Erkek arkadaşım dışardaydı resim istemişdim çıkmadan atmadı, kalbim kırıldı fazla uzatmadım mövzuyu aramız düzeldi tekrar görmek istediğimi belirttim yorgunum dedi yine göndermedi, çok zoruma gitti napmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence boş ver onun sorunu
Ben boşverdim pek konuşasım gelmiyor artık bişeymi oldu diye sorub duruyor
erkeklerde de vardır bu düşünce yapısı biraz bence. kendini beğenmiyorsa o anda yapısal olarak, fiziksel olarak paylaşmak istemez kötü halini.
Şimdi hali dahada kötü oldu ama
nasıl yani, hali derken bu hareketiyle gözümde huy olarak daha kötü anlamında mı
Evet kalbim kırıldı
kalbinizin kırılacağı bir olay değil gibi gözüküyor, tabi diyemem ki şu duyguyu yaşayın şöyle düşünün falan diye. ama yani burada o hale karşılık ( iyi görünmüyor gibi hissetme ) yapılmış bi aksiyon var sadece.
Bu ikinci keredir tekrarlanıyor ama
anlıyorum ama hani hissiyat aynıysa kaç kere daha tekrarlanadabilir. bunu şöyle aşabilirsiniz ; dersiniz ki ben fotoğraf istediğimde iyiysen de kötü hissediyorsan da tip olarak da görüntü olarak da iyi hissetmiyorsan bile, o fotoğrafı at. öbür türlü kalbim kırılıyor, üzülüyorum. ben her türlü haline okeyim gibi yumuşatılmış bir şey yazarsanız, ona göre belki fotoğraf gelir, üzüldüğünüzü de belirttiğinizde.
Bak şöyle anlatayım normalde resim atarken anlık atan biri zaten sorun etmez pek o anki görüntü durumunu, ilk ben resim istediğimde atmamıştı dışarda arkadaşlarıylaydi tüm gün bekledm bozulduğumuda anladı sonra bana sordu sakin olmaya çalıştım sadece artık senden resim istemem dedim, sonra aramız düzeldi aldırış etmeyim dedim kaç hafta geçti ben çok özlem hissetdim görmek istedim ondan resim ata bilirmisin dedim atamam halim yok dedi bende nasıl istersen dedim sonra bana trip atma felan gibisinden laf etdi ağrıma gitdi açıkçası, bı kere karşı taraf olumsuz yanıt verirse ben ikiletmem, hem istediğim için kendime bozuldum hemde ona karşı içimde bişey kırıldı
istemem diyip istemeniz bir özlemin anlık tetiklemesinden gibi, onda pek sorun yok gibi gözüküyor. ama normalde atan birisi böyle denk gelişlerde diyeyim artık atmıyorsa saçma dediğiniz gibi. hani bi öyle bi böyle olmuş oluyor.
Tutarsız insan sevmiyorum ben hayatımda, bişeyide istiyorsam o an olması gerekiyor yoksa hevesim kaçar ve soğurum
bu direkt hayatınızın içinde olmamasını istediğiniz bir şeyse, ya buna göre konuşur dizayn edersiniz arkadaşınızla, ya da ona göre yolunuza bakarsınız zaten. bunları söylediyseniz ve değişim yoksa, zaten düşünmeniz gerekiyor.
Başlarda kendimi anlatmak için atak yaptım bı kaç kere beni bilsin sonra sorun olmasın diye baktım pek detaycı birine benzemiyor, ben genel olarak herşeye takılmam ama bazen bazı anlarda ince bişeye kırılım karşımdaki bunu anlayıb ordan samimi davranış sergilerse sorun kalkar ortadan, arkadaş konularda fazla umursayan birine benzemiyor gibi, sorun çıkmasın konu hemen Hall olsun kavga gürültü olmasın karakterde birine benziyor, gerçi pek uzun zaman olmadı tanıyalı ben yol yakınken ayrılsam mı ya😅
Anlatınca daha bı aydınlanma yaşadım
böyle dışavurmak bazı şeyleri fark ettirir, hatırlatır söylediğiniz gibi. dediğinize gelecek olursak ; yani kavga gürültü olmasın diyerek onarıcı yaklaşmak da ayrı bir şeydir ama her konuda da üstünü örtüvermek iyi olmayacaktır. burada bi yandan şey de var ; hani çiftler arasında olur öyle diyeyim bazı eksikler zamanla git gide iki kişinin birbirini tamamlamasıyla derinine kadar tanımasıyla olur gider ve yok olur. bu aşamaları da yaşamak gerekir yani. siz bunlara hiç gerek yok ya da çoktan bu süreçler oldu ama fos diyorsanız takdir sizin.
Bilmiyorum vAllahi paldır küldür oluyor gibi sanki her şey daha pek tanıyamadan konu evliliğe geliyor ben istemiyorum ya
bu tür tanıma işleri düzgünce ilerlemeden olgunlaşmadan bu yanlış olur. buna göre hareket etmeniz bence de mantıklı.
Niye sürekli resim istiyorsun?
Görmek istediğim için olabilirmi? sürekli istemiyorum ilişkimiz boyunca bu ikinci keredir istediğim
görmek istiyorsan uygun olduğunda görüntülü görüşürsünüz.
Erkekler resim göndermeyi sevmez canım.
Sevmezse sevmesin onun keyfiylemi uğraşacam
Madem uğraşmayacaksın neden isteyip huzursuz ediyorsun..
O beni huzursuz ediyor ben onu değil
Erkekler bencil kendileri ister anca