Her şey, güzel giderken birden uzaklaşmalar, soğumalar falan durup düşündün mü sorunun ne olduğunu, yoksa siz kusursuz musunuz?

Her şey, güzel giderken birden uzaklaşmalar, soğumalar falan durup düşündün mü sorunun ne olduğunu, yoksa siz kusursuz musunuz?

Uyumsuzluk olursa uzaklaşma olur. Herkesin kendine özgü biri karakteri var. Herkesin karakteri herkese uyacak diye bir şey yok. Ha bu seni veya onu kötü biri yapmaz. Günümüzün bir sorunu da arada bir uyumsuzluk varsa karşı taraf dünyanın en kötü ve aşağılık kişisi oluyor. Bu mantığı doğru bulmuyorum
Senden uzaklaşırlar mi?
Bazıları uzaklaşır bazıları yakınlaşır
Kiymet bilen çıksın karşına
Fazla da bilmesin. Şimdi hazine bulmuş gibi alıp beni saklamak için gömmesin sonra asjdfkl
😀ne güzel işte jsjsjs
Fazla planlı, garantili olmam. Plansız, spontane , riskli hareket yapmam, günlük hareket etmem, üzerinde düşünmeden karar vermem. 1 yıl 3 yıl 5 yıl sonrası için bile vardır bir planım.
Ha bir de evimi çok severim, pek dışarda kalmayı sevmem. Dışardaki konforu evime taşımayı ve evde kalmayı tercih ederim.
Oysa sen gezmeyi cok seversin.. hem gezenti olup hemde evcimen olmak 😃zorlar seni dimi
Çok gezdigin icin sanırım.. eve hasret.. ben xe sürekli evdeyim bıraksalar beni afedersin tabiri caizse babamin lafi it gibi dolaşırım jsjsjss
😃ama iyide arada salsinlar beni jdjdjd
www.instagram.com/.../?igshid=ODk2MDJkZDc2Zg==
Belki de istemesini bilmiyorsun 😂😂
Bak ufaklık ipuçları vermiş 😂
Ah çaylaklar hsjsjsys 😃bu çocuğu bana bulun
Çok üstlerine gidince kaçıyorlar sevgili karşı cins dostlarım. İlgilenince, sevince vesaire.
Dozu önemli aslında
Ayarlanmiyor bulursan bana da söyle
Sjajshs 😃konu bana nasıl döndü
Borç dedin ondan şaaptım
Kendi hemcinslerim için konuşacak olursa küfür ve sigara bence bi hanımefendiye yakışmayan iki şey ve son olarak da kin tutup çevresindekilere kötülük yapmak da bence karşı cinsi senden uzaklaştırıyor
Evet ilk izlenim çok önemli... küfür kimseye yakışmazken.. kadına daha bi yakışmıyor... buda karşı cinsi uzaklaştriyor.
Cevap
27Cevap
Gitmek isteyeni ittiğim için, çok güzel yabancılaştığım için :D
😃gidene bir tekmik bizden jsjsjsjs
ehh yani.. 💁♀️
Benden uzaklaşan gezegen baska gezegenin yörüngesine girmeye çalışan uydu gezegen olur xd
Niye ya yokmu itici duran huyun onu gostermissindir kiz da gitmiştir jsjsjs
Benim huylarım Nutella gibidir huysuz virjin değilim ben xd
Benim herhangi bir tavrım ayda hareketim karşı cinsi benden uzaklaştırmaz. sadece karşımda ki kişi beni ya da davranışlarımı sevmeyebilir bunda da saygı duyarım. ben kendim oluyorum zaten.
Öyle bir hareketim yok ama öyle bir hareketimi olsa benden uzaklaşsalar fena olmazdı. İllaki benim onlari hayatimdan çıkartmam gerekiyor.
Sinirim umursamazlığım bazen belaltı konuşmalarım küfürler falan
Soğuk filan diyorlar genelde
Oysa ne sicaksin dimi jdjsjd
Yumuş yumuş hemide jsjj
Yumuşatica 2 saat bekletilmiş bide jsjs
Bir de su kenarında tokaçla iyice dövülerek yumuşatılmış hsjj
Sinirim, kıskançlığım ve güvensizliğim olabilir
Ben biraz agresif ve tutarsız bir insanım. Yani idare edilmesi çok zor bir erkeğim.
Seni idare eden zehir ise yut jsjsjs
Love Bombing deniyor psikolijide. Ilişkinin başında yoğun ilgi ve sevgi göstermek. Sanırım sık yaptığım bir hata.
Sonra kişi bi affalıyor... alışkın da değil 😃
Kesinlikle öyle. Sevgi ilaç gibi. Dozunda şifa fazlası mefta getiriyor 😂
İlişki anlayışım çoğu kadınla farklıdır. Ben stabil giden şeylerden keyif alıyorum entrika kötülük sevmiyorum ilişkide.
Sohbet etmeyi, bagliligi seviyorum. Ama kadınlar erkeğin yakın olmasını yanlış anlıyorlar genelde. Beni doğru anlayan bir kadın pek olmadığı için araya uzaklık giriyor
Benim karşı cinsten samimi arkadaşım yok. Tercih etmiyorum. Birde ilişki olaylarına vs de girmiyorum. Yani yaş geçti vs deyip muhabbeti baştan kesiyorum. Muhabbeti farklı yönlere kayacak gibi olursa soğuk davranıyorum. Benim düşünceme göre erkeğin kadın yakın arkadaşı olmaz.
