Sizce ablasiyla tanismakla hatami yapiyorum?

Ben onunla arkadas kalmak istiyordum fakat o en basindan beri sevgili olmak istiyormus. Benim bi zamanlar kafam baya bi karisikti bu bana duygusal yonden cok yardim etti galiba ozamanlarda etkilendi ve asik oldu. Sonra iste beraberlik oldu, pisman oldum. onun icin bu cok onemliymis, ve buyuzdende evlenecegimizi dusundu. Bende ayni sekil dusundum ama Şu an hazir olmadigimi dusunuyorum. Yani aslinda ona asikmiyim yoksa duygusal destege ihtiyacim oldugu icinmi onunlaydim bilmiyorum. Fakat iste bu herkese mutlu mutlu anlatmaya basladi ama benim ailem duyacak diye ödum kopuyor ben cunku ayrilmayi dusunuyorum oysa evlilik pilanlari yapiyor. parmagima yuzuk takti sen hazir oldugundada ailemize aciklariz ozaman gercekten bi Nisan yapariz dedi. Simdi ablasiyla tanistirmak istiyor, sizce tanisayimi? Ama ayrilmayi dusunuyorum, ama cok cabaladi benim icin, enazindan bu istegini yerine getireyim? Ama benim korkum ayrildiktan sonra ablasiyla karsilasmak, adimin cikmasi, veya ailemin yaninda ablasinin bisey demesinden korkuyorum, abimi biraktin yari yolda demesinden, fakat oglani kirmakta istemiyorum cok hevesli ablasiyla tanistircagi icin?
Sizce ablasiyla tanismakla hatami yapiyorum?