Sındı arkadaşınız diyelim hoşlanır var takip attınız takipleştiniz aradan 1 kaç saat geçti eski bir paylaşımınızı beğendi ne düşünürsünüz? Ne hissedersiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://youtube.com/@FoodWithKertil?si=t_ittdcqqrGbjlu1
Soruyu soran arkadaş Bu Yemek yapım kanalım. Takipçim az abone olurmusun?
lütfen daha net bir türkçeyle yeniden yazın, lütfen. yorum yazıp fikir verecektim fakat hiçbir şey anlamadım. istemez derseniz de yorum için, takdir sizin.
Sınıf arkadaşınız diyelim hoşlantı, var takip attınız takipleştiniz aradan 1 kaç saat geçti eski bir paylaşımınızı beğendi ne düşünürsünüz? Ne hissedersiniz?
Hızlı yazdım ondan öyle oldu işte düzeltilmiş hali
birkaç saat geçtikten sonra yapması, birazcık düşündürür, hani acaba profilimi yeni mi geziyor, yoksa profilimde bakıyordu da bakıp duruyordu da yeni mi beğendi bu ne diye. ama bu kadar yani, daha fazla ihtimali değerlendirmek için, daha fazla şey olması lazım zannımca.
O zaman bir şey yapmiyim bekliyim belki yazar ya da yarın paylaşım yapayım kendimi güzel bir şekilde belki beğenir bir şey yazar
evet bu ihtimaller olabilir.
Çok teşekkür ederim
rica ettim.
Mesaj atmam için cesaret verdiğini düşünürüm
Beni merak edip profilime baktıgını belki beni istediğini düşünürüm bende ıstıyosam bir şansımı denerim mesaj atarım
Zarf atıyo bana derim
Yani iyi mi düşünürsün kötü mü? Resimini beğensem tuhaf mı olur yoksa normal mi?
Yok iyi düşünürüm yani beğenmiş beni derim
Tamam beğeneyim bende o zaman ya sınıfta hoşlandığım çocuk bana takip attı hemen kabul ettim zaten ama böyle pozitif bir karşılık vermek istiyorum mesaj yazmaya çekiniyorum o yüzden resimlerinden birini beğensem olur mu sence?
Olur ama ben olsam yapmazdım bırak o uğraşsın
Takip atması büyük bir adım değil mi zaten daha ne yapabilir ki?
Yanlış mı olur beğenmek ay bilemiyorum deli olacağım
Yazsın :) tabii sen bilirsin ama ben bir defa ardına düştüm ama cepte görüyorlar maalesef
Deli olacağım biliyor musun gerçekten beğenmek istiyorum yani bende seni istiyorum demek için ama beğenirsem o benim resmimi beğenebilir ya da tepki vermeyebilir ya da mesaj atar numaralarımız var sınıfın Whatsapp grubundan dolayı ama bilemiyorum valla aklımı yemek üzereyim çok beğeniyorum onu
İnan benim de var öyle bir tane sürekli mesajı ben atıyordum atmadığım zaman deli oluyordum ya ya başkasıyla konuşursa diye sonra bi baktım böyle yaptıkca köpek çekiyor ne yazdım ne aradım şimdi o deli oluyor erkekler koşmayı seviyor maalesef ki kendimi geri çekiyorum ben de hep
Anlıyorum seni tabiki ama ne bileyim seninki ilişki başladıktan sonra ben daha yeni takipleştim ne yapim bilmiyorum
Sadece takiple kalsın istemiyorum
Kalbinin sesini dinle o zaman bir daha mı geleceksin dünyaya 😄
Beğenmek istediğim resimi 2020 de paylaşmış havzuda kaslı çok yorum almış ya çok mu saçma 😂
E heralde kız daha yenilerden bul 😄
En son ki geçen sene
Beğen bakalım o zaman
Öğlenden sonrayı beklicem çocuk gibiyim hiç böyle olmamıştım
Ah aşk işte anlıyorum seni :/
Çok fena ya valla aşk kadınlara iyi gelmiyor
Çok doğru canım hayırlısı olsun bakalım senin için❤️
Çok teşekkür ederim ♥️
Gece arabada story atmış şarkı ingilizce 😂 yine mi beğen miyim 😂
Beğendim tutamadım kendimi 🤣
Azarım
Oha yani