• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
76
Yapay Zekaya Sor

Arkadaşlar sevgilinizi çok üzdüyseniz onun gönlünü nasıl alırdınız?

Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • IceQueenn
    IceQueenn Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Sevgilinizin Gönlünü Almak

Bazen bir ilişkide istemeden de olsa sevgilimizi üzebiliyoruz, değil mi? Ama bazen hepimiz istemeden karşımızdakini incitebiliriz önemli olan ise bunu düzeltecek doğru adımı atabilmek. Burada böyle bir durumda ne yapabiliriz hakkında biraz konuşacağız. Umarım deneyimlerden ipuçlarıyla da destekleyerek daha doğru hareket edebiliriz.💓

1- İlk adım olarak öncelikle bir hata yapıldıysa özür dilemek olabilir. Özür dilemek bir erdem olduğu gibi karşınızdakini kırmak istemediğinizi de nazikçe belirtmeye yardımcı olur.💫

2- Empati kurmak: Kendinizi karşınızdakinin yerine koymak da size daha geniş bir bakış açısı kazandırabilir ve daha doğru kararlar vermenizi de sağlayabilir. Hatta sizin için de uygun olursa aynı zamanda karşı tarafa da empati kurmaya çalıştığınızı sözlü olarak belirtmede bizce sıkıntı yok.🙌

3- Özel bir jest yapmak: Bu belki de ilişkideki romantizmi toparlamak ve tekrar yükselişe geçirmek için önemli bir adım olabilir. Karşıdakini önemsediğinizi hissettirmek için büyük bir adım olabilir. Belki mumlar eşliğinde bir akşam yemeği ya da kamp ateşinde marshmallow kızartmak bu tarz bir jest olabilir!❤️‍🔥

4- İletişimi güçlendirmek: iletişimi daha güçlü hale getirmek ilişkinizin temelini sağlamlaştırır, birbirinize olan güveninizi ve saygınızı artırmada da yardımcı olur. Açık ve dürüst konuşma da ilişki için önemli bir basamak olabilir.💁‍♀️💁‍♂️

8
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• isabellayım
    isabellayım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 86%
    +1 yıl

Selam,

Romantik ilişkilerde zaman zaman problemler yaşanabilir. Aranızda bazen küskünlükler olabilir ve birbirinizin gönlünü almak için çeşitli sürprizler yapabilirsin. Şimdi sevgilinin gönlünü almak için bazı öneriler sunacağım.

Sevgilinin gönlünü kazanmak için neler yapılır?

• Açık ve dürüst iletişim kurmak ilişkinizi güçlendirebilir. Sevgilinizin hislerini dinlemek ve anlamak için zaman ayırın. Ayrıca karşılıklı hoşgörü ve saygıya özen gösterin. Tartışma sonrasında açık bir şekilde konuşmak sorunların daha kolay çözülmesini sağlayacaktır.
    • Sevgilinizin ilgi duyduğu konulara ilgi gösterin ve onunla ortak ilgi alanlarınızı keşfedin. Birlikte yeni şeyler deneyimleyin ve paylaşın. Beraber yeni deneyimler yaşayarak aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsiniz.
    • Sevgilinizin hedeflerine ve hayallerine destek olun. Onun başarısını kutlayın ve zor zamanlarında yanında olun.
    sevgilinin gönlünü kazanma yolları
    sevgilinin gönlünü kazanma yolları

Kadın sevgilinin gönlünü kazanmanın yolları neler?

Romantik jestler, kadınların sevdiği şeylerin başında geliyor. Özel bir akşam yemeği düzenlemek, ona güzel bir hediye vermek veya romantik bir mekânda zaman geçirmek romantik önerilerin başında geliyor. Bunlardan birini seçerek aradaki buzları eritebilirsiniz. Duygusal olarak derin bir bağ kurmak için samimi konuşmalar yapın ve hislerinizi paylaşın. Sevgilinizle duygusal bir yakınlık geliştirmek ilişkinizi güçlendirebilir.

Erkek sevgilinin gönlünü kazanmanın yolları nelerdir?

