Kürtlere olan bakış açınız nedir acaba? Türk kızlarını biliyoruz zaten yarı yarıya gibiler. Acaba ya Azeri kızlarının Kürt ler hakkındaki düşünceleri neler?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok meraklısınız bu mongollarla evlenmeye
not: bir kürt
Azerbaycanlı değilim. İzmirliyim ama Kürtleri severim.
Azeri misin değil misin 😅
Değilim.
Ben Azeri leri sormuştum ama yine de yorumun için teşekkürler 🙂
Eğlenmek istiyorum
Eğlen bakalım 😂
Seninlee🦋
Seni fake Instagram hesabıma davet ediyorum öyleyse 😅 İstersen gelirsin. mrihlnn276
Bakalım benimle eğlenmek isteyen bu kız kimmiş görelim 😂
Herkes kendi irkiyla evlensin 1 yıl sonra kültür çatışması çıkıyor
Neden 1 yıl sonra 😂😂
Sadece 1 yıl dayaniyorlar çünkü gördükleri bildikleri çok farklı hevesle bı an o topa giriyorlar bide Azeri ne alaka Kürtle
Neden Azeri ne alaka Kürtle olsun? Kafkasya bölgesinde Azeri ve Kürtler birarada yaşıyorlar. Ağrı , Kars, Ardahan, ığdır, Van
Sen Kürtmusun?
Evet
Ben bı Kürt olarak asla Azeri biriyle evlenmem ya da çevremdeki kimse böyle bişey yapmaz Türkler evlenir ama bizle olmaz
Belki de doğru söylüyorsundur, çünkü çok farklı kültürlere sahibiz ve çok farklı mezheplere sahibiz
Ama bu senin düşüncen ve yaşın da 30 un üstünde. Acaba yeni nesil de senin gibi mi düşünüyordur? Ne dersin?
15-25 yaş aralığındakiler de öyle düşünüyor mudur sence?
Yaşım 26 benim ırkıma düşman bı toplumla değil evlenmek aynı yerde durmam mezhep derken?
Onları kardeş ilan edip senin ırkına düşman olan bı memlekette yaşıyorsun orada azıcık bı karışıklık çıksın yer yerinden oynuyor Roboski Rojava Kobani sen kürtsen anladın ne demek istediğimi
Kürtleri bizi sevmiyor diye biliyorum ben
Ben bir Kürt olarak sadece bize düşmanlık eden Azerileri sevmem. Eğer bize de normal davransalar ben de onları severim
Benimde kimseye düşmanlığım yok ama bize karşı nefret besleyen kürtler gördüm
Tabi burada işin içinde siyaset yok. Ben siyaseti sevmeyen bir kürdüm siyasetle işim olmaz fakat bizim gibileri bile siyasi olarak düşünebiliyorlar insanlar. Halbuki Kürt ler denince akla sadece HDP liler gelmemeli. Akp ye oy veren Kürt sayısı da fazla mesela. Her aileden birsürü çocuk yapan Kürt lerin HDP nin aldığı oy oranında olduğunu mu sanıyorsunuz? Kürtler çok fazla. Kürtlerin neredeyse yarısı AKP ye oy veren dindar Kürtler mesela.
Yani demem o ki bir ırkı siyasetle bağdaştırıp o toplumdaki bireylere kötü gözle bakılmamalı. En başta insanlık durumuna bakılmalı kalbe bakılmalı
Mesela bu durum Kürtler de de var. Kendi ırkından olmayanlara kötü gözle bakabiliyorlar ama bir kısmı tabi öyle. Hoşgörülü Kürtler de çok. Her milletten böyle zihniyet i bozuklar var. Ama bunlara uyup biz de bu yanlışlara düşmemeliyiz
Tabi herkes kürt diye aynı değil benim öyle bir düşüncem yok zaten, ama sosyal medyada falan bizi sevmeyen kürtler gördüm
Ben Kürt lerden nefret eden Azerilerle de karşılaştım zaten. Senin yaşadığın durumu ben de yaşadım. Instagram da Azeri bir kız la arkadaş olmuştuk sırf Kürtçe şarkı paylaştım diye takipten çıktı mesela. Oysaki beni tanısa ne kadar iyi bir insan olduğumu gördüğünde pişman olacaktir bu yaptığına.
