Aşk İlişkileri Hiç sevgilim olmadı evde kaldin diyor lar doğru mu? AvukatHanımefendi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evdemi kaldım yoo dışarı dayım 😂 Güncellemeler+1 yıl Şimdi cano lar olay şöyle bizimkiler fakir sevgili mi dövdü ler ayrıldım falan uzun hikaye bende kimseyi kabul etmiyorum Hiç sevgilim olmadı evde kaldin diyor lar doğru mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. doğru değil benim de hiç olmadı sevgilim 0 3 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Barış ya çok tatlısın sen evde kalmazsın aşko😂❤️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Bakalım :D AvukatHanımefendi +1 yıl Sen KS. de ki en tatlı aşksin❤️
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Off desinler boş ver. Banada yakinda diycekler. Hala soruyorlar sevgilin var mi diye bende hayir diyorum. Vallah hep derseler kendi evime gecerim artik diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benimde yok , olmayabilirde normal yani bende şu an dışardayım ama çalışıyorum 0 1 Yorumla Psigareşh +1 yıl "Sizinkiler çok iyi insanlar mış" fakirler yaşamamalı zihniyetlerine s... larım Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Ne münasebet niye evde kalasın dışarıda çıkabilirsin 😅 0 14 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Dışarıdaym kanki Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Ne güzel Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Cano senide dolandirmslar son anda geçmiş olsun Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sağolasın meslekiden kaynaklı diyelim ama yemedim 😅 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Ahahah iyi kurtuldun ❤️ Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Evet hem de nasıl 😅 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Yaşlandin burada aşko Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Bul evlen bari sen kurtar kendini Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Diyorsun ki ben yanmadım sen yan 😅 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Ay benimkilere damat beğendiremiyorumki Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Fakirler hep Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Zengin bizi napsın be kanka davul bile dengine 😅 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Yapma yaaa of yalandan zengin desek bizimkiler araştırıyor ama ya😭😭😭 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Bana yaz ben sana bişey anlatcam Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha yaşın Genç evde kalmadın ya kim dlyorsa takma kafana boş ver 😉 0 0 Yorumla
Abdjkdnnd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Ben de 18 yaşımdayim sevgilim olmadi 0 0 Yorumla
kurbağanecip Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yok be, 7-8 senen daha var acele etme 😂 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 😂😂😂 Etrafın lafını ciddiye alma boş ver 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. disarda napiyon bu sogukta 😂 0 12 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Yürüyorum napim Yorumla 1war1yok +1 yıl evde kalinca deliliğe vurdun heralde 😂😂 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Bizimkilere darlandm Yorumla 1war1yok +1 yıl nicin sana koca bulmuyorlar diye mi Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Ay yok olaylar baska Yorumla 1war1yok +1 yıl ay neymis olaylar Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Ay söyleyemem bunu Yorumla 1war1yok +1 yıl napim yalvarayim mi sen bilirsin Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Yalvar köle Yorumla 1war1yok +1 yıl uza sidikli Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Hahajajk boklu Yorumla 1war1yok +1 yıl yav heheehee Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Havalar soğuk evde kal 0 13 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Yürüyüş biraz Yorumla Sinan_ist +1 yıl Dikkat et Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yinede Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Şoför peşimde bişey olmaz Yorumla Sinan_ist +1 yıl Baya donanımlıyız Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Ben istemedim babamın takıntıları Yorumla Sinan_ist +1 yıl Aşiret kızı gibisin evde neyin kalmazsın sen te get topunu başka yerde oyna 😂 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl 😂😂 ben sevmedim bu hayati Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ne olsun istiyorsun Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Bilmem özgür olmak tek başıma olmak kafi Yorumla Sinan_ist +1 yıl Herkesin hayali Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Daha samimi ortamlar özgür ruh lar falan filan imkansız lar Yorumla Sinan_ist +1 yıl Olsa keşke Yorumla
BıyıklıPanda Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçmalık resmen 0 2 Yorumla AvukatHanımefendi +1 yıl Ben sorun etmiyorum onlar ediyo Yorumla BıyıklıPanda +1 yıl Yaş kaç? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
doğru değil benim de hiç olmadı sevgilim
Barış ya çok tatlısın sen evde kalmazsın aşko😂❤️
Bakalım :D
Sen KS. de ki en tatlı aşksin❤️
Off desinler boş ver. Banada yakinda diycekler. Hala soruyorlar sevgilin var mi diye bende hayir diyorum. Vallah hep derseler kendi evime gecerim artik diye düşünüyorum
Benimde yok , olmayabilirde normal yani bende şu an dışardayım ama çalışıyorum
"Sizinkiler çok iyi insanlar mış" fakirler yaşamamalı zihniyetlerine s... larım
Ne münasebet niye evde kalasın dışarıda çıkabilirsin 😅
Dışarıdaym kanki
Ne güzel
Cano senide dolandirmslar son anda geçmiş olsun
Sağolasın meslekiden kaynaklı diyelim ama yemedim 😅
Ahahah iyi kurtuldun ❤️
Evet hem de nasıl 😅
Yaşlandin burada aşko
Bul evlen bari sen kurtar kendini
Diyorsun ki ben yanmadım sen yan 😅