Sevgilinizin ilgi duyduğu aktivitelere katılarak onu destekleyebilirsin. Spor yapmak, video oyunları oynamak veya ortak bir hobiyi paylaşmak ortak zaman geçirmek için ideal. Sevgilinize bireysel alan tanıyın ve onun bağımsızlığını destekleyin. Kendine zaman ayırmasına ve hobilerini sürdürmesine olanak sağlamak kendini iyi hissetmesini sağlayacak.

7
    1 Yorumla
    • trilyonkeretrilyon
      trilyonkeretrilyon
      +1 yıl

herzaman açık iletişimi tek geçerim, net xd

Yorumla
  • ZeminsizPerspektif
    ZeminsizPerspektif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Örnek bir cümle yazacağım. Sen benim oyuncağımı kır bir de üstüne trip yapmış ol.

Geri geldiğin de ki ona:

Merhaba nasılsın umarım iyisindir. X ben senin oyuncagini kırdım ve oyuncagini kirdigim için özür dilerim. Oyuncağın kirildigindaki hissettiğin acıyı anlıyorum biri benim oyuncagimi kırmış olsa bende senin gibi üzgün mutsuz birini kaybetmiş gibi hissederdim. Haketmedigin halde sana bu kötü duyguları hissettirdigim için de özür dilerim. Ayrıca hem benim senin oyuncagimi kurmama uzuldun bir de üstüne sana trip atarak acini daha çok derinleştirdim. Oyuncagini kiran suçlu bir kişi olarak bir de üstüne trip atıp canını daha çok yaktigim için özür dilerim. Umarım beni affeder ve yeniden arkadaş olabiliriz. Çünkü seninle oyun oynamayı seviyorum. ❤

Bunu kendi durumuna uyarlayabilirsin.

2
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/fYfF4JFQXLg

Hatamı fark ettiğimi ona hissettirerek ve söyleyerek gönlünü alırım. Hem sözlerimden hem davranışlarımdan hatamı farketmiş olduğumu ve pişmanlık yaşadığımı fark edince fazla dayanacağını sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • dosemi
    dosemi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Ben, karımı üzdüğüm zaman, o davranışı sergilerken hangi hisler içerisinde olduğumu kendisine izah ediyorum. O da benim hislerimi dinleyip neden öyle hissettiğimi soruyor. Sebebini anlatıyorum. Hatta ve hatta hangi davranışa benzediğini sorguluyorum. Bunun bana ne hissettirdiğini anladığımızda eğer karımın duygularına geçiyoruz. Benim yaptığım şeyin ona ne hissettirdiğini konuşuyoruz. Bazen özür diliyoruz birbirimizden, bazen sadece temelde yatan şeyi çözdüğümüz için çok mutlu oluyoruz. Bu bizi her iki türlü de çok daha fazla yakınlaştırıyor.

6
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

64

Cevap

59

Cevap

• FanTaSy_MaN
    FanTaSy_MaN Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Eğer sevgilimi üzdüysem, özür dilemek ve hatamı kabul etmek önemlidir. İşte sevgilimi yeniden kazanmak için kullanabileceğim bazı adımlar:

Özür dilemek: İlk adım olarak, samimi bir şekilde özür dilemek gerekir. İyi bir iletişim kurmak ve hatamızı kabul etmek, partnerimize duygusal olarak destek verir. Özür dilemek için yüz yüze görüşmek ya da samimi bir şekilde yazılı bir mesaj göndermek etkili olabilir.

Empati kurmak: Sevgilinizin duygularını anlamak ve empati göstermek önemlidir. Onun neden üzüldüğünü anlamaya çalışmak, ilişkinizi onarmak için bir adımdır. Partnerinizi dinlemek, ona değer verdiğinizi gösterir.

Açık iletişim: Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça ifade etmek, iletişimi güçlendirir. Partnerinizle samimi bir şekilde konuşmak, sorunların üzerine gitmek ve çözüm bulmak için birlikte çalışmak önemlidir.

