Sizce ben rabbime mi havale ediyim?

Ṣimdi arkadaṣlar ben okul çikiṣi markete gittim alacaklarimi aldim ve kasaya gittim ònùmde alman bir adam vardi arkadada 5 sinif bir erkek çocuğu iṣte neyse sonra arkamdaki çocuk kasadan biṣi alcakti bende yer yaptim yani buyur gibi sonra òndeki adama deymediğim halde arkasini dòndù ve 20 kiṣinin içinde kasada bana bağìrdì ve ṣöyle dedi,, YETER ARRIK BANA ÙÇKEZ DEYDIM" bende ona ne alaka felan filan dedim hani benim suçum yok ve deymedim bile sana dedim sonra bende adama yanliṣ anlamasin diye haa tamam felan filan dedim gŭlûmsedim oda bana devam bağirdi bende ona o gülmeyince gülerek tamam birdahakine karṣilaṣirsak uzak dururum tabi inṣallah karṣilazmayiz dedim adam birṣey demedi birtek baṣörtùlüyüm diye yapti bunu çünkü ònündeki kizlara birṣey demedi bi bana dedi bende kasada ağliycaktim tutamadim kendimi artik biraz gòz yaṣi dòküldü sonra eṣyalari alirken birisine yazizormuṣ gibi yaptim kimse fark etmesin diye arkamadaki çocuk anladi birtek oda üzüldù gibiydi sobra sira bana gelince içiceğim düṣtü bende alcaktim çocuk bana verdi hemen ben sonra diṣari çiktim markette çaliṣan bir kadin beni hem duydu hem gòrdù bana ne oldu dedi hùngùr hùngùr ağlayarak ona anlattim kadin bana bekle gidip bakicam dedi boṣver dedim bana hayir asla bòyle birṣeyi kimse sana yapamaz dedi sonra bekle kameralara bakip geliyorumdedi ben 10 14 dk bekledim sonra boṣver diyip gittkm ve kimseyede anlatmicam annem gile bile.. sende yanliṣ mi yaptim ben?

Sizce ben rabbime mi havale ediyim?