Ben edemem muhtemelen. 7 göbek kürt bi arkadaşım var bi kaç kez evlerine gitim. Çok güzel ağırladılar sağolsunlar ama mesela ben öyle bi aileye ayak uyduramazdım. Onlarda ben farklı geliyorum. Mesela ben anne babamla rahatça konuşurum ama onlara göre bu ayıp.
Gerçek türk kızı adam olana bakar türk kürt yabancı fark etmez yeter adam olsun. Dediğin sanki kızları tanıyorsun da konuşuyorsun ona buna bacak açan bir sürü kız var ona da türk kızı de
Türk erkekler savaştayken türk kızları işgalci İngiliz erkekleriyle yattılar. Şimdide türk erkekler dağda kürtlerle savaşırken yıllarca türk kızları HDP li dem partili kürt erkeklerle yattılar.
Şirketim unicorn olursa türk kızlarına karşı türk erkeklerini öfkeyle dolduracak çalışmalar yapacağım. Şimdiden çok sayıda erkeği örgütledim türk kızlarina karşı öfke harekatı başlatacağız. Kürtlerle zencilerle İngiliz askerleriyle olmaları türk erkeklerin içinde karşılığı ciddi olacak tepkimizi en ağır şekilde koyacağız bizde hamlemizi yapacağız yeterli sayıya ulaşınca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Altın kemeri beline takınca olurlar büyük ihtimalle
Olabilir kürtmüsün
Kültürel farklılıkları tolere edebilme durumuna bağlı
Ederseniz
Ben edemem muhtemelen. 7 göbek kürt bi arkadaşım var bi kaç kez evlerine gitim. Çok güzel ağırladılar sağolsunlar ama mesela ben öyle bi aileye ayak uyduramazdım. Onlarda ben farklı geliyorum. Mesela ben anne babamla rahatça konuşurum ama onlara göre bu ayıp.
Türk erkek sana fazla k7rt senin hakkın
Tanıdığım hiç bir Türk kızı kürt istemez.
Üniversitelerde
Kürt, esmer,175, yakışıklı 😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤
Türkmüsün
Aşiret olsun olurum
Türkmüsün
Hayır
Ay sana demiycektim türküm evet
Nesin
TÜRKÜM
Kürt erkeği mi Türk erkeği mi
İkisi de ✨✨
İkisi arasında hangisi
Kürt erkeğinden olmaz diyorlar ama karar veremedim
Sen kürt erkek seç türk erkek sana fazla kürt çocuk doğur
Niye fazla?
Türk erkekle evlenirsen türk doğurursun Kürt erkekle evlenirsen kürt doğurursun bence sen kürt seç kürt doğur
Seni seçiyim
Sence türk müyüm kürt müyüm
Kürt
Türküm sana bakmam ben. Kürtle sevgili olacak kızı evine arabama koymam
O yüzden mi deminden beri ötüyorsun emin ol türk kızları da sana bakmaz
Biraz önce bu son konuşma olmasaydı türk olduğumu düşünseydin kürt yerine yine seni seçeyim dermiydin
Kürt olduğumu sanıp seni seçeyim dedin
Dalgasına dediğim için evet
Türk olduğumu düşünseydin seni seçeyim dermiydin
Kürt olduğunu sanmıyordum dalgasına dedim diyorum ciddi anlamda demedim
Kürtle sevgili olan kızın namusu var mı sence🤬
İnsanda insana değişir bir sürü insan var yabancıyla evli desen var bu mu olmayacak
İtalyanla evlenmeniz de sorun yok ortadoğulu afrikalı problem
Senin merak ettiğin tam olarak ne?
Üniversitelerde türk kızlar çoğunlukla kürt siyahi erkeklerle mi takılıyor
?
Bilmiyorum
Nasıl olmasını isterdin
Neyin
Türk kızların daha çok türk erkeklerle mi kürt erkeklerle mi üniversitede sevgili olmasını istersin?
Türk tabi
Aferin Neden?
Onu da ben mi biliyim kürt erkeğinden olmazda ondan
Kaybol
hahahha noldu zoruna mı gitti
Aşiret kürdü olursa evlenirim diyen bir türk kızla muhattap olamam. Turk kız dediğin gerçek türkçü olur
Türk erkekten başkasına bacak arasını açmaz gerçek türk kızı
Ay nolur benimle muhatap ol🤣
Sen dünyadaki kızları tanıyıp da mı konuşuyorsun?
Dünyadaki kızları tanımıyorum baglantısı ne bu dediğimle
Gerçek türk kızı adam olana bakar türk kürt yabancı fark etmez yeter adam olsun. Dediğin sanki kızları tanıyorsun da konuşuyorsun ona buna bacak açan bir sürü kız var ona da türk kızı de
Türk erkekler savaştayken türk kızları işgalci İngiliz erkekleriyle yattılar. Şimdide türk erkekler dağda kürtlerle savaşırken yıllarca türk kızları HDP li dem partili kürt erkeklerle yattılar.
Dediğin kızlar kızdan kıza değişir bu şimdi aşiret olsa olurum dedim o da dalgasına kızlar da bilir ki kürt erkeğinde olmadığını
Şirketim unicorn olursa türk kızlarına karşı türk erkeklerini öfkeyle dolduracak çalışmalar yapacağım. Şimdiden çok sayıda erkeği örgütledim türk kızlarina karşı öfke harekatı başlatacağız. Kürtlerle zencilerle İngiliz askerleriyle olmaları türk erkeklerin içinde karşılığı ciddi olacak tepkimizi en ağır şekilde koyacağız bizde hamlemizi yapacağız yeterli sayıya ulaşınca