Kürt biriyle sevgili veya eş olarak evlenir miydiniz? Ben de Kürt düm arkadaşlar lütfen ırkcılık yapmadan saygı sevgi çerçevesinde yorumlarınızı yapınız :))
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Zamanında bende Kürt biri ile sevgili olmuştum. Kendisi tek kız ve 6 tane abisi vardı. Yargıların dışında kendilerini çok çok iyi yetiştirmiş insanlardı. Evlenmek konusuna gelirsek biz Karadenizliyiz aramızda maalesef uçurum var. Fakat gerçek anlamda seversem uçurum falan takmam. Irk falan umurumda değil. Önemli olan benim ne istediğimdir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet rus ile evlenir, almanla evlenir, hepsi ok, kürt ile evlenir misine hayır der. Tabi rus, alman senin milletin. Yunan'la ok, kürt olmaz. Ya kürt ile aynı coğrafyayı paylaşıyorsun, aynı dine mensupsun, aynı kültür, göenekler görenekler, aynı topraklara vatan demişsin, aynı cephede savaşmışsın, halen aynı orduda yan yana askerlik yapıyorsun. Nedir bu kin, nefret! Halen terörist ile kürt vatandaşı ayırt etmiyor aynı kefeye koyuyorsun, sana dayatılan bu zihniyetin kölesi olmuşsun. Başkalarının piyonu, maşası olmayı bırak, gözünü aç, uyan artık!
Bir kere insanı insan olarak sevmeyen, ayırt eden, ötekileştiren hangi milletten olursa olsun değeri tartışılır. Irk, miilliyet, extra gurur duyulacak bir meziyet değildir, ırkçılık insani bir şey değildir. İnsanları yaptıklarına göre değerlendirmek gerek, milliyetine göre değil.43 Yorumla- +1 yıl
👍 👏 👏 👏
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkür.
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtler insan değil mi neden evlenmeyeyim. Allahım hala kaldı mı böyle ayrımcılık yapanlar birsürü kürt arkadasım hepside can ciğer kuzu sarması gibiyiz masalah bide hepimiz bi yaradanın yarattıklarıyız bu inanaclar çok köhnedi artık ya yok müslüman değilsen insan değilsin yok şu milletten değilsen kötüsün bunlar çok ap tal ca düşünceler
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kürt düm maalesef hala ülkedemizde ırkçılık yapan çok
Cevap sahibi+1 yılAllah ıslah etsin hepsini
- +1 yıl
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Kesinlikle ikinci bir evlilik şansım olsa bunu değerlendirip evlenirdim. Kürt kadınları kızları çok hoşuma gidiyor bunu yanlış anlamayın beğeniyorum yani. Çok tatlı ve sevdiklerine düşkün oluyorlar. Yemekleri... Her an et yiyorlar. Boşanıp doğuya yerleşicem. 😅
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaw deli gibi takı isterler yani başka yerde de oluyor da doğu da bu daha çok o yüzden evlenmezdim yoksa ırkı falan sorun değil
117 Yorumla- +1 yıl
Ahahh Musti alemsin 😂
- +1 yıl
Ay aman aman aşiretlerle evlenmem yahu sen de zengin olmayan bir Kürt kızıyla evlenirsin küp küp altın takmaktan kurtulursun 😃🤗🤭
- +1 yıl
Beni de çağırsın düğününe birlikte teperiz 😂
- +1 yıl
Olur Musti haberleşiriz 🙃
- +1 yıl
Halayın en baş sahasında yer alırız Musti 😂
- +1 yıl
Ahahhah desinler onlar içinde farkındalık olur 🤭
- +1 yıl
Yok be olmaz 5 dakikacıktan az ucundan oynarız biz de 😂
- +1 yıl
Anlaştık 🤝
- +1 yıl
Tamamdır Musti 👍
u +1 yılİlk sevgilim Kürt idi, Kürtçe bilmiyordu 😅
110 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah şehir hayatında yaşadığı için bilmiyor olabilir.
- +1 yıl
Olabilir :D ben ondan çok biliyordum sorun büyük sorun :P
- +1 yıl
Kürtçe konuşsam anlar mısın?
