Ablamla eniştem ne güzel severek evlendi, ablam Şimdi çok mutlu eskiden hiç olmadığı kadar keyfi yerinde. Annem ben ablam eniştem oturuyorduk, evlilik konusu açıldı annem bana sende evlenecen sende böyle mutlu ol inşallah diyince ablam kız bana bak sakın evlenme sen gebertirim seni dedi. E sen niye evlendin ya madem ben seni destekledim herkesi karşıma aldım siz mutlu olun diye bana ne karışıyorsun dedim öyle deyince bana bak konuştuğun mu var yoksa dedi olsa napcan dedim. Eniştem de ablama orda harbi şimdi kıza niye karışıyorsun o da birgün yuvasını kuracak annesi değilsin babası değilsin sende benle evlendin dedi. Şimdi ablam bana gelmiş niye öyle konuştun eniştenin yanında ayıp ayıp diyo. Hayır anlamıyorum kendisi evlenirken bize gelip konuştuğum var derken iyiydi. Ben şimdi burda cidden ayıp etmiş mi oldum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ablan sevgilisi varken bir haltlar yiyip seninde aynını yapacağını düşündüğü için horazlanıyor olmasın? Evlilik denince aklına ne gelmişte bu kadar sinirlenmiş
Enişten doğruları söylemiş. Ablanda yediremedi. Bu sebeple ablan sana öyle demiş
Ee bunda bir şey yokki. Benim baldızla neler konuştuğumu bir bilsen o küçük fhişeyle
Sevgilin olursa ablana bir şey söyleme. İşini bozar valla
Keyfine bak ya, ablanın tuzu kuru ya, konuşur işte...
yoo bence sen bişey yapmamışsın durup dururken alakasız bir şekilde konu sana gelmiş :D
Sen değil ablan fazlasıyla ayıp ve saygısızlık etmiş. İnsan kardeşinin mutluluğunu, evliliğini neden kisitlasin, istemesinki? Ondan daha mutlu olacağını mi kıskanıyor yoksa? Fazlasıyla bunu sezdim.
Nasıl bir ablan var onu savunurken bile seni suçluyor
Hiç bilmiyorum. Hayır anlamadığım şey o konuştuğum var derken hep onu ben destekledim. Sen niye evlendin o zaman eniştemle zamanında dedim yoksa konuştuğun birisimi var dedi. Seninde zamanında vardı konuştuğun dedim. Sakın diyor. Bana bekarken birinden hoşlanırsan bile bana söyle ben seni anlarım insanlık hali derdi. Ben hoşlandığım çocuğu ablama söyleme cesareti bulamadım o günden sonra...
Peki ablanla yaşlarınız kaç ve ablan ne zaman evlendi
Gayet normal konuşmuşsun eniştende senden taraf olmuş
Ben ablam öyle tepki verdi diye hoşlanmaya baslaidgim çocuğu ona söyleyemedim. Halbuki bekarken birinden hoşlanırsan bile bana söyleyebilirsin demişti. Ümidim tükendi, bende sevgimi içime gömdüm
Vakit geçince söylersin herkesin bir sevdiği var be
Söyleyemem ki... benim kader kader değil ki... ablamın o tepkisini gördüm ümidi kestim
Ablan bilmiş bilmemiş cok önemseme boşver sevdiğinle mutlu olda inşallah olursun herkes olamıyor
Ne okudum ben az önce :))
Gelde bunu ablama anlat
Ne alaka ayıp olma konusunda
Ablam diyor ki eniştemin yanında öyle konuştum diye ayıp etmişim
Bende ona ne alaka dedim zaten 😄 anlam gereksiz tepki koymuş
Ayıp yok haketmiş hakkını vermişsin
ortada ayıp bir sey yok
Ayip etmedin Cekemiyor
Ayıp etmedin, üstelik enişten de sana hak vermiş
Doğru olanı yapmışsın. Takma kafana
Hayır ya bence etmedin
Ablan seni çekemiyor
Mutluluğuna göz koymuş
ablanın IQ su ayakkabı numarasından küçük.
hayır ayıp etmemişsin..
Ablan normal değil bosver onu
hayir ablan ayip etmis
Eniştem ablam öyle konuşurken bakakaldı ablama
ne saçma konuşmuş ya
Ablama göre dışardaki kötü huylu kişiliği iyi opmayayn erkekler hep benim peşime takılacak. Çok saçma konuşuyor
orası doğru, iyi erkek çok az
Yani iyi erkek çok az ama kendisi doğru kişiyi buldu. Eşinin yanında böyle konuşması çok tuhafıma gitti
korumaya çalışıyor kendisi çok hata yaptı demek ki
Eşi ablamı seviyor, ama ablam çok dik kafalı yeri geliyor eniştemi azarlıyor ama adam ağzını açmıyor adama deli oluyo ablam herşeyine kızıyor. Kız kardeşinden kıskanıyor eniştemi. Ben ablamın yanlış yaptığını pek sanmıyorum
öncesinde diyorum ya bulana kadar
kötüsüne denk gelene kadar herkesi iyi zannedersin
Ne saçma bi diyaloğunuz var sizin
Hayır, olmadın.
salak mı bu! onane
yıp eden ablan
Hayır
ayıp eden ablan
Sorma, ablam bekarken birinden hoşlanırsan seversen bana söyleyebilirsin ben seni anlarım insanlık hali derdi. Ama o tavrından sonra hoşlandığım çocuğu ablama söyleme cesareti bulamadım. Içime gömdüm o çocuğu...
çözemedim ablanı
Alakası yok
Ablan tam bir mal
Kız hayatında bir defa tadmasin mi
tam bir 15 yaş beyni
Ablan kıskanç sanki
yaşın kaç
Yok yok