Affedilir birşeyse yaptığım özür dileyip gerçekten pişman olduğumu samimiyetimle belli ederdim...

#kehribark
Affedilir birşeyse yaptığım özür dileyip gerçekten pişman olduğumu samimiyetimle belli ederdim...

#kehribark
Özür dilemekten daha fazlasını yapamam. Samimiyetime inanmıyorsa, inanmak istemediğindendir. Ben içtenlikle bir özür diliyorsam karşı tarafın samimiyetimi hissedememesi mümkün değil. Bu sadece ve sadece çabalarımı bilinçli olarak görmezden geldiğinin işaretidir.
Sevgili demeyelim ona, sevdiğim birini kırdıysam mutlaka seveceği ve hayır diyemeyeceği bişi vardır bildiğim. Oradan yaklaşırım baktım hala kendi yöntemlerimi denerim. Amaaan çokta tın der gibi yapar sonra çok büyük bir sürpriz hazırlarım mesela vs
Gönlünü almama önce müsaade etmesi gerekiyor. Eğer müsaade yoksa, oltayla kuş tutsam, ağzımla balık yakalasam imkansız.
Müsaade olursa da sadece onunla konuşarak gönlünü alırım. Ömür dediğin üç gün. Yarın yok.
Kırarken harcadığım çabadan daha fazlasını harcayarak..
Mersi..
Cevap
16Cevap
Ben sevgilimi hayatta kırmazdım.. kırdıysam da tabi ki de istemeyerek farkında olmadan olmuştur hata olarak.. o zaman da elimden geleni yapardım çünkü onun üzülmesine dayanamam
Olması gerektiği gibi fakat bir şekilde almasını bilirim.
Sevdiği şeyleri alırdım ya da sevdiği aktiviteleri beraber yapmayı teklif ederdim herzamsnki gibi onu güldürmeye mutlu etmeye çalışırdım her ne olursa olsun ne derse desin
Nasıl kırıldığı çok önemli. Aldatma varsa işin içinde çok Zor.
Sarilirsin.
Sarilinca, sinir enerjisi dagiliyormus vede sakinlesiyormus insan
Devamida ortama, bedene göre bulunur
Ben hatalı olunca özür dilemekten çekiniyorum. Çünkü geçmeyeceğini biliyorum. Sanırım baya konuşa konuşa ufak hediyeler ile falan gönlünü alabilirdim.
Ben kimseyi kırmam, kırılanlar da haksız olanlardır. Beni kıranları da unutmam.
Gidip sarılmak herşeyi çözer bide tatlı bir bakış
Kırıl bir kadın kalbini onarmak zor bence kırmayın :D
Affet beni akşam üstü diye başlarım şarkı söylemeye 😂
Küçük Hediyeler özür dilerdim sonunda sarılır birakmazdim 🙂
Ben sevgilimi çok kıracak bir şey yapmam zaten yapamam gereğinden fazla hassas
Şebeklikler yaparak.
Özür dilerim beni ne yapsam affeder onu sorarım
Aşkım bana dayanamaz
Özür dileyerek
Miyavlarım ona 😃
Çok iyi üzgün ve pişmanlık rolü yapabiliyorumm
Bilmiyorum 🤪