Hatalarınızı kabul etmek: Kendi hatalarınızı kabul etmek ve üzerinde çalışmak önemlidir. Değişim göstermeye istekli olduğunuzu göstermek, ilişkinizin geleceği için olumlu bir adımdır.

Zaman ve sabır: Sevgilinizin size olan güvenini yeniden kazanmak zaman alabilir. Sabırlı olmak ve onun duygusal sürecini anlamak önemlidir. İlişkinizi yeniden inşa etmek için zamanı birlikte geçirerek, güveni tekrar kurabilirsiniz.

Küçük jestler: Sevgilinizi sevdiği ve değer verdiği şekilde şaşırtmak, onunla ilgilendiğinizi gösterir. Özel günlerde hediye almak, romantik bir akşam yemeği düzenlemek veya onunla birlikte keyifli bir aktivite yapmak, ilişkinizi güçlendirebilir.

Unutmayın, her ilişki benzersizdir ve her partner farklı tepkiler verebilir. Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir, ancak sevgilinizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurmak önemlidir. İlişkinizi yeniden inşa etmek için karşılıklı çaba ve anlayış gerektiğini unutmayın.

4
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Varsa kabahatim ki kabahat olduğunu gerçekten kabul ediyorsam. (Ederim bu arada, ben kendimi dışardan görüyorum) geçer karşısına gönlünü hoş edene kadar bütün samimiyetimle özür dilerim. Öyle çiçekle çikolatayla basit maddi hediyelerle mevzuyu çözmeye çalışıp kenara çekilmem. Önemli bir konu ise şudur erkek kardeşlerim, sizin için önemli bir tüyo. Bir kadın maddiyattan çok maneviyata değer verir, siz bir hata işlediğiniz zaman sevgilinizin gönlünü kazanacağınız zaman ona hediye alıp kuru kuruya özürle geçiştirmek yerine bütün gururunuzu bir kenara bırakıp adam gibi bütün içtenliğinizle özür dilerseniz inanın bu hediyeden daha etkili olacaktır. Kadın değer görmek istiyor, o özrü gerçekten hissetmek istiyor. Bütün olay budur, maddiyat tabii ki olsun fakat ağırlıklı olmasın

5
    0 Yorumla
  • Anrope
    Anrope Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

O tarz bir şey yapacağımı sanmıyorum, kendimi çok geliştirdim her ne kadar ilişki hiç yaşamamış olsam da fakat bunu bilmeden de yapmam çok olası. Bu tip bir durum yaşanırsa sorunun ne olduğunu net şekilde anlar ve hatayı veya eksikliği kalıcı şekilde çözmeye çalışırdım, sonrasında kendisi ile bu durumu açık açık konuşur ve özür dilerdim. Tabii burada duruma göre verilebilecek anlamlı hediyeler var, anlamlı hediyeden kasıt sadece çiçek, çikolata vs değil. Konuşma sonrası gülerek ayrılmak için etkileyici olabilecek bir hediye olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Samimi bir şekilde yanına giderim. Seninle konuşmam lazım bir gelirmizin falan ayakları sonra durum neyse onu iyice net birşekilde açıklarım, hatâ bendeyse hatâlı olduğumu yüzüne söyler, özür dilerim ve tabi bir adet kırmızı gülle onu ne kadar cok sevdiğimi ıspatlamış olurdum...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zamanla duzeltirsin onun kalbini önce kendisine hediyeler al parfüm saat elbise vs sevdugi şeylerden tek bir hediye alma 3 5 defa hediyeler al ardından özür için bir pasta yaptır supris olsun orada da kendisine hediye al tekrar kızlar sürprize bayılır kısaca şunu diyim belli ki sen o kadar sevgiline aşık degilsin tam manasıyla aşık olsaydin bunu buraya değil sen onun gönlünü çok tan almıştın bile

0
    0 Yorumla
  • AliceSultan
    AliceSultan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 92%
    +1 yıl

