40 + eltim genc kiz gibi kina ve dügün yapiyor?

Daha önce evlenmis 40 + eltim ve eski esinden 8-9 yaslarinda kizlari var. Büyük kaynimla imam nikahi kac aydir evli ve yasiyor onla zaten. Kaynimda bosanmis 5 cocuklu. Eski esiyle 22 yildir evliydi normal bir ayrilik olmadi. Simdi tekrar evleniyor kisa sure sonra. Ben zaten esimin ailesiyle arami saygili ama fazla yuz göz olmicak kadar tutuyorum. Bende bir kac aylik evliyim. Eltim benden bi 10 + buyuk. Bana zarari yok ama cok yapmacik kisa surede fazla böyle yapisik hareketler sezdim. Şu an kayinvalidem ve görumcem icin ondan iyisi yok. Bendende kötusu yok tabi. Eltim calismiyor hic bisey yapmiyor. Ben unv mezunuyum iyi bi isim var ve böyle fazla eski gelenek görenektdn hoslanan birisi dehilim. Simdi istemesemde böyle seylerin icinde olmayi beni onla karsilastiriyilar gibi geliyor. Takmiyorum. Ama anlamiyotum insanlar niye böyle garip niye genc kiz gibi davranir. Ustelik kaynimin eski esi ve cocuklari cok aci cekiyomus. Igrenc geliyor.

Bu aralar kayinvalidem görumcrmde yuzume bakmadiklsri zaman cok oldu oluyor simdi Benle isleti var diye coooook canim cicimler. Yersen tabi 🤪

40 + eltim genc kiz gibi kina ve dügün yapiyor?