- +1 yıl
Ama çok zaman geçti üstünden ya, hatırlamıyorum ki :D
- +1 yıl
Ahaahh 😂 peki anlıyor musun?
- +1 yıl
Yani yanında Kürtçe konuşsam anlar mısın?
- +1 yıl
Bir çok şeyi anlıyorum 😅
- +1 yıl
Hım ahahh 😃 bir gün telefondan araşırız seninle artık 😂
- +1 yıl
Tamam eyvah eyvah 😃
- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır asla olmazdım
023 Yorumla- +1 yıl
Ben de Kürt düm niye peki?
- +1 yıl
Sevmiyorum kürtleri
- +1 yıl
Bu arada sevmiyorum derken düşünce olarak farklı olduğumuz için. yoksa aşıksam sevebilirim tabi ki
- +1 yıl
Ne konu bakımında düşüncelerini sevmiyorsunuz? Irkcılık yaparak doğru yaptığınızı mı sanıyorsunuz? Sırf düşünceleriniz uyumuşmuyor demek nefretlik edilecek kadar kincileri de hiç kimse sevmez. Herkes düşünvelri sizinle aynı olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Irkçılık yapmıyorum sadece hayat hakkında ki düşünceler uymuyor diyelim. ayrıca nefret etmiyorum sadece evlenmezdim dedim. zaten aynı olsunlar demedim. benden farklı düşünenler benim umurumda değil zaten
- +1 yıl
"Sevmiyorum" demek neye giriyor acaba benim gibi düşünceleri aynı olmayan biriyle olmam deseniz amene. Kendi düşünceniz uyuşmadi diye kimseye sevmiyorum diyemezsin ve ırkçı biriniz. Hem nerden biliyorsunuz düşüncelerinizin uyumayacağını belki birçoğuyla uyuşurdu. Hiç konuşunuz mu düşüncelerinizin uyumadığı bir Kürtle benden hariç
- +1 yıl
Sağ ol bugün beni hayal kırıklığına uğrattığınız
- +1 yıl
Peki o zaman ırkçıysam ırkçıyım oldu mu? diyebilirim siz nasıl eş cinsellere karşı ırkçısınız bende kürtlere karşı ırkçıyım.
- +1 yıl
Eş cinsellige o kadar çok Türk var ki kendi ırkına da düşman ol bakayım? Rus, Çin gibi ülkelerde eş cinselci bireyleri insan yerine koymuyor senin bundan haberin var mı? Ha bu arada kaç tane Kürt gördün ki eş cinselcilere düşman abuk subuk saçma nedenden başka bir ırka düşmanlık kesmek saçmalık? Peki o halde elin Alman kızıyla da düşüncelerin uyuşmadi diye bütün Almanlara ırkcılık yapar miydiniz ya da sırf eş cinselcileri sevmiyor diye muhakkak sevmeyen düşüncelerinizin uyuşmadihu başka ırklarla ırkcılık yapar miydiniz? Bunlar bahene öyle sebebiz nedenden dolayı sevmiyorsunuz merak etme Kürt de senin gibi ırkçı faşiste bayılmıyor. 21 yüz yildayiz hala ırkçılığı marifet gören insanlar var
- +1 yıl
Karşı olan Türk *'
- +1 yıl
Ben eş cinsel kişileri destekliyorum zaten, evet orada yaşan ırkçılıktan da haberim var çok iyi takip ediyorum yabancı ülkeleri. ayrıca ben senden bahsediyorum senin saçma düşüncelerinden. almanları severim ama kürtleri sevmediğim için yaparım ırkçılık. ayrıca zaten kürtler benden uzak dursun mümkünse bir zahmet. zaten kürtleri seven ya da takan yok.
- +1 yıl
Üff ben de senin gibi birinin abuk subuk düşüncelerini sevmiyorum git Alman kızlara yaz bir daha benim sayfama görüşünüzü atmayan ha takan yok ki sen öyle sanmaya devam et. Hadi eyvallah
- +1 yıl
Sevmiyorsan ne yazıyorsun o zaman? ergenin tekisin asıl sen öyle sanmaya devam et hadi bye. istemiyorsan engelle o zaman sorularını görmek zorunda değilim.
