Sizce bu erkeğin sapık veya fesat bir yanı var mı, görüşmeye devam etmeli miyim?

Biriyle görüşüyordum fakat flört döneminde bazı sözleri beni çok rahatsız etti. Kahve içerken aynı yerden içmek istemesi ve nedenini sorduğumda öpüşmüş gibi oluruz demesi. Yine avm'de tester ruj gördüğünde bunu süren kadınlar öpüşmüş gibi olmuyor mu demesi. Bu kişi nasıl bir düşünce yapısında anlamadım. Tüm bunların yanında bana çok ilgi gösteriyor, hediyeler alıyor, sevgi sözcükleri söylüyordu. Bir yandan da bu kişi cemaatçi, ben de dini hassasiyetleri olan biriyim ve bu yüzden el ele tutuşmak veya herhangi bir temas istemediğimi söylediğimde kabul etti. Fakat bana yazdığı notta dudaklarıma iltifat etmesi, göz göze uzun süre bakışmak istemesi, cemaatçi olması ve başta yazdığımı söylemesi gibi sebeplerden dolayı ayrıldım bu kişiden. 1 ay sonra bana uzun bir mesaj attı tekrar biraraya gelmek istedigine dair. Ben de kabul ettim. Bilmiyorum, değiştiğini düşündüm onun galiba. Şimdi 2 ay olacak nerdeyse tekrar görüşmeye başlayalı. Her gün görüşüyorduk ayrılmadan önce. Şimdi haftada bir görüşüyoruz yüz yüze. Onun dışında telefondan mesajlaşıyoruz. Herhangi bir cinsel konuşma başlatmıyor, atıf dahi yapmıyor. Fakat ben yine bazı şeyleri sorgulamaya başladım. Konuşanlar programını izlediğini söyledi önceden, çok komik bulduğunu vs. Fakat hiç benim mizah anlayışıma uygun değil orada yapılan şakalar yani iğreniyorum hatta bazılarından. Bunlar beni soğutuyor bu kişiden. Ama bir yandan da kopamıyorum. Bilmiyorum ben mi çok takıyorum acaba? Ama başta dediğim öpüşme konusu aklımdan çıkmıyor, midemi bulandırıyor. Ben tekrar kabul etmekle hata mı yaptım acaba?

Sizce bu erkeğin sapık veya fesat bir yanı var mı, görüşmeye devam etmeli miyim?