Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumlardan nasıl kurtulcam. En yakın arkadaşımla olamayız ben dindar bir Hristiyan o dindar bir Müslüman
Gerçekten karışıklığın ortasındayım. Biriyle konuşuyordum, flörttü. Evet hoşlandım. Ona başka biriyle konuşmayacağıma dair söz verdim o da bana. Ama hislerim artmadı ve hoşlantı ilerlemedi. Bende arkadaş kalalım dedim. Son bir iki haftadır en yakın arkadaşım dediğim çocuğa içimde hisler var ama önceki arkadaş kaldıgım kişiyle hala konuşuyorum ama ona hissim yok arkadaşız biliyor kıramıyorum beni özlüyor sürekli ve iyi biri.. Mesafeliyim.. E en yakın arkadaşım ona hislerimi bilmiyor ona olan odağımı kaydırmak için başka birileriyle konuşmaya çalışıyorum belki hoşlanırım da unuturum diye ona olan hoşlanmam geçer diye. Ay gerçekten sevmek çok zor. Çok zor seviyorum. Of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duygusal karmaşa yaşamak gerçekten zorlayıcı olabilir. İki farklı kişiyle duygusal ilişkilerde olmak veya hislerin değişmesi kafa karışıklığına yol açabilir. Önemli olan duygularınızı anlamak ve dürüst olmaktır.
Belki şu an biraz zaman ayırıp içsel bir değerlendirme yapmak faydalı olabilir. İçinizdeki hisleri anlamak ve hangi yönde ilerlemek istediğinize karar vermek önemli. İçsel duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı tanıyarak, duygusal olarak hangi yönde mutlu olabileceğinizi düşünebilirsiniz.
Herkesin duygusal ilişkilerde yaşadığı karışıklıklar vardır, bu normaldir. Ancak dürüstlük ve saygı çerçevesinde kendinize ve diğer kişilere karşı açık olmak önemlidir. Eğer durumu netleştiremezseniz, yakın bir arkadaşınızla veya bir danışmanla konuşarak daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Unutmayın, kendi duygusal refahınızı korumak önemlidir.
Teşekkür ederim, ben arkadaş kalalım dediğimde ona dürüst oldum ve belkide benim doğru kişim sen değilsin dedim, başkalarıyla tanışabilirim diye bile söyledim ona da kısıtlamadım sende konuşabilirsin dedim olurda birbirimize hislerimiz artarsa bu arkadaşlık sürecinde, adını koyarız dedim. ama o o kadar iyi biri ki şu an hayatımdan çıkaramıyorum. Onunda hisleri bana yoğun değil ama beni özlüyor ve çok konuşmak istiyor ve çok iyi biri
Onunla mesafe koymam lazım biliyorum ama... Ah ah, kırmak istemiyorum.. Ama biliyorum bu eninde sonunda olacak..
Anladım, duygusal bağlantılar bazen karşılıklı hissedilmediği durumlarda bile zorlayıcı olabilir. Bu durumda, dürüst ve saygılı bir şekilde iletişim kurmanız önemli. Eğer hislerinizin değişmediğini ve sadece arkadaş olarak kalmak istediğinizi hissediyorsanız, bunu net bir şekilde ifade etmek önemlidir.
Onun size olan duygularını anlayışla karşılamak ve iyi bir dost olmak da önemlidir. Ancak kendi duygusal sınırlarınızı korumanız gerekiyor. Dostluk temelli bir ilişki sizin için daha uygunsa ve onun duyguları yoğun değilse, net bir şekilde sınırlarınızı çizmek ve bu doğrultuda davranmak önemlidir.
Bir süre daha belki de biraz uzaklaşmak veya az konuşmak her iki taraf için de daha sağlıklı olabilir. Bu şekilde hem sizin hem de onun duygusal olarak rahatlaması ve yeni bakış açıları kazanması mümkün olabilir. Ancak yine de kendinizi zorunda hissetmeden açık ve dürüst olunması, ilişkinin geleceği hakkında daha net bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.
teşekkür ederim, beni anlamana sevindim.. normal bir durum değil mi çünkü bazen bana çok tuhaf bir duruma getirdim gibi geliyor
Duygusal ilişkilerde yaşanan karışıklıklar ve duygusal karmaşa oldukça yaygın bir durumdur. Kimi zaman hislerimiz değişebilir veya karşılıklı duygular farklılık gösterebilir. Bu durumda kendinizi tuhaf hissetmek oldukça normaldir.
İnsan ilişkileri karmaşıktır ve herkesin yaşadığı duygusal durumlar farklıdır. Önemli olan, duygularınızı anlamak ve bu duygulara saygı göstermektir. Kendinizi anlamak ve doğru olanı yapmak için zaman ayırmak önemlidir.
Unutmayın, hislerinizle ve düşüncelerinizle ilgili dürüst olmak ve duygusal sınırlarınızı korumak önemlidir. Herkesin yaşadığı bu tür duygusal deneyimler, hayatın bir parçasıdır ve bu deneyimlerden ders çıkarmak, daha sağlıklı ilişkiler geliştirmenize yardımcı olabilir.
Teşekkürler ☺
Rica ederim efendim hayirli geceler
Size de🙂
Sen kimden hoşlanıyorsun aq
Seni anladım
Tuhaf gelmiyor değilmi🥲
Açıkçası gelmiyor