- +1 yıl
Sorularıma görüş attan siziniz yazmaya meraklı değilseniz ne işiniz var benim sorumda merhaba siz görüş yaptınız ben de doğru bulmadım diye yazdım sevmediğimden değil yani. Görmek zorunda değilim derken? Görmek istemiyorsanız görmezden gelirsiniz.
- +1 yıl
Sevdiğimden **
- +1 yıl
Herkese yorum yazıyorum ben. gün içinde yorgun oluyorum kimin yazma dediğini hatırlamıyorum doğal olarak. eğer engellerseniz bende engellerim böylece sorularınız çıkmaz. ve sorun da kalmaz değil mi?
- +1 yıl
Yahu bırak ergen ergen davranışlar bunlar görmezden gelirsiniz işte o kadar
- +1 yıl
Ergen olan sizsiniz farkında mısınız? hala yazıyorsunuz yazmayın o zaman.
- +1 yıl
Takıntılı bir şekilde insanlara saldırmak gibi bir özelliğiniz var. herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Aynı şey sizin içinde geçerli
- +1 yıl
Peki düşünceniz umurum da değil.
- +1 yıl
Aynı şey benim içimde geçerli hadi eyvallah
- +1 yıl
Hadi bye
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan degil mi kürt dedigin... Soruyu sevmedim pek... Benim inancim geregi insanin ırkı yoktur. takvasi vardir... Irk secemeyiz Allah oyle uygun görmüş bir ayricalik ya da üstünlük konusu degil... Ben türk muyum laz miyim rum muyum bunun bile garantisini veremezken karsima çıkana ırkın lafini edemem
32 Yorumla- +1 yıl
Ben Kürtdüm maalesef çok ırkcılık gördüm görmeye devam ediyorum keşke herkes sizin gibi düşenseydi
- +1 yıl
Kafatası milliyetçiliği ırkçılık bizim kulturumuzde ve dinimizde yeri olan birsey degil... fransız icadi bir mesele
Alevi kürdüm. Ama şafii olan yani doğu bölgelerinden olan kürt biriyle eğer geleneklerine çok bağlıysa ya da öyle bir ailesi varsa evlenmem. Biz de mesela kürt gelenekleri falan yok öyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok be dinine çok düşkün Kürt erkeği pek yok
+1 yılIrkın önemi yok evlenirim yeter ki kafa yapısı olarak uyumlu olalım ve birbirimizi sevelim 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
👍 👏
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet tabiki. Neden olmasın. Hiç bir mahsurunuzla. Ben Türküm ama böyle katı kurallarım yok, hiç olmadı.😎
14 Yorumla- +1 yıl
👍 👏 👏
- +1 yıl
Teşekkürler 🙃
+1 yılAnlaşabildikten sonra ırkının ne önemi var, ne kadar aptalca bir soru bu böyle...
25 Yorumla- +1 yıl
Bizim ülkemizde ırkcılık yapan çoğu kişi var maalesef
- +1 yıl
Doğru, peki insan ırkını seçerek dünyaya gelemediğine göre ırkçıları insan yerine koyup kaale almalı mıyız sizce?
