KUAFÖRLÜKTEN ANLAYANLAR BAKABİLİRMİ?

arkadaşlar nedir benim bu kuaförlerden çektiğim cidden şaka değil çok ciddiyim bu saatten sonra kuaförü kendime yasakliyorum ve gerçekten orada çalışıp ta kendini bi bok sanalara acıyorum her belge alan kuaför olabilir ama maalesef işlerinde dikkatsiz ve tecrübesizler hepsi çok ciddi söylüyorum bunu geçen gün saçıma ara makas attım saçım kel gibi oldu sürekli dökülüyor ve kılları havaya kalkmış keserken parayı yerken insanların yüzüne gülüp ikna ediyorlar ama sonu maalesef hüsran oluyor lazerde de aynı sorun lazere giriyorum cocuklarin eline veriyorlar ya Allah aşkına işine sadık olmayan bu işleri yapmasin gerçekten çok bıktım bunlardan adam akıllı bi kuaför bulamıyorum biri kaşımın içine etti diğeri saçımı mahvetti diğeri sözde lazerci o daha berbat zaten anlatmak bile istemiyorum yani bu işi yapan ve yaptıranlara sesleniyorum bilmediğiniz ve tecrübeniz olmayan işleri sırf beş kuruş fazla kazanicam diye kimsenin bedduasini almayın yazık günahtır ben şu an oturmuş size küfür ediyorum haberiniz olsun ne kadar para verdiysem size zehir zıkkım olsun diyeceğim bu kadar

KUAFÖRLÜKTEN ANLAYANLAR BAKABİLİRMİ?