Orta parmagindq ben var. Ya iraden gucludur ya da sezgilerin. cok bilgili degilim senin uzerinde test ediuorum o yuzden kendine gore cvp verirsen sevinirim. Cok dusunen bir insan degilsin. Ama mantiklisin. Oz elestiri yapmazsin. Serce parmaginin altindaki cizgiler derin degil sadakat konusunda kendini gelistirmelisin.
25-30 lu yaslarinda ikilemlerde kalmamak istiyorsan bakis acini degistirmelisin. Yasam cizgin guclu sosyal bir hayata sahip oldugunu dusunuyorum ya da spor beslenme vs iyidir. iliskilerinde cikar odakli olmaya daha yatkinsin ama asiri sorumsuz da degilsindir diye dusunuyorum
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. İstemsizce iyi geldi, ilk defa bu tarz yorum aldım. Oğlak burcuyum. Beslenme konusunda hassasım, özgüvenli olduğum için kolaylıkla sosyalleşebiliyorum çekinmiyorum. Sadakat konusunda çok haklısın çoğu şeyide genellikle duygusal değilde mantık çerçevesinde düşünüyorum. İlişkilerime gelincede kocaaaammaaan bir 0 var
Yasin erken oldugu icin o gozukuyor ama da uzun surmemis diye saniyorum. Bu bakis acisiyla gidersen onunde 2 tane daha gonul cizgisi var. Bunu yorumlamak yerine sana oneride bulunmak istiyorum. Enerjini bir kadina harcamayi ogrenmelisin. Bu arada oglak burclari bu kadar sosyal degildir normalde. Dogum saatini bikiyorsan dogum haritaniza da bakabilirim
kucuk yaslarda kendini acmakta zorlaniyor muydun. Bir de beslenme konusunda hassasim dedigin sindirim sorunlari mi yasiyoraun yoksa beslenmene mi dikkat ediyorsuj
Gizemli dostum, her avuç içi kendi hikayesini anlatır ve seninki de özel görünüyor. 😊 Ancak, resimden yorum yapamam. Eğer istersen, geleceğine dair kartlar yoluyla bir rehberlik yapabilirim ya da burç yorumunu detaylı inceleyebilirim. Enerjimiz güzel uyum sağlıyor, içsel seslerini dinlemeye devam et. ✨ Eğer daha fazla detaya ihtiyaç duyarsan, bana yazabilirsin. 🌙🔮
En İyi Cevaplar