AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onu bunu boş ver ama altta kuru kafa var. Allah korusun nenem bunun iyi bisey çağrıştirmadigini söylerdi Rahmetli dikkatli bakarsan ortada kuru kafa duruyor resmen iki kız var burnu var kafası duruyor. Allah seni korusun
Bu ne demek
çevrenizdeki kötü niyetli, kıskanç veya dedikodu yapan insanlara karşı bir uyarı mesajıdır bu, kısa bı zaman sonra sana büyü yapılacağını temin eder bu mesaj. Umarım kendin elinle yapmışsındir ya
Oha kim büyü yapar ki
Bakın dedim kıskanç kötü niyetli seni kıskanan dedikodunu yapan kişiler tarafından yapılır. bu yakının olabilir her şey olabilir valla bana nenem ne dedi ise sana aynısını soluyorum ama nenemjn her dediğinde çıktı yani yinede Allah korusun diyelim korkma 🙏
Kıskanılacak birşeyim de yok öyle ama
Emin ol öyle devirdeyiz ki. millet kimseyi cekemiyor herkes herkese kötülük yapma derdinde devir o devir.
Aslında bende farkındayım bu aralar bı sınır var bende garip bı şekilde tüm erkeklerden nefret etmeye başladım üstelik saçma sapan düşünceler geliyor takmadigim şeyleri takıyorum vs
Hiç kimseye güvenmemek en iyisidir,
Durduk yere ağlıyorum sürekli dün namaz kıldım namazın ortasında ağlıyorum vs
Ah kıyamam canım benim takma biseyi insanlari takma Allah bizim yüzüme gülecek elbet kolay kolay birine güvenme bu aralar aklında bulunsun karşına biri çıkacak gibi duruyor
Çıkan kişi iyi biri mi bari
Aksine kötü niyetli. kuru kafada buna bı işaret galiba o çocuk sana tutulacak ayrılınca sana geri döndürme büyüsü falan da yapabilir. çok net görünüyor
Geçen sefer bı rüya gördüm tanımadığım yaşlı ama kapalı bı kadindj halamlarin eski evinin ordaydi kadın etrafimda dönüyordu birşeyler söylüyordu benim kafama elini attı ve bana 3 ay var dedi 3 ay sonra iyi olucak dedi sonra küçük bı çocuk beyazlar içinde sarışın bı çocuktu geldi yanıma çimenlik kötü bı yere götürüyor beni ben izin vermedim ora olmaz kötü yer diyip engel oldum beni bahçeli bı evin orada yemek yiyenlerin oraya götürdü tek katlı ev dışı yeşil boyalı eski ev yemek masasında kadınlar kızlar var beni görüyorlar çocuk bana sen bunlarla otur diyo
orada mısın harf falan görüyor musun peki
Knk anlattığın rüya korkunç imiş. sana tavsiyem yani guvenmemen birine kandırılma kimseyede herseyini kolay anlatma
Rüyada halamın evinin yani görünüyordu halam yengem özelikle büyü ile uğraşan biri
Aklıma onlar geliyo
Paralı olur
Ne kadar
Dmyegel
Net değil