Almam. Alacaksan niye üzeyim. Üzüyorsam haklı sebebim vardır. Haksız yere üzdüysem insan gibi okkalı bir òzür dilerim. Belki hediye falan alırım. Ama genelde kasıtlı üzerim. Gönlünü mönlünü de almam. Çünkü o bunu hak etmiştir

1
    0 Yorumla
  • Nurcenet
    Nurcenet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Gecenin karanlığındasın güneşin ışığında suyun damlasında selin coşkusunda. Kimi yanımdasın kimi rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma... gibi güzel gönülden gelen kelimeleri dile getir ve özrünü dile 😊

1
    1 Yorumla
    • Atexxx
      Atexxx
      9 ay

Kaç yıl olmuş bilmiyorum ama tavsiyelerin çok işime yaradı evliysen ALLAH YUVANI BOZMAZ UMARIM SEVDİN VARSA ALLAH KAVUŞTURSUN KARDEŞİM

Yorumla
  • Angell20
    Angell20 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.

Valla ben üzmem genelde karşı taraf üzer yani sevgilim yok ama genelde beni üzerler. Öncelikle hatamı kabullenip özür dilerdim sonra sarılırdım, öperdim öyle barışırdık ama hatam büyükse özür dilemekle kalmayıp extra hediye de alırdım

0
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yani olaya göre değişir şimdi Bazen öyle bir olay yaşanır ki ne yaparsanız yapın affedilmez yani ya da çok basit bir olaydır affedilebilir ancak gönlünü almak için bir hediyeyi tatlı bir söz gönlünü hoş edecek şeyler söylenebilir

0
    0 Yorumla
  • yitikkalp
    yitikkalp Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Kadınlar ilgi alaka ve ilişkide özenen erkek emek veren erkek severler. Bana kalırsa biz kutu al sevdiği çikolatalar dan al her çikolataya farklı şekillerde veya farklı dillerde duygularını ifade eden üzgün olduğunu özür dilediğini belirten notlar yazıp renkli iplerle bağladım bu tarz birşeyler yapmak mantıklı bence

1
    0 Yorumla
  • melankolikkraliçe
    melankolikkraliçe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 83%
    +1 yıl

Genelde onlar beni uzdukleri için, benim uzmeme fırsat birakmadiklari ve bunu yaşamadığım için bilemiyorum..

2
    0 Yorumla
  • ViKingar
    ViKingar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    +1 yıl

Olmadı ki üzeyim. Ama eğer olursa önce güzel şeyler söylerdim. Sonra neden böyle yaptığını sorardım. Büyük ihtimalle yüzü asık olur cevao vermezdi.. sonra onu çok istediği (uzun zamandır) bir yere götürür istediği şeyi yapardık. Zaten o zaman gönlünü almış olurdum.

0
    0 Yorumla
  • cursedplatoon
    cursedplatoon Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.

Sonuçta huyunu suyunu bildiğim için ne gerekiyorsa yaparım. İçtenlikle, gözünün içine baka baka özür dilerdim. Bugüne kadar açık sözlü olmak hep işe yaradı.

0
    0 Yorumla
  • SS_ss_SS
    SS_ss_SS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Bı kadınların mi kalbi var sanki bı onların ponçik kalbi kiriliyo değil mi en fazla soğuk vajina sendromuna bağlama işine bak der geçerim valla kimse kusura bakmasın bende insanım benimde kalbim var

0
    0 Yorumla
  • LazkiziMeryem
    LazkiziMeryem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 90%
    +1 yıl

Sevgilimin sevdiği şeyleri yaparak ya da çok uç istekleri varsa onlara cevap vererek kendimi affettirmeye çalışırdım 😊

1
    1 Yorumla
    • ÇılgınDenek
      ÇılgınDenek
      +1 yıl

Mesela yağmurların kokusundan bir çay demler misin ona

Yorumla
  • Çalıkuşusunsen
    Çalıkuşusunsen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben sevgilimi izdugum vakit kendim de bir süre ondan uzak davranırım ve bu süreçte ikimizde yaptıklarımız üzerine düşünürüz daha sonrasında ise canım diyerek gidip sarılırım ve öperim o da dayanamaz affeder beni ve her şey normale döner.