- +1 yıl
Tabii ki de ırkcılık yapanın insanların elbette ki düşünceleri kaale alınmaz toplumun çoğu kesimi ırkçılık yaparsa ister istemez insan etkilenir haliyle
- +1 yıl
Ben de şahsen Ermeni kökenli bir insanım ve malum Soykırım ve ASALA Terör Örgütünün yaptığı kalleşçe saldırılardan ötürü ülkem insanlarının Ermenilere bakış açısı da pek keyifli değil lakin umrumda değil. Irk övücülüğü ya da ayrımcılığı yapmak hayatta hiçbir vasıf veya meziyet kazanamamış ilkel insanların sergilediği bir davranıştır.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ırkçı bir soru bu ırk fark etmez yüreği güzel olması iyi olması önemli
11 Yorumla- +1 yıl
👍 👏
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Müslüman olsunda Türk Kürt farketmez efendim.. Yeterki kalbi güzel olsun
12 Yorumla- +1 yıl
👍 👏 👏
+1 yılBacı ırkçılık yapan sensin. Neden olunmasın yani bu ötekileştirme neden
15 Yorumla- +1 yıl
Türkiye de Kürtleri sevmeyen çok var çünkü
- +1 yıl
Canları cehenneme ırkçı insanları kim kaale alır ki
- +1 yıl
Keşke herkes senin gibi olsaydı
- +1 yıl
Umursama bu tarz şeyleri. Kendini ötekileştirme sen kabul eder misin onları ona bak
- +1 yıl
Haklısın. Teşekkür ederim 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKültürlerimiz çok benziyor, ama ben Türk kızlarını tercih ediyorum genelde. Karakter ve düşünce yapısı benziyorsa neden olmasın. Çoğu marifetli, çalışkan ve eşlerine sadık olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2009-2010 yıllarında Kürt kökenli bir kız vardı ve ondan hoşlanıyordum. Zamanında bir birliktelik olsa idi, o zaman istedim. O zamanlar da yaşım üstelik daha 19-20 idi.
10 Yorumla Sürekli diğer frekansa geçen tipleri hiç sevmiyorum. Onun dışında ırk durumuna pek takılmam. Tabi ailesi de önemli.
20 Yorumla
+1 yılOlabilirim olmayada bilirim insan olarak ırk olarak ayırmam, fakat kendi vatanını sevse ailesi akrabası vatanı bayragı sevmeyenler olabiliyor , bu benim kabullenemedigim bir durum..
Bu konuda taviz veremem...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum ama onlar da beni istermiydi acaba bazıları sadece kürtlere kız veriyor da
10 Yorumla
+1 yılIrkçılık zeka geriliğindendir. Sevgili de olurum evlenirim de
20 Yorumla
+1 yılKürt birisi ile sevgili olabilirim evlenebilirim de
10 Yorumlaolurdum, oldum da. evlenme konusunda da nasip kısmet, neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum ve evlenirim hatta kurt sevgilm var idi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İnsanların ırkları umrumda olmaz karakterleri önemli.
Kimseyle evlenmem ama sevgili olurum10 Yorumla
+1 yılNiiye kompleks yapıyorsun ki bunu ne var bunda sorman hata bir kere... Ben ırkçı değilim Kürt de değilim ama eğer seviyorsam nereli olduğunun hiç bir önemi yok evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kürt her zaman bir Türk için uzak durulması gereken kimse olmalıdır, çünkü bu ırk aramıza bir şekilde dahil edilmiş olan dağ kalıntılarından başka bir şeyi barındırmaz içerisinde, bundandır ki tarihin hiç bir döneminde şanlı bir dönemleri veya destanları bulunmaz bunların, bir kaç uyduruk kürt destanına belki rastlanabilir, o da söylediğim gibi uydurmadır, gerçekte olanlar ise bugün bizzat gördüklerimizden ibarettir ve Türkler olarak başımızdaki en büyük beladır bunlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Irkçı faşist
+1 yıl2 sene kurt bı kızla sevgılı kaldım sonra ayrılmak zorunda kaldık ve ben sevgılımın kurt olmasını cok ısterım cunku onlar gordugum kdarıyla en sadık ınsanlar
00 Yorumla
+1 yılKültürel olarak normal çevremden çok farklı ise olmam bir insanla. Irkı falan önemsiz. Medeniyet ve insanlık önemli. Yobaza tahammülüm yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir insanın ırkına değil kişiliğine ve karakterine bakarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen melezim o yüzden evlenebilirim. Annem memnun olur Kürt damattan.
