Sevgilim çabalamıyor, yoksa ben mi abartıyorum?

biz eylül ayından beri beraberiz. Uzak mesafe iliskisi olduğu icin bir hafta izin alıp sevgilim benim yanıma geldi ve aynısını bende yaptım. Onun benden önce 4 sevgilisi ve bir kaç kızla bir seferlikte olsa geçmişi vardı ve ben hayatım boyunca böyle ilişkiler yaşamadım. benim zoruma giden tek şey, mesela hiç çiçek almaması. Dogum günüm vardı, sana pasta alacam dogum gününü kutlarız diyordu ama yapmadı. Ben ise dogum günü icin şimdiden hediyeler ve süprizler organize ediyorum. Mesela aksam yemeğine cıktık, masamıza kadar çiçekçi geldi ve bir kaç saniye geçtikten sonra yüzüme bakarak istiyor musun diye sordu. bu olaydan sonra çiçek icin üzülmüştüm ve kırıldımı söyleyince bana bunu düşünemediğini ve beraber geçirdiğimiz zaman boyunca elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. Belki onca sevgiliden sonra onun aklına gelmemiş olabilir ama ben icime yediremiyorum. Onunla daha fazlasını yaşamayı düşünüyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum. O benim ilkim olacak ama ben onun degil. beni sevdiğini söylüyor ama bazen kendimi kullanılmış, değersiz ve yeterince sevilmemiş hissediyorum.

Sevgilim çabalamıyor, yoksa ben mi abartıyorum?