0
    0 Yorumla
  • SevgiyeAcBiri
    SevgiyeAcBiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

hiç sevgilim olmadı ama herhalde neyle mesgul oldugunu arastırırdım. ugrastıgı seye gore hamle yapardım.

0
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Ağzından girer burnundan çıkarım, o gönül alınacak. Nasıl almam gerektiği konusunda planlar yapmadım. Spontane bir şekilde olaya giriyorum.

1
    0 Yorumla
  • ÇılgınDenek
    ÇılgınDenek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Bir yemek sonra da sahil kenarında güzel gir müzik minik bir hediye bir buket çiçekle zaten sarılır boynuma

0
    0 Yorumla
  • Sakızdüşkünü55
    Sakızdüşkünü55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl

Sevgilim olsaydı eğer onu üzmezdim zaten ama eğer bilmeden üzdüysem sevdiği birşeyler yaparım öpülekten çok hoşlanıyosa öperim

0
    0 Yorumla
  • Cemilclk
    Cemilclk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Sevgilim olunca ilk yapacağım şey üzmek o zaman bu soruyu düşünüp daha sonra cevap verebilirim

0
    0 Yorumla
  • angelaist
    angelaist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Roma'ya iki uçak bileti, en sevdiği İtalyan rest. da akşam yemeği ve ateşli bir gece ❤️‍🔥

1
    0 Yorumla
  • ahehejkekedk
    ahehejkekedk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

şu an o kadar kızgınım ki ona soruyu görünce küfür ettim ne hali varsa görsün dedim😅

1
    5 Yorumla
    • kaan-50
      kaan-50
      +1 yıl

Naptı ki küfür yiyecek 😊🙄

Yorumla
    • ahehejkekedk
      ahehejkekedk
      +1 yıl

Uzun hikaye ya bu aralar çok sinir ediyor beni örneğin zırt pırt yorgunum uyuyacağım diyor tamam iyi uykular diyorum bir bakıyorum internetini kapatmış bir bekle adam bir sana cevap vereyim sonra git şu an bile küfür etmemek için zor tutuyorum

Yorumla
    • kaan-50
      kaan-50
      +1 yıl

Aman biz bizeyiz et de rahatla 😂

Yorumla
    • ahehejkekedk
      ahehejkekedk
      +1 yıl

😅😅

Yorumla
    • kaan-50
      kaan-50
      +1 yıl

Neyse burada etmeyelim takip at beraber ederiz orada 😂😂

Yorumla
  • gumuskasik
    gumuskasik Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Hakettiği için üzdüysem gönülü falan almam, o gelsin benim gönlümü alsın.

0
    0 Yorumla
  • Konsantremix
    Konsantremix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

İçtenlik ve Samimiyet her yerde kendini hissettirir yeter ki son derece gerçek olsun.

0
    0 Yorumla
  • nєslıtukєnmısєrkєkk
    nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sevdiği yemeklerden bir sofra hazırlardım ona

0
    0 Yorumla
  • Venüsgalibaa
    Venüsgalibaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Üzülen taraf hep ben olduğum için tabi o hiç üzülmediği için buna gerek kalmıor😇😇

0
    0 Yorumla
  • яüүαмsı
    яüүαмsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ben üzmem üzüldüysem hak etmiştir kesin gönlünü almam

0
    0 Yorumla
  • BlackJack_0642
    BlackJack_0642 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

Her sekilde gönlünü alabilirsin önemli olan onu bir daha üzmemek tir bana göre

0
    0 Yorumla
  • sinemzqx
    sinemzqx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Gönlünü alsanda eskisi gibi samimi davranmaya bilir.

0
    0 Yorumla
  • Outlander509
    Outlander509 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna giderdim gittimde ama sonuç aynı oldu geri dönmedi

0
    1 Yorumla
    • ViKingar
      ViKingar
      +1 yıl

Reis bulamaz bir daha böyle seveni

Yorumla
  • Enzekiüye
    Enzekiüye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 64%
    +1 yıl

Ona hediye alıp bir süreliğine konuştuktan sonra barışırdı çok denedim oldu.

