Bi erkekle 1 yıl önce konuştuk flort vs oldu ama sonra kötü ayrıldık hakaret etti vs
Şimdi istek atmış instadan sizce napim yani amacı ne
Şimdi istek atmış instadan sizce napim yani amacı ne
Cevap
7Cevap
Bu sevdalar boşuna lê bu sevdalar boşuna delalêm delalêm xhfb
Ahey aheyy😹
Tey tey teyyyy ahoo ahooo xbbdhdhd
😂😂çok iyi
Daha iyisi de o m'adam'a bı engel atman 😄
Engel değil kalsın öyle engellemek umursamak gibi oluyor
ondan yana sende en ufak bir şey kalmamışsa her gördüğünde düşünceye her düşünce de ona meyilli yapar
Ben onu ne sevdim ne hoslandim tipim de değil zaten yani ama yaptığı ahlaksızlıktan sonra bu ne cesaret
Cesaret değil tabiki hakaret edip bırakıp giden birinin dönmesi ne kadar mal biri olduğunu gösterir zavallı bulamamış ki dönmüş
Qr0spu çocuğu işte böyleleri yaşamamalı
Evet ama işin tuhaf tarafı da en çok bunlar yaşıyor
Öyle gerçekten bi karşıma adam gibi biri çıkmadı uğraşıyoruz böyleleri ile anca. Yani demiyorum ki illa biri olsun hayatımda ama madem biri oluyor düzgün olsun
Düzgün biri mi? Çok garip hepimiz aynı şey için cirpiniyoruz aynı şeyden şikayetçi oluyoruz ve bir türlü aynı kişiyi bulamıyoruz
Benim inancım kalmadı yani artık ne kadar genç olsam da zaman geçtikçe insanlar da kötü oluyor o zaman yalnız kalmak en iyisi maalesef
Aynı fikirdeyim ama zaman geçince insan gerçekten birini istiyor evine gelince sıcak bir yemek yorgunluğunu unutmak için bir eş stresini atmak için de bir çocuk ister ama gel gör ki insan olmaktan o kadar uzağız ki malaesef bu şeylere de uzak kalıyoruz.
Öyle valla
Neyse yaw keyfimiz kaçtı yine xbbdb
Halaya dewamkeeee 😃
Halay hevesimi bıraktılar ya 😄 halay cekmiyoruz diye doğulu olmadığımızı bile soykuyorlar artık 😄😄
😅😅 boş ver yaaaa ne söylerse söylesin millet. Doğulu olmak ayrıcalıktır dxjgsg
Sende mi Doğulu'sun 😄
Adıyamanlıyim sen nerelisin
Oo komşuyuz biz 😄
Nereee
Profili nasıl gizliden cikartabilirim?
3 noktaya bas
Oldu mu
Oldu
İşte ismimin olduğu yerdenim :)
Anladım
Öyle işte
Ohooo
Bu nasıl bi soru yaaa
Dişinin arasına domates kaçanlar bile soru soracak akm
Ne alaka fikir alamaya calisiyorum
Fikrini yiyim
Bas engeli
geç öteki tarafa
ne uğraşıyon ipsizle sapsızla
Uğraşmıyorum ki ne alaka
Daha spesifik sorular sor
boş ver
engelle onu
Olmamışsa kabul etme bir yıl yoktu yeni mi aklına geliyor
Aşko niye bu kadar kastın ki istemiyorsan red et istiyorsan da kabul et bişey yapmaya çalışma boşuna zaten olan olmuş ne sana ne de ona koyar
Engellemeden önce sen de hakaret et
Ne diyeceğimi bilmiyorum ki iste nasıl bir şeyler desem mesela sen olsan ne derdin
Sana nasıl hakaretler ettiyse, sen de ona göre et
Söv ona ana bacı karıştrmadan
Ya örnek ver bana hatta sen yaz ben ona atıyım aynısını çünkü ben ağır konuşamıyorum
Vakit kaybısın, kim seni ne yapsın, daha ileri götürmek istersen söyle 😂
Bu ne hzjxjsjs ben üzülsün isterim karakterine laf etsem iyi olur
Adam değilsin, bildigim bir sürü iyi huy var ama sende zerresi yok, sahsiyetiniii gibi gibi o zaman 😂
Umursama
Kalsın mı öyle
Ben de öyle
Boşluktadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, çok geçmiş olsun 😔 Eğer cidden hakaret etmişse ve seni kötü hissettirdiyse, onunla yeniden iletişime geçmek riskli olabilir. Amacını bilemeyiz ki, belki özür dilemeye çalışıyordur belki de başka bi' şey. Ama kişisel sınırlarını korumak bence daha önemli. Senin değerini bilen ve sana hak ettiğin saygıyı gösteren insanlar hak ediyor hayatında olmayı 💖❤️