Arkadaşlar sevgilinizi çok üzdüyseniz onun gönlünü nasıl alırdınız?
3 ay
Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?

Arkadaşlar sevgilinizi çok üzdüyseniz onun gönlünü nasıl alırdınız?
Selam,
Romantik ilişkilerde zaman zaman problemler yaşanabilir. Aranızda bazen küskünlükler olabilir ve birbirinizin gönlünü almak için çeşitli sürprizler yapabilirsin. Şimdi sevgilinin gönlünü almak için bazı öneriler sunacağım.
Romantik jestler, kadınların sevdiği şeylerin başında geliyor. Özel bir akşam yemeği düzenlemek, ona güzel bir hediye vermek veya romantik bir mekânda zaman geçirmek romantik önerilerin başında geliyor. Bunlardan birini seçerek aradaki buzları eritebilirsiniz. Duygusal olarak derin bir bağ kurmak için samimi konuşmalar yapın ve hislerinizi paylaşın. Sevgilinizle duygusal bir yakınlık geliştirmek ilişkinizi güçlendirebilir.
Sevgilinizin ilgi duyduğu aktivitelere katılarak onu destekleyebilirsin. Spor yapmak, video oyunları oynamak veya ortak bir hobiyi paylaşmak ortak zaman geçirmek için ideal. Sevgilinize bireysel alan tanıyın ve onun bağımsızlığını destekleyin. Kendine zaman ayırmasına ve hobilerini sürdürmesine olanak sağlamak kendini iyi hissetmesini sağlayacak.
herzaman açık iletişimi tek geçerim, net xd
Örnek bir cümle yazacağım. Sen benim oyuncağımı kır bir de üstüne trip yapmış ol.
Geri geldiğin de ki ona:
Merhaba nasılsın umarım iyisindir. X ben senin oyuncagini kırdım ve oyuncagini kirdigim için özür dilerim. Oyuncağın kirildigindaki hissettiğin acıyı anlıyorum biri benim oyuncagimi kırmış olsa bende senin gibi üzgün mutsuz birini kaybetmiş gibi hissederdim. Haketmedigin halde sana bu kötü duyguları hissettirdigim için de özür dilerim. Ayrıca hem benim senin oyuncagimi kurmama uzuldun bir de üstüne sana trip atarak acini daha çok derinleştirdim. Oyuncagini kiran suçlu bir kişi olarak bir de üstüne trip atıp canını daha çok yaktigim için özür dilerim. Umarım beni affeder ve yeniden arkadaş olabiliriz. Çünkü seninle oyun oynamayı seviyorum. ❤
Bunu kendi durumuna uyarlayabilirsin.
Hatamı fark ettiğimi ona hissettirerek ve söyleyerek gönlünü alırım. Hem sözlerimden hem davranışlarımdan hatamı farketmiş olduğumu ve pişmanlık yaşadığımı fark edince fazla dayanacağını sanmıyorum
Ben, karımı üzdüğüm zaman, o davranışı sergilerken hangi hisler içerisinde olduğumu kendisine izah ediyorum. O da benim hislerimi dinleyip neden öyle hissettiğimi soruyor. Sebebini anlatıyorum. Hatta ve hatta hangi davranışa benzediğini sorguluyorum. Bunun bana ne hissettirdiğini anladığımızda eğer karımın duygularına geçiyoruz. Benim yaptığım şeyin ona ne hissettirdiğini konuşuyoruz. Bazen özür diliyoruz birbirimizden, bazen sadece temelde yatan şeyi çözdüğümüz için çok mutlu oluyoruz. Bu bizi her iki türlü de çok daha fazla yakınlaştırıyor.
