Ben severim mesela her an rüzgarda savruk başına buyruk olabilen insanı ✌#doludolu

E teocuğumun en sevdiğim şarkısı size gelsin o zaman 👌
Ben severim mesela her an rüzgarda savruk başına buyruk olabilen insanı ✌#doludolu

E teocuğumun en sevdiğim şarkısı size gelsin o zaman 👌
İlişkide başına buyruk insanın sevgisinden şüphe ederim. Sorumluluk ister ilişkiler. Kafasına eseni yapacaksa ne karışısındakine ne de ilişkiye saygısı yoktur. Sorgulatır ve beni direkt soğutur.
Bağlamaz, maalesef uzaklaştırır. Her konuda başına buyrukluk iyi değil en çok da ikili ilişkilerde büyük sorun bence. Sen normalde, kendi hayatını etkileyecek şeylerde başına buyruk ol, öylesi güzel. Hatta ben de öyleyim :D
Ben de biraz öyleyim ama başkası yapınca sinir oluyorum uzjdjjsjs
Başkası yapmasın biz yapalım😂
Aynen öyle hsjjdjs
Benden önce öyle olması hoş olsa da benimle olduktan sonra başı bağlıdır demektir.. Buyruk falan anlamam.. Bir durulacak mutlaka..
Teşekkürler..
rica
Cevap
22Cevap
Karşı cins beni alakadar etmez. Beni benim olan alakadar eder. Benim olan bana ait olan öyle savrulamaz her esen rüzgarda...
Bana karşı ise bu başına buyrukluk gitsin yoluna..
Pek sevmem başına buyruk olması
Hiç sevmem yani başına buyruksa beni kaybetmekten korkmuyor demektir bir yerde illa ki takılacak. bunun yerine baskın olmalı
Uzaklaştırır, yılkı atı mı ne bu ya? Biz sadakat, sevecenlik, bağlılık arayan insanlarız..
Uzaklaştırır.. Başına buyruk değil.. Bana buyruk olacak olmalı.. 😅
Kişiye göre değişir bu genel olarak başına buyruk biriyim elde tutmayı bilmiyor beni kendine çekemiyorsa o onun sorunu ne demişler "aklında yer edemeyen birinin aklından geçenlere göre hareket edemezsin!."
Açıkçası beni ondan uzaklaştırır yani özellikle benim fikirlerime saygı duyması kendi bildiğini okuyorsa narsis bir kişiliğe sahipse benden uzak olsun.
Tavuk gözetleyecek halim yok bu yaştan sonra. Köpek de olsun istemem ancak kedi gibi olsun. Özgür olduğu gibi kime ait olduğunu da bilsin 😃
başına buyruk derken... hayır hoşlanmam
bir ilşkide olduğunun bilincinde ve sorumluluğunda olmalı
Uzaklaşmak için sebep arayana her şey batar açıkçası.. seven insan biraz özgür bırakmalı özel zamanları olmalı insanların yaa..
Nasıl bir başa buyrukluk olduğuna göre değişir. 🤷♀️
sağa sola gider onla bunla takılır hiç önem vermezse nolacak sonu finish olur
Uzaklaştırır. Sevmem öyle başkaları ile laubali olmasını.
Birbirimize saygısızlık seviyesine gelmişse bu buyrukluk direk topuk
Aşk acısına sufle iyi geliyormuş bak yeni öğrendim.
Kendi yolunda devam etsin bana salça olmasın yeter
Karşı cins kızlara yavsamadigi sürece her an çekicidir bağlar yani
evleneceğim kişi benim gibi olacağından ne yapacağını anlarım dermişim kendim gibi birisini heralde bulamam ama onu çözerim o zaman fark ederim planlarını
Başına buyruk insan sorumluluk sevmez. O yüzden ileri yönlü düşünülemez.
Başına buyruk seven de zaten başıma böyle hareket ederim o zaman karşılıklıdır bu işler anlaşılır o zaman
Ikizler burcu olmak bunu gerektirir
ikizler burcu aman uzak olsun :D
teşekkürler :D
Beraber basina buyruk olabilirsek guzel
Beni iter
bazen başına buyruk olması hoşuma gider
her zaman da cekemem boyle birisini ben
Uzaklaştırır beni
Kafamda nereye koyduguma gore degisir
Uzaklaştırır.
Bağlar
Sevmem öyle