Ama işte öfkeleri başlarını yediği için iyi olup olmamasını bile umursamayabiliyorlar
Ben şimdiye kadar gördüğüm çoğu Azeri nin Kürtleri sevmediğini gördüm. Ama bunlar hep İran Azerileriydi. Belki Azerbaycan Azerileri öyle düşünmüyor olabilir diye merak edip bu soruyu sordum 🙂
Benim kürt kız arkadaşım var kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz genel olarak insanları ırka göre ayırmam esas düşüncelerine bakarım
Evet olması gereken bu ben de öyleyim ☺️😊
Azerbaycan lı mısın İranlı mı
Kürtler iran azerileriyle anlaşmıyor çünki ondan kaynaklana bilir sevmemeleri. Azerbaycanlıyım
Evet evet İran azerileri bizi sevmiyor. Azerbaycan Azerileri nin bizi sevdiğini biliyordum az çok ama emin değildim bu yüzden sorayım dedim 🙂
İran Azerileri neden öyle ler acaba bir bilgin var mı?
Belki bir ihtimal biliyorsundur
İran Azerilerinden dolayı değil. Kürlerin azerilere bir kaç kez toplu saldırdığını duydum birde mezhepçilik yaptıklarıda oluyor. Bundan kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla. Azerbaycanda da sevmeyen vardır belki ama bizde kürtler çok yaşamıyor o yüzden tam bilmiyorum. Ben ırkçılık yapmamaktan yanayım biri bana ırkçılık yapmasa ben hiç yapmam
Ben Azerbaycan Azerileri ni seviyorum ve saygı duyuyorum 🙂 Ama İran lı olanlara çirkeflik yaptıkları için saygı duymuyorum. Tabi İranlı olanlara direkt önyargılı yaklaşmıyorum önce zihniyetini öğrenmeye çalışıyorum ondan sonra ona göre davranıyorum.
Eğer siz de sizi ırkınızdan dolayı sevmeyen bir Kürt görürseniz bunu tüm Kürtlere addetmeyin her insan aynı değildir çünkü 🙂
Yorumların için teşekkür ederim bu arada 😊
Bu arada dediğin gibi mezhep ten kaynaklaniyor öyle yapmaları doğru söylüyorsun
Rica ederim. İran Azerileri kendiliğinden yapmıyorlarki , kürtler yapıyor onlarda karşılık veriyor o bölgede bu tür çekişmeler oluyor maalesef
Onlar eskidendi, artık ben pek şahit olmuyorum Kürtler ile İran Azerileri nin çekişmesine. Ben eğer bir Azeri ile evlenirsem bu Azerbaycan Azerisi olur. İran Azerileri yle evlenmem çünkü bize karşı önyargılılar hem mezhep farkı da var. Ama Azerbaycan lı lar ile mezhebimiz aynı onlarla uyum sağlanır, hem Azerbaycan lılarla mezhep farklı olsaydı bile genel olarak bizi sevdikleri için ben de onları seviyorum
Benim bir ırka karşı önyargım yok. Mezhebimiz aynı değil bizim çoğumuz şii
Evet Şii olsanız bile dediğim gibi bizi sevdiğiniz için ben de sizi seviyorum. Eğer sizi sevmeyen Kürt görürseniz cahilliğine verin. İran Azerileri ile Azerbaycan Azerileri ni ayırt edebilecek idrak yok onlarda ondandır 😄
İran Azerileride kötü değillerki hepsini tanımıyorsunuz sonuçta?
Evet haklısın ama Türkiye'de bulunanları biliyoruz sonuçta. İran da bulunanları bilemeyiz tabi oraya gidip görüp anlamak gerekir
Kafkasya bölgesindeki İranlı ların neredeyse hepsi İran dan gelme Azeriler. Azerbaycan dan gelenler genelde Kafkasya da olmazlar Türkiye nin batı ucunda olurlar Azerbaycan dan gelen Azeriler.
Ben bizzat canlı olarak kürtlerle iletişimim olmadı yani ben yaşadığım yerde yoktular bir arkadaşım oldu kürt oda sosyal medyadan
Hmm anladım. Benim Düzce üniversitesinde Azeri bir kız arkadaşım vardı Kürt olduğumu da biliyordu ama yine de seviyordu ve arkadaşlık yapıyordu benimle ve Azerbaycan Azerisiydi 🙂
Sevindim
Kürd və türk qardaşdır ayrı seçkilik etməyin
Kültür çatışması olabiliyor
Evet
Azerbaycan Azerisi misin İran Azerisi mi
Hiçbiri
Ya neresi ırak mı 😂
Türkiye
Türkiye kökenli Azeri hiç duymadım ama demek ki varmış. Hangi il acaba
Azeri değilim ya