Cevap
57Cevap
Varsa kabahatim ki kabahat olduğunu gerçekten kabul ediyorsam. (Ederim bu arada, ben kendimi dışardan görüyorum) geçer karşısına gönlünü hoş edene kadar bütün samimiyetimle özür dilerim. Öyle çiçekle çikolatayla basit maddi hediyelerle mevzuyu çözmeye çalışıp kenara çekilmem. Önemli bir konu ise şudur erkek kardeşlerim, sizin için önemli bir tüyo. Bir kadın maddiyattan çok maneviyata değer verir, siz bir hata işlediğiniz zaman sevgilinizin gönlünü kazanacağınız zaman ona hediye alıp kuru kuruya özürle geçiştirmek yerine bütün gururunuzu bir kenara bırakıp adam gibi bütün içtenliğinizle özür dilerseniz inanın bu hediyeden daha etkili olacaktır. Kadın değer görmek istiyor, o özrü gerçekten hissetmek istiyor. Bütün olay budur, maddiyat tabii ki olsun fakat ağırlıklı olmasın
Tam kalbinin üstünden öperek gönlünü alırım.💋💏
Eğer sevgilimi üzdüysem, özür dilemek ve hatamı kabul etmek önemlidir. İşte sevgilimi yeniden kazanmak için kullanabileceğim bazı adımlar:
Özür dilemek: İlk adım olarak, samimi bir şekilde özür dilemek gerekir. İyi bir iletişim kurmak ve hatamızı kabul etmek, partnerimize duygusal olarak destek verir. Özür dilemek için yüz yüze görüşmek ya da samimi bir şekilde yazılı bir mesaj göndermek etkili olabilir.
Empati kurmak: Sevgilinizin duygularını anlamak ve empati göstermek önemlidir. Onun neden üzüldüğünü anlamaya çalışmak, ilişkinizi onarmak için bir adımdır. Partnerinizi dinlemek, ona değer verdiğinizi gösterir.
Açık iletişim: Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça ifade etmek, iletişimi güçlendirir. Partnerinizle samimi bir şekilde konuşmak, sorunların üzerine gitmek ve çözüm bulmak için birlikte çalışmak önemlidir.
Hatalarınızı kabul etmek: Kendi hatalarınızı kabul etmek ve üzerinde çalışmak önemlidir. Değişim göstermeye istekli olduğunuzu göstermek, ilişkinizin geleceği için olumlu bir adımdır.
Zaman ve sabır: Sevgilinizin size olan güvenini yeniden kazanmak zaman alabilir. Sabırlı olmak ve onun duygusal sürecini anlamak önemlidir. İlişkinizi yeniden inşa etmek için zamanı birlikte geçirerek, güveni tekrar kurabilirsiniz.
Küçük jestler: Sevgilinizi sevdiği ve değer verdiği şekilde şaşırtmak, onunla ilgilendiğinizi gösterir. Özel günlerde hediye almak, romantik bir akşam yemeği düzenlemek veya onunla birlikte keyifli bir aktivite yapmak, ilişkinizi güçlendirebilir.
Unutmayın, her ilişki benzersizdir ve her partner farklı tepkiler verebilir. Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir, ancak sevgilinizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurmak önemlidir. İlişkinizi yeniden inşa etmek için karşılıklı çaba ve anlayış gerektiğini unutmayın.
O tarz bir şey yapacağımı sanmıyorum, kendimi çok geliştirdim her ne kadar ilişki hiç yaşamamış olsam da fakat bunu bilmeden de yapmam çok olası. Bu tip bir durum yaşanırsa sorunun ne olduğunu net şekilde anlar ve hatayı veya eksikliği kalıcı şekilde çözmeye çalışırdım, sonrasında kendisi ile bu durumu açık açık konuşur ve özür dilerdim. Tabii burada duruma göre verilebilecek anlamlı hediyeler var, anlamlı hediyeden kasıt sadece çiçek, çikolata vs değil. Konuşma sonrası gülerek ayrılmak için etkileyici olabilecek bir hediye olmalı.
Samimi bir şekilde yanına giderim. Seninle konuşmam lazım bir gelirmizin falan ayakları sonra durum neyse onu iyice net birşekilde açıklarım, hatâ bendeyse hatâlı olduğumu yüzüne söyler, özür dilerim ve tabi bir adet kırmızı gülle onu ne kadar cok sevdiğimi ıspatlamış olurdum...
