Bizim sınıfta bir çocuk vardı sürekli bana bakıyor dikkatimi çekmeye çalışıyor ama konusmyrdu. Mezuniyette bile bana baktı. Ben de şimdi instada ekledim ama reddetti ve profilime bakmıyor. İnsan hoşlandığı kişiye yine de stalklar stalklamiyor neden sizce ve ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kararsız ve ne yaptığına karar veremeyen anlamsız tavlar içerisinde bulunan tipler bunlar aynı zamanda Korkak ve cesaretsiz kişiler adım atmaktan korkup cesaret edemeyen kişiler Bence çok da fazla uzun vadede bunlarla muhatap olmanın bir manası yok çünkü zaman kaybı olur üzülürsün
Üzülüyorum zaten anlam veremiyorum bana sürekli bakıyordu ama konuşmuyordu ben istek attım tüm sınıf kabul etti o etmedi sanki çok ciddi bir insanmış gibi bir de insan stalklar en azından onu bile yapmamis
Bunda üzülecek Ne var ki böyle bir insan zaten kabul etmesin yani bakıp bakıp gelip konuşma cesareti Yoksa böyle bir insan muhatap olmasın yani
Ama yakisikliydi ve biraz cesaret gosterseydi olabilirdi bana ilgisi varmış gibi yapıp bu ne stalk bile yapmiyor halbuki herkes stalk olsun yapar
Yakışıklı olması senin için yeterli Kriter mi yani yakışıklı Tamam bitti cepte mi diyorsun Bu mudur yani başka bir Kafanız yok mu sizin ya bu ergen kızlardaki kafayı da anlamıyorum yani adam yakışıklı Tamam bitti adam öküz olmuş mantıksız olmuş Her türlü pisliğe boğulmuş umudumuzda olmuyor yakışıklı Tamam arkadaş birazcık seçici olun ya
Tabii ki hayır eğer öyle olsaydı ben konuşma baslatirdim ben zaten onun beni konusturma niyetini anladın ve inat ettim konuşmadım ben de ondan bekledim fakat şunu anlamadım neden benim konuşma baslatmami istiyordu?
Tamam da sen bir kadınsın Neden sen konuşma başlatıyorsun o başlasın Niye sen bir şekilde adım atıyorsun Bu adım atsa olmuyor mu ben de bunu anlamıyorum ya Hem bakıyorsun kadının bakmasını sağlıyorsun kadın bakıyor Evet bu bir cevaptır erkeğe karşı kadının bir cevabıdır sonra da çekip gidiyorsun hiçbir adım atmıyorsun sen orada zaten üstüne düşeni yapmışsın gerekli adımı da atmışsın ama adam malca davranmayı tercih etmiş burada Senin yapman gereken başka hiçbir şey yok yapman gereken şey bu adamı sepetleyip geçmek kendini düşürmemek
Şimdi şöyle bir huyu var eğer sınıfta yanlışlıkla gozgoze gelirsek ikiuc gün ustuste bakıyordu onun tekrar bakmalarını karşı ben de mesela niye baktığını anlamaya çalışmak için bakarsam daha da sık bakıyordu ben de bu huyunu öğrendiğim icin bakmıyordum. Neden böyle bana yardım edin
Arkadaşım bak halen yanlış yapıyorsun kendini kaptırmışsın ısrarla takılı kalmaya çalışıyorsun psikolojik olarak kendini etkileyip durma bu adamdan bir halt olmaz Anladın mı olsaydın sen buna takip ettığında geri dönüş yapardı Anam resmen seni eziyor bitiriyor ve seni bir şekilde gömüyor farkındaysan
Nasıl eziyor bitiriyor Yaa amacı ne ben yaptıklarını anlatıyorum bakın hiç abartı yok şu anlattiklarimda açıkça anlatıyorum ki niyetini anlayabileyim diye.
Niyeti appptallik. Başka sebebi yok
Eziyor bitiriyor demeyin ama kötü oluyorum
Öyle ama sonuc bu
Sonuç ne
Şimdi bu gozgoze gelirsek günlerce bakıyordu ben de bir gün neden bana bakıyor diye şaşırarak baktım sonra ısrarla ustuste bakmaya başlayınca ben artık bana baktığını fark etsem de görmezden geldim. Ama Ocak ayında sınıftan çıkarken ona bakıp gülümsedim o da bana kafa salladi sonra okul online oldu falan. Mart ayında hoca bizi sinia çağırdı gelmek isteyen gelsin diye benim o dersi sectigimi anlayınca o hafta sınıfa geldi
O hafta kimsenin gelmediği derse geldi
Lütfen bana niyetini amacını ve neden böyle davrandığını bütün açıklıkla anlatın buna çok ihtiyacım var
Niyeti amacı yok. Anlamsız tavırlar. Cocuk tam bir maaalll
Ayrica egoistin teki.
Seni yerin dibine sokmaya devam ediyor. Aklınca sana had bildiriyor. Sende buna musade ediyorsun.
Eziksin cunku
Laflarına dikkat et ben ezik degolim o ezik ve sen eziksin. Onun ki benimle bir kelime konuşmaya cesareti yok ama ben çok pişmanım ki onu sınıfta rezil etmedigime. Ayrıca bana neden had bildirecek aramızda kavga vs olmadı ki neden yani
Kaybol aptal sen nasil bana ezik diyebilirsin dana sen kendi aşağılık kompleksini yen önce
Ben bir xikis yolu bulmaya çalışıyorum bana yardım edin o zmana
Sen iyi değilsin. Tedavi olmalisin
Boş yapma Allah aşkına seni eziyor diyosun saçma sapan konuşuyorsun ben onun hastalığının teşhisini istiyorum kendiminkini değil
Gerek var mı buna
Sanane bundan
Bana ne olan kısmı onun rahatsız davranışları beni etkiliyor yani bana bakıyor hasta olduğu için sürekli ben amacını ve niyetini anlamaya çalışıyorum
Senin yaş kaç ve bölüm ne senin
Benim yaş ve bölüm önemli değil ama onun yaşı 24
Bence önemliydi
Bakın bana onun niyetini amacını ve neden böyle davrandığını açıklayın başka br şey istemiyorum ve sormayacagim da
Niyeti amacı yok. Seni de sallamiyor
Sallamiyorsa davranislari neydi lütfen biraz yardımcı olun bu kişi benim kafamı çok karıştırdı evet ilgileniyormus gibi yapıyor ama tık yok neden anlamıyorum
Ama sen halen aynı yerdesin
Tamam bana onun tüm niyetini ve düşüncesini anlatabilirsiniz bakın ben bu konuyu kapatmak istiyorum bana lütfen yardımcı olun biraz ya da ona nasip ders verebilirim
Seni takplicem. Ok sende kablo et ve yaz bana.
Tamam lütfen konuşmam lazım bu durumu
Tlp attm kabul et
Adıniz ne
İs... diye basliyor
Tamam talep ettim
Talep attım