Bir erkek duygusu olarak cevap verebilirsin. Onu cok sevdigimi deger verdigimi bildigi halde. Olmuyor ben yapamiyorum. Ailem istemiyor diyerek ayrildi benden. Askere gidicek üstelik bi kac ay sonra. Nedeni nedir. Bir erkek onu cok seven bir kizi neden birakmak ister? Aramizda hic sorun yoktu.. hatta senlik bi durum degil dedi..
Hayırlısı böyleymiş belki de ileride yaş farkı sorunlar açar mıydı sizce dönüp baktığınızda? İlişkiye emek ve umut vermiş gördüm sizin üzülme sebebiniz bu da olabilir fazlasıyla
Kimsenin ahı ve pişmanlığı kimsede kalmaz bu ilişki senin için mutluluğa açılacak olan mihenk taşı, aşka küsme ve yeni tanıyacağın erkeğin şansını azaltma lütfen çünkü her zorluğun arkasından güzellik gelir buna inan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değişmedi değişmez de :D
Kadrolugu bekarlığa emekli olucam
Bence 5 ay içinde ciddi bir ilişkide sizinle ilgilere kulak verin 🌸
Gorucez sagol
Rica ediyorum ilerleyiş olursa balayı tatiline Kalkan'a bekleriz sizleri 🌸
Tamam
Mutluluklar🌸
Bekar başlayıp bekar bitirenler
Yalnızlığa devam 😌
Son günlerde terkedilen.
Ciddi olamazsın lütfen şaka de :(
Şaka olsaydı gülerdim, ağlamazdım şu an.
Kusura bakma ya içine atmak istemezsen destek olabilmek isterim
Bir erkek duygusu olarak cevap verebilirsin. Onu cok sevdigimi deger verdigimi bildigi halde. Olmuyor ben yapamiyorum. Ailem istemiyor diyerek ayrildi benden. Askere gidicek üstelik bi kac ay sonra. Nedeni nedir. Bir erkek onu cok seven bir kizi neden birakmak ister? Aramizda hic sorun yoktu.. hatta senlik bi durum degil dedi..
Ne gibi farklılıklar var aileler arasında
Yaş sorunu
Aynı yaş mıydı küçük müydü 1-2 yaş
Kucuk benden 4 yaş
Aslında siz gayet iyi anlaşıyorsunuz buna eminim ama ailesi ama gereksiz müdahil olan akrabaları engel oldular ilişkinize uzun süreli miydi ilişkiniz
Hayır 3 ay sürdü başta söylüyordu ailem istmeyebilir falan diye son gunde bunlari dile getirdi işte
Hayırlısı böyleymiş belki de ileride yaş farkı sorunlar açar mıydı sizce dönüp baktığınızda? İlişkiye emek ve umut vermiş gördüm sizin üzülme sebebiniz bu da olabilir fazlasıyla
Evet sevdim. Zor aninda yanindaydim. Hakkim coktur bu kisa zamanda olsa. Seviyorum.. bana bunu yapmasi uzucu. Sence yazip pisman olur mu?
Pişman olur ama ailesini karşıya alamayan sevdiğini söyleyemeyen ve de henüz işini kurmamış ailesinin eline bakan birisi gibi geldi
Aynen oyle. Ailesinin sozunden cikmiyor. Bu pismanlik anca bi kac seneye olur o zaman..
Senin gibi fedakar ve güzel bir kadını kaçırdığı için hep pişman olur ama çözümsüz ve basiretsiz durumda kalmaya devam eder
Teşekkürler. Keske olsa..
Kimsenin ahı ve pişmanlığı kimsede kalmaz bu ilişki senin için mutluluğa açılacak olan mihenk taşı, aşka küsme ve yeni tanıyacağın erkeğin şansını azaltma lütfen çünkü her zorluğun arkasından güzellik gelir buna inan
Ben onu sevdim ama. Bu oyle kolayca icimde bitecek bi sey degil ki. Baskasini nasil alayim kalbime? Bi umut hala var Şu an bende bekliyorum.
İçinde zamanla bitmesini bekleyeceksin bir süre daha kendine yazık etmemek için