Zamanla duzeltirsin onun kalbini önce kendisine hediyeler al parfüm saat elbise vs sevdugi şeylerden tek bir hediye alma 3 5 defa hediyeler al ardından özür için bir pasta yaptır supris olsun orada da kendisine hediye al tekrar kızlar sürprize bayılır kısaca şunu diyim belli ki sen o kadar sevgiline aşık degilsin tam manasıyla aşık olsaydin bunu buraya değil sen onun gönlünü çok tan almıştın bile
Almam. Alacaksan niye üzeyim. Üzüyorsam haklı sebebim vardır. Haksız yere üzdüysem insan gibi okkalı bir òzür dilerim. Belki hediye falan alırım. Ama genelde kasıtlı üzerim. Gönlünü mönlünü de almam. Çünkü o bunu hak etmiştir
Gecenin karanlığındasın güneşin ışığında suyun damlasında selin coşkusunda. Kimi yanımdasın kimi rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma... gibi güzel gönülden gelen kelimeleri dile getir ve özrünü dile 😊
Valla ben üzmem genelde karşı taraf üzer yani sevgilim yok ama genelde beni üzerler. Öncelikle hatamı kabullenip özür dilerdim sonra sarılırdım, öperdim öyle barışırdık ama hatam büyükse özür dilemekle kalmayıp extra hediye de alırdım
Yani olaya göre değişir şimdi Bazen öyle bir olay yaşanır ki ne yaparsanız yapın affedilmez yani ya da çok basit bir olaydır affedilebilir ancak gönlünü almak için bir hediyeyi tatlı bir söz gönlünü hoş edecek şeyler söylenebilir
Kadınlar ilgi alaka ve ilişkide özenen erkek emek veren erkek severler. Bana kalırsa biz kutu al sevdiği çikolatalar dan al her çikolataya farklı şekillerde veya farklı dillerde duygularını ifade eden üzgün olduğunu özür dilediğini belirten notlar yazıp renkli iplerle bağladım bu tarz birşeyler yapmak mantıklı bence
Genelde onlar beni uzdukleri için, benim uzmeme fırsat birakmadiklari ve bunu yaşamadığım için bilemiyorum..
Olmadı ki üzeyim. Ama eğer olursa önce güzel şeyler söylerdim. Sonra neden böyle yaptığını sorardım. Büyük ihtimalle yüzü asık olur cevao vermezdi.. sonra onu çok istediği (uzun zamandır) bir yere götürür istediği şeyi yapardık. Zaten o zaman gönlünü almış olurdum.
Sonuçta huyunu suyunu bildiğim için ne gerekiyorsa yaparım. İçtenlikle, gözünün içine baka baka özür dilerdim. Bugüne kadar açık sözlü olmak hep işe yaradı.
Bı kadınların mi kalbi var sanki bı onların ponçik kalbi kiriliyo değil mi en fazla soğuk vajina sendromuna bağlama işine bak der geçerim valla kimse kusura bakmasın bende insanım benimde kalbim var
Ağzından girer burnundan çıkarım, o gönül alınacak. Nasıl almam gerektiği konusunda planlar yapmadım. Spontane bir şekilde olaya giriyorum.
Bir yemek sonra da sahil kenarında güzel gir müzik minik bir hediye bir buket çiçekle zaten sarılır boynuma
Sevgilim olunca ilk yapacağım şey üzmek o zaman bu soruyu düşünüp daha sonra cevap verebilirim
Roma'ya iki uçak bileti, en sevdiği İtalyan rest. da akşam yemeği ve ateşli bir gece ❤️🔥
şu an o kadar kızgınım ki ona soruyu görünce küfür ettim ne hali varsa görsün dedim😅
Uzun hikaye ya bu aralar çok sinir ediyor beni örneğin zırt pırt yorgunum uyuyacağım diyor tamam iyi uykular diyorum bir bakıyorum internetini kapatmış bir bekle adam bir sana cevap vereyim sonra git şu an bile küfür etmemek için zor tutuyorum
😅😅
En İyi Cevap