Boy 170 kilo 74 . Geçen yıla kadar 60 kg ydim ama bu halime de alıştım gibi başta çok çirkin gelse de diyet yapamiyorum benndr saldim sizce ne yapmaliyim?
mental olarak kötü hissediyorum aslında kötü beslemdiğim için.
Boy 170 kilo 74 . Geçen yıla kadar 60 kg ydim ama bu halime de alıştım gibi başta çok çirkin gelse de diyet yapamiyorum benndr saldim sizce ne yapmaliyim?
mental olarak kötü hissediyorum aslında kötü beslemdiğim için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mental olarak kötü hissediyorsan kendini zayıfla en azından 65 kilolara falan düş ama eminimki böylede güzelsindir
Teşekkür ederim
Rica ederim onun için diyete başlıya bilirsin mentel olarak çöküşlere girme ama her halinle sev kendini zaten diyet yapsan bir hafta da verirsin kilolarını inanıyorum ben
Yani kolay kilo veren biriyim ama iradem düşük
Olsun arada birde ödüllendirmek lazım kendimizi aynı kilonu sabit tutabilirsin kendine günler belirle mesela şu günler ödül günleri misal sadice abur cubur tek ama oda cipse cips dışardan yemekse dışardan yemek
Öyle yapinca da o gün gelmeden bozuyorum haha😂😂
Ama kendini tutacaksın işte cumasa cuma mesela ama ben başarabileceğine inanıyorum 😂😂 ama sen direk o günü düşündüğün için oluyor o günü düşünmğceksin 😂😂
Eklermisin beni 😊
Sağlık için kilo vermen gerektiğini düşünüyorum, en azından 5 kilo versen bile kârdır. Vücut-kitle indeksini de kontrol et.
Bende ayniyim seninle zayiflamam gerek 65 68 olmak istiyorum da yapamiyrm
Of ya :((
Nasil yaptim sen diyeti
Ben 18 günde 5 kilo felan vermistim
Ben bir ayda 10 vermiştim ama artik veremiyorum ya irade 0
Nasil yaptin bee 1 ayda 10 kilo vermek cok
Agzim hic durmuyo öylr yiyorum hayvan gibi😂
Zayıfla elbette, 60 kadar düşmen sart...
Neden şart
Yağlı görünürsün, hoş olmaz.
Söylemesi kolay :(
10 kilo versen iyi olur..
Yeme içmeye dikkat et
Gerek yok etli butlu karı candır
Karı ne y
Sus sen bi karısın
Sen de hayvan
Hakarete gerek var mı
Hayavn kötü değil ki
Tabi değildir ben sana desem hakaret davası açarsın