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.

Ciceksepetinden papatya kovasi veya çiçek alırdım😀😀

0
    0 Yorumla
  • musicalower1
    musicalower1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.

Bende küserim üzdün beni diye triplenirim , sonrada o kendini suçlu hisseder sjsj

0
    0 Yorumla
  • Şeriffe
    Şeriffe Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel sözler söyleyerek, hoşuna gidecek şeyler yaparak.

0
    1 Yorumla
    • gkhnthee
      gkhnthee
      +1 yıl

Ya hissiz biriyse hisleri duyguları öldüyse

Yorumla
  • mutluson2023
    mutluson2023 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Gülü 🌹 bir gün

seni her gün seveceğim ♥️💕

0
    0 Yorumla
  • linaadeu
    linaadeu Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.

Almam. Haklı çıkmak için yıllar önceki olayı hatırlatırım 😂😂😂

0
    1 Yorumla
    • graywolf849
      graywolf849
      +1 yıl

Aynı benim eski hatun 😅

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Yüzyüze buluşur bir iki hediye alırım özür dilerim haklı olduğunu söylerim

0
    0 Yorumla
  • myphonex
    myphonex Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel söz, hediyeler ve davranışımdan pişmanlığımı gösteririm

0
    0 Yorumla
  • Masalerdemci
    Masalerdemci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 90%
    +1 yıl

Anılarımız olduğu fotoğrafları bastırarak ona verirdim

0
    0 Yorumla
  • KaptanÖmer8
    KaptanÖmer8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

İlk başta özür dileyerek sonra başını öpüp çicekle beraber pişman oldupunuzu söylemek yapışmak hatta gerekirse evinin önünde soğuk havada oturarak aç susuz şekilde beklemek gerisini daha düşünemedim

0
    0 Yorumla
  • Murat87
    Murat87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.

Seksi bir iç çamaşır ve jartiyer takımı , ateşli bir gece. Sonra pamuk gibi olur :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Özür dileyip şımarıp şebekleşmek en cok sevdiği takımlada ilgili bir hediye cok fanatikk cook cıldırtıyor beni

0
    0 Yorumla
  • atceken_42
    atceken_42 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Gönül okumasını bilirsen çok kolay hele sevdiğini çok iyi tanıyorsan daha da kolay ama sevdiğin çok sevdiği şeyleri o an düşünmez başka bişide düşünebilir gönlünü almak için sen iste bunu gönlünü okuyarak hissederek yaparsan affetme olasılığı %90

0
    0 Yorumla
  • Besimegrm
    Besimegrm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Üzmemek daha mantıklı sanki. Çünkü bir kalbi kırdıktan sonra aldığın hediyelerin, sarf ettiğini sevgi dolu cümlelerin anlamı yok. Bunları kalbi kırmadan önce yaparsanız zaten kırılmaz. KAPİŞŞ?

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende aynı durumdayım çok hatalar yaptım işin içinden çıkamıyorum pişman oldum.

1
    9 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

Affedilir gibi değil mi yaptigin hata

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

bende yaptim affetmedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aldatmak değil onun gözünde aldatmak aşırı kıskanc olduğu için. bir kaç konu daha vardı yapma dediği şeyleri üstüne basa basa yapmam uyarmasina rağmen bunların hepsi aynı gün içinde olunca tabi afetmekte direniyor. ugrasiyorum 3 aydır

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

pesinden kosma değmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seviyorum yoksa niye kosayimki

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

o da sevse buna gerek kalmazdi 3 aydir pesinden mi koşulur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam diyor konuşuyoruz yazisiyoruz buluşmaya cesaret edemiyor tekrar aynısı olucak diye korkuyor. pskolojisi iyi değil çok sorunlar yaşadık

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

anladim aşkom hayirlisi olsun hakkinda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sağol teşekkürler 🙏

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Öperdim sarılırdım yılışırdım yapışırdım ona 🥺

