Aşk İlişkileri Size kırılmış olan sevgilinizin gönlünü nasıl alırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günaydın canım KS dostlarım… Hepinize neşeli günler diliyorum 😄 Size kırılmış olan sevgilinizin gönlünü nasıl alırsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hediye alarak 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hata bendeyse her türlü alınır o gönül.. Belli bir şey yok.. Her şey var.. :)) 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kırdıysam içten Bi özür dilerim ama bu işe pek yaramaz şirinlik yaparak ancak buzları eritebilirim. İlgimden sıkılır ve barışmak zorunda kalır 😂😂 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Merhabalar 🙃 Onun mutlu olacağı manevi ve uğraş gerektiren bir hediye yaparım. Onunla beraber yemeğe çıkar mutlu ederim 0 0 Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Konuşup anlaşarak ☺️ Olmuyorsa da onun kararı saygı duyarım ☺️ 0 0 Yorumla
LadyReiHino Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevgi kuvvetliyse.. durumu açıklar duygularımı detaylıca anlatırım... oda beni anlar 0 0 Yorumla
flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl olsaydı alırdık bi şekilde.. gerçi gerek yokta orası ayrı konu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hediye alarak
Hata bendeyse her türlü alınır o gönül.. Belli bir şey yok.. Her şey var.. :))
Kırdıysam içten Bi özür dilerim ama bu işe pek yaramaz şirinlik yaparak ancak buzları eritebilirim. İlgimden sıkılır ve barışmak zorunda kalır 😂😂
Merhabalar 🙃
Onun mutlu olacağı manevi ve uğraş gerektiren bir hediye yaparım. Onunla beraber yemeğe çıkar mutlu ederim
Konuşup anlaşarak ☺️ Olmuyorsa da onun kararı saygı duyarım ☺️
Sevgi kuvvetliyse.. durumu açıklar duygularımı detaylıca anlatırım... oda beni anlar
olsaydı alırdık bi şekilde.. gerçi gerek yokta orası ayrı konu
Bi sarılıp öpmeye bakar
Kırılmış olarak kalsın
Öpücüğe boğarım.
Sevgilim yok