O an keyfime bakmam. Mesela bazen dans edesim gelir, insanları rahatsız etmeyecek bir yere geçip kulaklığımı açar dans ederim. Ama karşı cins bunları itici ve saçma olarak nitelendiriyor. Ancak sonuç olarak beni gören insanları bir daha görme ihtimalim bile çok düşük!
Ben Sahtecilik yapmam. Ne düşünüyorsam onu söylerim, Buda karşı cinsin pek hoşuna gitmez, uzaklaşır.
Nabza gore şerbet bitti, varsa turşu suyu💅
Genel olarak gayet uyumlu biriyim ama bazen aşırı derecede kıskanç, bencil veya inatçı olabiliyorum o yüzden de karşı cinsi kendimden uzaklaştırabiliyorum.
Başlarda uzaklaşır... oysa tanısa severler🌸
Dik başlılık olabilir ya, kendi bildiğimi yaparım çoğunlukla. Bide sinirlenince kırıcı konuşuyorum gönül alma huyum da yoktur. Ben olsam bende uzaklaşırım ne saçma sapan huylarım var.
Kusursuzum tabii ki, benden uzaklaşan kendi kusurundan uzaklaşmıştır. 😎
😃he takmış gözlüğü jsjsjs
Ne sandın 😝😂
Ben aniden çok sert konuşabiliyorum veya sinir olduğum bişey varda aşırı umursamaz oluyorum o kişiye, onlarda istemsiz bu huyumdan dolayı uzaklaşır ama çokta dert etmem ssjs
Herkese siz diye hitap etmem ve araya bir mesafe koymam. Bu çözümü geç bulmuş olmak üzse de nihayet keşfettiğime sevindim.
Bilmiyorum ama bazen bir insana fazlasıyla değer veriyorum, onu bırakıyorum şu an ama eskiden belki böyle yapıyordum.
Ben mesafeli insanım. Kimse kaldıramaz bu durumu. Benim kendime bile belirlediğim mesafelerim var.
Soğuk mu bulurlar seni?
Soğuk, samimiyetsiz ve sevmiyormuş gibi zannederler.
Aslında sen nasılsın?
Mesafeli davranıyorum herkese
Böylece kendini koruyorsun fimi
Dimi
Bilinçaltı sebebi nedir bilemiyorum, başkası değerlendirebilir bunu ama tek bildiğim ister arkadaş olsun, ister benden hoşlananlar olsun, bu durum onları soğutuyor
sevgilimse ani sinirlenmerimden dolayı uzaklaşır.
ama arkadaşım felansa egomdan dolayı
Çokta tım gereksiz insanlara ayıracak vakit yok
Olduğum gibi göründüğüm veya göründüğüm gibi olduğum için uzaklaşıyorlar.
Abaza olmaları ya da çok yargılayıcı olmaları daha çok özelik var üşendim yazmaya.
Mesleğimi söyleyince karşı cins uzaklaşıyor hatta hiç yazmıyor.
Umursamazlık. Bir süre sonra ilgim azalıyor o yüzden de umursamıyorum genelde.
Biraz baskın olabiliyorum elimde değil. Bana hükmedemeyince uzaklaşıyorlar
uzaklaşmazlar herhalde ya ne kadar cici bi insanım ben :D
fazla umursamaz bir kişiliğim var bu yüzden
Aslında güzel bir kişilik ya.. ama işte insan ilişkilernde böyle ufak sorunlar çıkiyor
ufak değil işte gerçekten kendine önem veren gidiyor kdldkfj
Yapın böyleyse napabilirsin törpüleyebilirsin belki
yok ya seviyorum bu huyumu
Çok değer verdiğin biri çıkarsa karşına belki onun için biraz değişebilirsin belkim🌸
Çok sevip bunaltmak
😂az sevip soğutmam.. denge yok
Sinirli ve cok küfür eden Biriyim
Karşı cinsin senden uzak durmasi yeterli bir sebepmi bu dediklerin
Bana göre değil olmadıgim bir kişiliğe bürünüp gözlerine boyamaya çalışmıyorum nede olsa olduğum gibiyim ama çekiniyorlar herhalde 😂
Sonuçta o kötü bi huy ama.. bunlarin terketmen gerek.. değişmek denmezki kötü huyumuz varsa düzeltelim tabi
Calisiyoz da pek başarılı olduğumuz söylenemez
Bunu düşünmedim umrumda değil 😄
Giden kendi kaybeder aman💅
Kesinlikle 😄
İlgisiz ve suskun olmam
Suskunluk iyi ama ilgisizlik sıkıntı sanki hı?
😃Aaa iyi uydu he
Kimse kusursuz değildir muhakkak vardır önemli olan o hataları kabul etmektir
Fazla alıngan ve sivri dilliyim.
Dobra olmam galiba
Kıskançlığım ve kısıtlayıcı olmam sanırım
Bilmiyorum kimse kusursuz değil
Güvensizligim ve inatciligim
Öfkeli ve dilimin kemiği olmayan tarafım
Çok ilgi göstermem sanırım😀
Hissettiklerimiz yüzüme yansıması🤨
Valla hiç bilmiyorum
Senin bir şeyin yok... onlarin kiymet bilmezligi 💗
Oyyyyş 💖
Nefes alışım
😃Alma nefes
Elimde değil
Biri benden gidiyorsa bunun sebebi ben değilimdir.
İyi niyetim
Sert değilde yumuşak tavrım
çenem ile adam öldürdüğüm olabilir.
sinir
Sertligim gereksiz samimiyet sevmem
Asabi olmam önde gelenlerden
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?