20 Yorumla
+1 yılevlenmem çocuklarımın güzel olmasını isterim çünkü
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de Kürt düm gayet çok güzel Kürtler var
- +1 yıl
İstsnalar vardır tabi ama çok güzel/yakışıklı Kürt hiç görmedim. Ya ortalamalardı ya da ortalamanın azı
- +1 yıl
Ben çok gördüm her ırkın güzeli çirkini çoktur
- +1 yıl
Olabilir benim düşüncem bu yönde
+1 yılBunu sormak bile ayıp ya yukarı tükür de suratıns gelsin
033 Yorumla- +1 yıl
Kürdüm diye insanlar tarafından her haksızlığa uğradım tükülmesi kişi ben değil onlardır
- +1 yıl
Olay bu şekilde büyüyor zaten. Irk kişinin sadece dna sıdır önemli olan karakter. Onlara da ben tüküriyim
- +1 yıl
Haklısınız ama işte gelde ırkçılığı yapan insanlara anlat
- +1 yıl
Herkese birşeyler anlatmaya çalışsan ohoooooooooo. İnsanlar dünyada ve ülkelerinde sadece bir rakamdır kimin ne olduğunu ülkeler umursamıyor. Biz neden umursayalım ki?
- +1 yıl
Bir toplumun içindeysek ve çoğunun ırkçı davranışı neden görmezden gelinilsin ki?
- +1 yıl
Bence düşünceni değiştirmelisin senin benden benim senden bir farkım yok ama şahıslar kendi düşüncelerine sahiptir. Ne yaşamak istiyorsan o ol. Irkçılık istemiyorken ırkçılık yapıyorsun.
- +1 yıl
Irkçılığa karşıyım ben ama ırkcılık yapan insanlarada tahammül yok
- +1 yıl
Onlardan uzaklas
- +1 yıl
Tuba internetteki veletlere bakma
Uuniyi diyarbakirdan çıkıp
Büyükşehirlerde okumani tavsiye ederim
Ben kürt diye haksızlığa uğrayan görmedim
Aksine büyükşehirlerde daha da avantajlilar
- +1 yıl
Ticarette karadenizliler ve kürtler var
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim zaten şu an Diyarbakır da değilim orada da okumuyorum büyük bir şehirde haksızlığı çok gördüm görmeye de devam ediyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun 🤷
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Ne yalan söyledim
Ciddi anlamda hayter ediyorum
O kadar kürt tanıdığım oldu
Ilk defa duyuyorum
Karadeniz taraflarında mı okuyirsun
- +1 yıl
Tam olarak ne gibi sorunlar oldu anlatirmisin biraz
- +1 yıl
Konuşmakla dalgamı geçtiler şivenden dolayı
Azerbaycanlilarlada dalga geçiyorlar
Bunun ırkçılıkla alakalı olduğunu sanmiyorum - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim yahu Karadeniz ne alakası var öyle bir şey dedim mi başka şehirin insanları tarafından ırkçılığa uğradım
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim kendi memleketimde okumuyorum başka doğu bölgesinde üniversite okuyorum. Bazı Türk arkadaşlar Kürt olmamdam ve Kürt dilinden rahatsızlık duyuyorlardı birkaç Türk arkadaşlarım az biraz Kürtçe den birkaç kelime öğretme mi istediler benden çevremdeki Türk arkadaşlar bu durumdan epeyce rahatsız oldular. 4 kişilik odada tek bir Kürt bendim sırf aralarında tek beyez beyaz ne renkli göze sahip olduğum için çekemediler beni alaya aldılar yok bilmem Kürtler ne nasıl beyez tenli renkli gözlü olur hepiniz kara tenli çirkin suratli Kürt sünuz gibi abuk subuk şeyler söyledi özellikle de Rizeli bir kız vardı hem hep kıskanırdı beni bir türlü tenimi ve renkli göz renkimi kabuledimiyordu. bir sürü problem yaşıyorum bazı konularda işte Allah var çok iyi Türk arkadaşlarım da oldu beni benden çok iyi koruyan arkadaşlarımda oldu. Sadece yurt odasında kaldığım oda arkadaşım Ela yla iyi anlaşıyorduk kendiside Türk tü çok iyi biri ve her ırkın insanına saygı duyardı. Başka odaya geçtik Ela yla ordaki Türk kızlarda çok iyidiler haklarını yemeyelim.
