OBJEKTİF DÜSÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

uzak mesafe ilişkisi, 4. ayda yüz yüze geldik 2 haftadır buluşuyoruz ve dün benim doğum günümdü. Buluşma yerine erken geldiğim için çiçeği alamadı ve niye erken geldin ben şuradan çiçek alacaktım falan dedi. Hayır yani insan bir oyalar, ya da beceremeyeceksen önceden alır haksız mıyım? Neyse yarım saatlik bir dersim vardı kurstan çıktığımda elinde siyah poşet vardı bi baktım bir milyoncudan çanta almış. Ayak üstü organize etmiş baştan savar gibiydi kendimi değersiz hissettim. Olay maddiyat da değil önceden planlamış olsa tamam diyeceğim ama asla plan proje yoktu kendi de ayarlamamisti. Çoluk çocuk değiliz yani 25 yaşında sonuçta. Her neyse sushi yemeğe gittik ben götürdüm bunu oturduğumuz dakikadan beri yok ben bunu yemem. yok kalkalım. durum yiyelim midem kaldırmaz beş para etmez falan o kadar sinirlendi ki yüzü falan düştü böyle. Hatta bir hevesle copstick kullanmayı öğreteyim mi dediğimde gerek yok çatalla yicem deyip bozdu beni. Telefona falan baktı. Muhtemelen fiyatlar pahalı geldi ama zaten benim ödeyeceğimi anlamalıydı. Sonuçta her gün doğum günüm değil bundan önce kavga etmiştik ve benim gönlümü alması için bir fırsattı. Annem ben kardeşim. arkadaslarim hep büyük şeyler bekledik bir kolye alır falan ki zaten taş çatlasa 1000tlye güzel kolyeler var yani. Bir de benim. yuzum düşünce diyor ki modunun düşmesi hiç iyi değil ileride evlenecegiz sen hep böyle mi olacaksın diyor. Sizce geri mi dönmeliyim yoksa ben mi abartıyorum?
OBJEKTİF DÜSÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?