Yadırgamadan dinleyin ve öyle yorum yapın lütfen 🙏🏼 ben bi adamı çok sevdim sevgiliydik ama adam evliydi benim de bana takıntılı bir exim vardı güzel giden ilişkimiz varken önce araya mesafe girdi sonra o bana takıntılı olan exim bana ve ona zarar verecek şeyler yaptı ben şikayetçi olmadım eximden ve hayatımdan çıkarmadım yalanlar söyledim sevdiğim insana.. sonuç ayrıldık. Çünkü benim telefonumu meşgul gördü kimle konuşuyordun dediğinde yalan söyledim çünkü bana takıntılı eximle konuşuyordum. Kavga ettik sonra bana ben yapamıyorum ailem ne halde ben ne işlerle uğraşıyorum seni çok uyardım vicdan azabı duyuyorum çok yalvardım düzel diye olmuyor yapamıyorum içim rahat değil diyip gitti şu an da arkadaşça konuşuyoruz..
Sevgilimin 1 kızı var ve eşini yıllardır başka kadinlarla aldatan biri ben ilk aldattığı kişi değilim evet yaptığım yanlış ama şimdi soruyorum size benim sevgilim gerçekten vicdan azabı mı çekiyor benim hatalarım yüzünden mi gitti?
Sevgilimin 1 kızı var ve eşini yıllardır başka kadinlarla aldatan biri ben ilk aldattığı kişi değilim evet yaptığım yanlış ama şimdi soruyorum size benim sevgilim gerçekten vicdan azabı mı çekiyor benim hatalarım yüzünden mi gitti?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer