AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlar değişebilir. Bu kişi sende olabilirdin. Önemli olan şimdiki hali. Geçmişte ilişkisi olmamış ama senden sonra gözü açılacak biri de olabilirdi. O yüzden tanış ve ilişki içinde gör
Öyle ama sadık kalacak birisine benzemiyor, gözü sürekli hep daha fazlasında daha tiplisi daha zengini daha kariyerlisi
Onu bilemezsin…. Dışarıdan öyle görünmesi öyle olduğu anlamına gelmez.
Peki nasıl anlayacağım
Iliskiye başlayacaksın bakacaksın güven veriyor mu şu an şu saniyede geçmişte değil şu anda
Keşke herkes senin kadar masum düşünebilse dün bir arkadaş edindim, sevdiğin kız kesin şu an motora bağlamıştır dedi. Benim ona olan aşkımı unutmam için videolar/web siteleri gönderdi hatta
Edindiğin arkadaşın, kendisi sağlıklı bir ilişki yaşayamadığı icin, senin de yaşamani istemiyor. Sana aktarım yapıyor bunu arastirabilirsin. Temkinli ol elbette ama denemeden bilemezsin. En masum durandan neler neler çıkıyor kime ne zaman güvenecegini bilemezsin.
Admin yüreğine sağlık, çok güzel yazıyorsun fakat arkadaşıma sevdiğim kız gece 04:15 gibi Whatsapp'ta online dedim nerdeyse artık her gün böyle ki ertesi gün iş var mesela o zaman o da o sevgili yapmış vurduruyordur yorumunu yaptı
Sevgilisi olmuş olabilir normal arkadaşiyla konuşuyor olabilir her şey olabilir hiç biri onu güvenilmez yapmaz henüz senle sevgili değil sonuçta. o arkadaşın hiç bir zaman kendi de ilişki yaşayamayacak
Tamam da henüz sevgili değiliz diye birisiyle olması onun ne kadar basit biri olduğunu gösterir yani o zaman bende kız bulurum kendime çok kolay o iş
Flörtün mu? Neyin bu kişi? Öncelikle buna karar ver. Eğer Başkaşıyla olmasini istemiyorsan harekete geç. Sen daha karşındaki kişi hakkinda emin degilsin. Kız da elbette kendi hakkinda emin olan birini tercih edebilir. Bu senin içinde geçerli. Kimse ona güvenmeyen birini istemez
Yani seni hiç tanımıyorum ama resmen onun avukatlığını yapıyorsun 😄 götüren götürmüş zaten her şeyi unutup adım atmam kadar komik bir şey olamaz. O kadar da değil yani ortalık malı gibi davranış gösteren kızı ne kadar seversem seviyim ya da aşık oldum diyelim ki sevgili diye koluma takamam. Asıl problem bu işte ben geniş birisi değilim. Sevgili olmadık diye her haltı yapacak bir kızla olamam. Beklemek diye bir şey var sonuçta yani çocukluk aşkım beni beklemişti
Ben kimsenin avukatligini yapmıyorum. Bana ne tanımam etmem. Babamın oğlu degil. Senin de olmuş sevgilin. Herkesin hayatı aynı şekilde ilerlemiyor. Sen birinden emin degilsin bu çok büyük bir şey. Emin olup düzgün adım atsan başkasının yanında değil senin yanında olurdu. Böyle düşün. Ben de isterim herkes beklesin. Ama ne erkek ne kadin kimse artık naz çekmiyor. Hemen olsun olacaksa yoksa başkaları da var diyor, ben de bu doğru demiyorum ama düzen böyle. Çocukluk aşkın çocuklukta kaldı. Kıssadan hisse ya güven bir yola gir ya da güvenmiyorsun bırak düşünme. Herkesin geçmişi var.
Gerilmene gerek yok, kimseyi tanımadığını biliyorum. Zaman ayırıp yorum yaptığın için ayrıca teşekkür ederim. Ben o kıza aşık oldum bu doğru ama tanıştığımız günden beri güvenemedim. Onun arkadaşı bile bana güven verdi fakat o veremedi. Maço birisi değilim, kaba birisi değilim fakat takıntılı birisiyim. Güven duymadığım bir kıza adım atamam işte hep böyle ertelerim. Zaten artık bir daha onunla karşı karşıya gelmeyeceğim. Aynı şirkette çalışıyorduk ve ben istifamı verdim. Belki de zaman içinde ona olan aşkım biter. Devir böyle diyorsun haklısın evet kimse kimseyi beklemiyor fakat beni çocukluk aşkım çok bekledi. O da güzel bir kızdı, akıllı bir kızdı ve arkadaş ortamı geniş birisiydi. Üniversitedeki kız arkadaşım da aynı şekilde güzel bir kızdı, ortamı genişti fakat beni bekledi. Fake hesaplardan onu çok fazla denettirdim arkadaşlarıma fakat o karşılık vermedi. Sonunda da ona attım fakat anlaşamadık hiç orası ayrı bir durum. Bu kız her şey hemen olsun istiyor ama kendi hareketleri tutarlı değil. Bir yakın bir uzak davranınca herhalde istemiyor diye düşündüm. Ben az değil 1 sene onun peşinden koştum ama hiçbir zaman tutarlı davranmadı ve ne zaman görsem hep gözlerinin içi parlayarak diğer erkeklerle flört etti. Bu şekilde ben ona güvenemem ki ve hep kafamda kıyasa gittim. Eskiden böyle değildi, çocukluk aşkım asla böyle davranmazdı diye sürekli kendimi doldurdum.
Bende de bunun erkek versiyonu vardı ben seni anlıyorum. O doğru sen yanlışsın demiyorum. Veya sen doğrusun o yanlis. Tutarsız davrandığından bahsetmedin mesela aynı bunun erkek versiyonu da bana bunu yaptı sonra güzel şeyler söyledi sonra birden bire başka sevgilim var dedi ve gitti. İnan ben de kötü hissettim. Seni en iyi ben anlarım. Bu insanlar flortoz insanlar. Bunları kimseyle karşılaştırma. Ha değişen var mıdır böyle olup vardır. Yoktur demiyorum. Biliyorum böyle olup sonra düzelen insan da. Veya düzgün olup sonradan bozulan da biliyorum. Insanin kendisine güven olmaz. Eğer kız kendini düzelttiyse tutarlı davranıyorsa dene dicektim. Ama anladığım kadarıyla düzeltmemiş. Diğer kızı bilemeyiz bekliyor gibi durur başka bir şeyi çıkar. İnan ki herkes bir değişik. Güvenilir dediğin güvenilmez, güvenilmez dediğin güvenilir çıkabiliyor. Benim sana ve kendime en iyi diyebileceğim şey şu. Ya bir insani farkedip en baştan üstünü sileceksin ya da şans verdiysen şikayet etmeyeceksin. Çünkü sana böyle davranmasına aslında sen izin vermiş oluyorsun.
Söylediklerinin hepsine katılıyorum 💯
Ben de üzüldüm, sen de üzülmüşsün belli. Biz denedik olanı gördük. Önyargılı olmamak lazım ama temkinli olmak her zaman iyidir. Bunu deme nedenim de şu, düzgün dediğin insandan da garip bir şekilde güvenilmez taraflar çıkabiliyor. O yüzden her zaman deneyip görmek lazım. Biz denedik ve gördük bunlardan olmadı. Denemesek içimizde kalacaktı. Düzgün görünen kişiden de inan ki illa düzgün devam edecek diye bir şey yok çünkü insanlar olumsuz anlamda da değişebiliyor onlarda da deneyip görmek lazım. Hayat maalesef bizi bu noktaya getirdi. Ben de uyum sağlamaya çalışıyorum. Bir noktaya kadar. Ama rahatsız olmuyor değilim.
Bizim gibiler en iyisi sevgili yapmasın 😊 sakin sakin yalnızlığın keyfini çıkarsınlar 😎 herkesin sevgilisi olacak diye bir şey yok ki, bence kim nasıl huzurlu ve mutlu hissediyorsa öyle takılmalı 🙃
Ya öyle de insansın istiyorsun yalnızlık insana mahsus değil. Sürekli istemek değil ama ara sıra insan istiyor. Ne diyim ben de bilmiyorum artık kısmet bazı şeyler.
Yalnızlığı seven biriysen bence konforundan vazgeçmek zor gelir ki güven vermiyorsa karşı taraf bence başlamamak en iyisi. Çok olgun birisine benziyorsun, zaman ayırdığın için teşekkür ederim 🙃
Sakınnn sakın yapma o kızdan uzak duruyorsun
Kesin temiz çocuksundur bu hale geleceksin
Kız gözümün önünde sürekli flört ediyor, özellikle de beni görünce bilerek yapıyor 😒
Uzak dur. Bak temiz erkek kalmıyor değerleneceksin
Bro benim tek kız arkadaşım oldu üniversitedeyken o kadar yani daldan dala atlamadım
Tamam işte birader uzak dur sallanan kızlardan
Ama yukarıdaki kız arkadaşım çok farklı düşünüyor, daha iyi bir bakış açısı var