1
    6 Yorumla
    • yusufaaa
      yusufaaa
      +1 yıl

Keşke senin gibi biri olsa hayatım da

Yorumla
    • gkhnthee
      gkhnthee
      +1 yıl

Al iştr hayalimdeki girl

Yorumla
    • Ilyas20001209
      Ilyas20001209
      +1 yıl

@sierravista @yusufaaa mutluluklar
      Düğün ne zaman

Yorumla
    • sierravista
      sierravista
      +1 yıl

Sen ne diyorsun be ayol

Yorumla
    • Ilyas20001209
      Ilyas20001209
      +1 yıl

Adam sana yürüyor

Yorumla
    • gkhnthee
      gkhnthee
      +1 yıl

@sierravista 💋

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yani kolay kolay uzmem ama uzduysem de sebebi vardır pek bişey yapacağımı sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • cem0658
    cem0658 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

methaba anlasilan bayaga kitmossiniz sanirim gonlunu bence basbasa guzel bir zaman gecireceginiz farkli bir yere goturup ozur dileyip aranizi duzelte bilirsiniz guzel gunler...

0
    0 Yorumla
  • BaranDEMİR2134
    BaranDEMİR2134 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben çok agresif biri olduğum için hemen hemen her konuşmada kırıcıyım ama oda biliyor diye alttan alıyor ve zaten sonrasında kalbini alırım
    Sadece onun için değil genel öyle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben sözlümün kalbini kırmıştım hemde çok kötü ismini göğüsüme yazdırdım affetti

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Tam kalbinin üstünden öperek gönlünü alırım.💋💏

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mutlaka özür dilerim. Onun mutlu olacağı hediyeyi alırım veya mekan varsa davet ederim

0
    0 Yorumla
  • Tuem16
    Tuem16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Onu mutlu edicek bir hediye alırım sevdiği bir şey alırım ve mutlaka onun ile yüz yüze konuşurum ve özrümü içten yüzüne karşı söylerim ellerini tutup gözlerinin içine bakarak

0
    0 Yorumla
  • beyoglusarapsiir
    beyoglusarapsiir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

almam trip atıyosa kendısı bilir drnizde balık çokkkk 🤣

0
    0 Yorumla
  • mehmethkn
    mehmethkn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bir yerden sonra yapılan maymunluk da yüz güldürüyorsa konuşma yeteneğini kullanmak gerekli , ikna gücünüz iyi ise size asla hayır diyemez.

0
    1 Yorumla
    • mehmethkn
      mehmethkn
      +1 yıl

Yapılan maymunluk Yüz güldürmüyor ise demek istedim

Yorumla
  • Ilaydaaltinta92
    Ilaydaaltinta92 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

İlk önce ondan özür dilerim ve bir daha yapmayacağım söyleyip yapama sonra bir hediyeye giderim ya da çiçekte olabilir belli olmaz

0
    0 Yorumla
  • ben_enayiyim
    ben_enayiyim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

sevgilim var diye varsayım yaparak konuşacağım: onun hoşuna gidebilecek veya işine yarayacak bir hediye alırdım ve sayısız kere özür dilerdim

0
    0 Yorumla
  • asuna-yuuki
    asuna-yuuki Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Bence ona kendini çok üzgün olduğunu davranışlarınla hissettirmelisin.

1
    0 Yorumla
  • Hayalimizi
    Hayalimizi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Habersiz beklemedigi bir mekanda beklemedigi bir anda karsisina cikar supriz yapardim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Size kırılmış olan sevgilinizin gönlünü nasıl alırsınız? 11 cevap verildi
Sevgiliniz sizi üzdüğünde ona nasıl tepki veriyorsunuz? 8 cevap verildi
Size olan özleminden ağlayan sevgilinizi nasıl teselli edersiniz? 21 cevap verildi
Kakül kesip buna ağlayan sevgilinizi nasıl teselli edersiniz? 30 cevap verildi
Sevdiğinizi üzdünüz nasıl gönlünü alırdınız? 13 cevap verildi
Sevdiğiniz Biri Tarafından Çok Üzüldüğünüzde Ne Yaparsınız? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