- +1 yıl
Tuba
Açıkçası doğudaki illeri büyükşehir olarak saymıyorum
Batıya ve akdenizde okumaliydin
Şans artık ne diyelim
Kafasız kişiler
- +1 yıl
şu an inan inanmakta zorluk çekiyorum
Ilk defa duydum
Ula o kadar kürtle oturdum kalktım
Ilk defa be - +1 yıl
Güzel olmandan dolayı ary niyetli kızlar kıskanır
Kıskanmak kızlar da var
Irkından dolayı degil
Kürt olmasan baska bir şey bulurlarfi - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim okuduğum şehir küçük zaten büyük değil. Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep Türkiye nin en büyük büyük şehirlerinde biri tatil ve gezi için gittiğim büyük şehirlerden de ırkçılığa uğradım mesela şehrin büyüğü küçüğü değil insanın iticiliği marifet zannetmesi
- +1 yıl
Tatil yerlerinde naptilar
- +1 yıl
Çok ilginc
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim boş ver ya ha Türk ün biri ya da Kürt dün biri yapmış ne önemi var ki? Önemli olan insanların tüm ırkı saygı göstermesi.
- +1 yıl
Anladım
Ama sayıları çok az anladin mi
Unidekiler ırkçılık yapmamış
Seni vücudunu ve güzelliğini kiskandiklarindan böyle davranmışlar
Kurt olmasaydın başka seyelr bulurlardı
Tatil yerlerinde kürtler çalışıyor
Muhtemelen yüzbinde bir andaval sana denk gelmisyir
Bunlar coooook az
Dert etme - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim Allah var üniversite deki Türk dostlarım çok iyi ırkıma gayet saygı duyuyorlardı. Maalesef çok takıntı biri oluşum yüzünden en ufak meseleleri takarım. O ırkcılık yapan kızlar takılmıycak gibi değildi onları tanısaydın eminim öyle konuşmazdın. Neyse ne nedir ırkcılık yapanı Allah ıslah etsin umarım bir an önce yanlışlarını farkına varırlar. Türk te Kürt te kardeştir ❤️
- +1 yıl
Bak manyak insan çok
Bende zamanında kızların haşmetine uğradım ırkçılıktan degiiil ohoooo
Kıskanıyorlar yeğenim
Kürt kızları afedersin vücutları on numara
Göğüsleri büyük bacakları popo. lari
Onlarda tahta kurudur
Ben tahta kürt kızı bir defa gördüm diye hatırlıyorum
Sonra senin güzelliğinde var
Bir de sesinde ince ise
Kiskanmalari aşırı normal
Sebebi ırkın değil
Görkemli oluşun
Illa övelim mi😪😪😪😪
Neyse sen takma ırkçılık olmasa başka bir şey olur
Herkes iyi niyetli değil maalesef
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim biri kilolu diğeri ise balık etli tipleri de idare eder. Kıskandığından değil benden sahiden nefret ettikleri için böyle davranıyorlar onlara bakarsan Ela yı hiç sevmiyorlar hata Rizeli olan Ela dan daha çok nefret ediyor Ela da çok güzel bir kız Ela nın güzelliğini çok iyi övgüyler bana gelince başka beni de beğeniyorlar sadece Kürt düm renki gözlü açık tenliyim Kürtler in beyazını, renkli gözlüsünü bir türlü kabul etmiyorlar.
- +1 yıl
Elayi niye sevmiyorlar
Kürt olduğundan mı
Bak türk olduğu halde sevmemişler
Demekki ırkla alakası yok
Bak sen tepki gösterirsen
He deyip geliştirmezsen
senin zayıf olduğun taraftan tutup ezmeye calisiyorlad
Muhtemelen sen hemen sinirleniyorsun
Onlarda bu açığını kullanıyor
Sen ne diyip geçiştirseydin
Muhtemenlen bu yaranı kaşımazlardı - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim onlar kendinden başka kimseyi sevmezler kimsede onları sevmezler Ela bana bir iki tane Kürt kelime öğretmemi istedi Rizeli arkadaş hemen anında tepki verdi konun ırkçılıkla maalesef ki alakası var daha çok şeyler var ama ben söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Ne diyim allah iyiler ile karşılaştırsin
Millet deliye biz
Akilliya hasret - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim Amin cümlemize 🤲
+1 yılBirbirimizi seviyorsak eğer olurdum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evliyim kürtle eşin sözünden çıkmazlar bir drdigini iki etmezler çok dindarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızları harika doğuda çalıştım ordan bilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirdim karakteri ailesi düzgünse sevgi
Saygı ahlak anlayış varsa ırk önemli değil10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı kürtler evde 30 kişi birlikte yaşamıyor normal çekirdek aile olarak yaşıyorlar öyle bi kürtle evlenebilirim
11 Yorumla- +1 yıl
Eski gibi değil tek aile ile yaşan çok Kürt var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkültür sorunu olabilir dert etmiyorsaniz sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılHaz etmiyorum maalesef. Tanıdığım bildiğim kürtleri düşününce hiç bir şekilde sempati duyamıyorum. O nedenle kürt biriyle olmazdım.
