende güzel değilim ama kimse de güzellik algılarına uymak zorunda değil belki zayıfsın belki şişmansın belki balık etlisin belki saçların kısa belki uzun belki boyun uzun belki kısa bu terimler hiçbir şey ifade etmiyor aslında mesela ben gerçekten çok zayıfım boyuma göre 20'den fazla kilo almam gerekiyor ama elimde değil ve gerçekten güzel olmadığımı da kabulleniyorum ama yine de bu güzellik algılarına da uymak zorunda değiliz her şeyden önce karakter önemli zeka önemli kalp önemli insanın içindeki niyet önemli. Öyle deme lütfen. Neden bir anda ya da ne zamandır böyle düşünce içindeydin de bunları kendine söylüyordun bilmiyorum ama bildiğin bir şey var inan gerçekten çok değerlisin Sen bu yazıyı yazınca sen de kendimi gördüm yani bildiğin görmediğim bir kız kardeşim gördüm Lütfen öyle deme gerçekten sen ve senin canın her şeyden çok değerli bunu bil lütfen kimseye güzel görünmek zorunda değilsin zaten sen güzelsin çirkin kadın diye bir şey yok ayrıca her şey kalpte bitiyor zeka da bitiyor onu sakın unutma lütfen 🥺❤️❤️
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ama yani yaşadığım ve gördüğüm şeyleri dedim. Exim bile dış görünüşüme laf söyledi kapalı bir şekilde
O zaman kibarca lafı sokarsın ha eski ha yeni, dış görünüşe önem veriyor olsaydım seninle olmazdım gibi laflar söyle ona dert etme lütfen. Emin ol sen herkesten güzelsin.
Güzellik görecelidir , öyle olmasaydı sokakta bak çok güzel kızların yanında hep çirkin erkekler var. Bana göre çirkin ama o kıza göre beyaz atlı prens. Bakımlı olmak gerek sadece
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzellik görecelidir diyen insanlardw bir süre sonra dış görünüşe laf söylemeye kalkıyor kusura bakmayın ama
Sen şartlı yaklaşıyorsun olaylara, ben sen güzelsin veya çirkinsin demedim. Birine göre çok güzel olan biri , diğerine göre çok çirkin ve itici gelebilir. Seni güzel halan birisi dış görünüşüne laf söylemez. Mesela ben balık etli veya şişman kızlardan hoşlanıyorum Kimisi de öğğğ diyor zayıf seviyor, bende git marangozdan tahta kestir diyorum. Anladın mı?
Önemli olan başkalarının güzel demedigi kişilerdeki güzelliği bulabilmek.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önceden olsa güzel olduğuma az da olsa inanırdim ama dışarıdaki insanlarla kendimi karşılaştırinca falan dağlar kadar fark var o yüzden kabullenip kendi kabuğuma çekildim
Kendinle barışık olmana sevindim yani güzel olmayabilirsin herkes güzel olmak da zorunda değil zaten önemli olan güzel olmayanı sevmek deger vermek güzeli herkes sever