10 Yorumla
+1 yılKürt isen Kürtsün sen hayatta pkklı olmazsan problem yok
00 Yorumla
+1 yılOlurum
Ama ailesi başkasına verebilir
Siki. nti
Neyse bizde kaciriruk10 Yorumla
+1 yılIrkçılığı sen yapıyorsun farklılaştıran sensin
00 YorumlaKürtse insan değil mi? Irkçılığın dibi
26 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlar biz Kürtler i insan yerine koymuyorlar
- +1 yıl
Kimse kendi ırkını kendisi secmiyor gel gör ki insanlar sevmediği ırkları insan yerine bile koymuyor. Dün bu soruyu sordum diye dm den bi dünya hareket yedim durduk yere insanları insan olduğu için sevmeyen o kadar çok insanlar maalesef
- +1 yıl
Öyle yapmaktan başka çare yok ki zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kürtlerin ne problemi var ki?
13 Yorumla- +1 yıl
Irkcılık yapan insanlara sormak lazım
- +1 yıl
Haklısınız
+1 yılNe alaka ya hangi çağdasın sen. Irkçılık yapma
03 Yorumla- +1 yıl
Yahu zaten Kürt düm ben ırkcılık yapan insanlar çok var bizim ülkemizde insanların düşüncelerini merak ettiğim için soruyu sordum
- +1 yıl
Boş ver insanları. Aşkın dini dili vs. olmaz
- +1 yıl
👍
+1 yılTakılırım belki ama evlenmem, kendisi ve ailesi bana uyum sağlayamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. seversem evlenirim bir şartım var başlık parası vermem.
00 YorumlaIrkçılık yapıyorsun bu soruyu sorarak
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden olmayayım olurum tabii ki ama normal olarak nasıl bir kişiliğe sahip olduğu önemlidir bu bütün insanlık için geçerli
20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? İnsan değil mi oda
20 YorumlaNe varmişki niye kürt diye bi ayrim yaptın
11 Yorumla- +1 yıl
Ben değil ırkcılık yapan insanlar yapyor
+1 yılO tarz ayrımlarım yok
10 YorumlaÖnemli olan insanlık ve insani boyut
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum Kürt kızları cok guzel
10 Yorumla
+1 yılSeverim de evlenirim de varırım da😃😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter din dil ırktan daha önemlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlüme göre olsun Suriyeli hariç evlenirim. Çünkü gönlüm mülteci kampı değil
20 Yorumla
+1 yılEvlenirdim onun cani yokmu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Irkı çok fark etmiyor kişiliği daha önemli
10 Yorumla
+1 yılEvet sevgili oldum ama evlenemedik
10 Yorumla
+1 yılEvet
16 Yorumla- +1 yıl
Kürt kızları çok güzel ve tatlılar. Onlara bakınca insanın içi eriyor. Hele o Kürtçe ❤️ Kürtçe şarkılara aşığım 🤩
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Rica ederim. Irkçılık yapanlara bakma bende Kürt'üm Türküm Türkle Kürt et ile tırnak gibidir
- +1 yıl
Kesinlikle ❤️
- +1 yıl
Çok doğru dedin kız 🌺❤️
- +1 yıl
❤️❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenirim tabi tr kızlarından iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan mi önce ona bakarim irkina degil.
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem